Париж прави най-зелената Олимпиада, но призивът е за глобална промяна

Основният проблем на еколозите остава въздушния транспорт в посока градът-домакин

Обратно в новината

Коментари - Париж прави най-зелената Олимпиада, но призивът е за глобална промяна | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля ,мисля без каишите да свалим няма да стане.Май малко време ни остана!Вижте златото колко струва тройунция 3,330 ксеро долара 350долара за четири седмици.В Германия затварят бързо смело сръчно банкови филиали.Имайте готовност да ги опашем един два три с каишите.

Откачени зилелени джендъри.БОГ да пази България!

психопатите да си заврат "глобалната промяна" в третополовия си орган и да не ни занимават с неграмотните си напъни за цо2 дебилщини. инак, ако самите верваха на теориите си, немаше да одите нанасам.ннатам юдео-нацитата педита от световните банки с чартърни джетове на всички срещи, където осирате всичко Природно! париж ще бъде не киев, на наци крадливите юдеи-нацисти, като полския пан бжзеленски и дуда! париж ще бъде резилът на "евроатлантическите "ценностти" ! редкозъбото макрон, съгкасен-или не. все така ще е! ще ви срутим до основи, банкер чета и блакрокчета! лари финк... скоро ще се молиш... на сатаната! ......... Бог с нас

К’ви Олимпийски игри, бе? Я направо ги отменете и вместо това направете форума в Давос по 4 пъти в годината!

париж с дрисляка на чело на фррнските юдео-масонските от наци усато и наци меценати от банкерските лузъри на Всичко, но шефкини от третия пол откъм гъза на редкозъбия трюдо, аааа.. момент момент с редкозъбия макрон ще ни представят най-кафената по фашизъм наедро оломпиада, която по наци-юдео- сбърканящини ще надмине тази на юдеят-хитлер! макрон иска да се направи на великия диктатор, но въздухът му не стига дори да се напне, да си покаже циците на педерския, френски петел... добре, че е поне мъжа на макрон, да покаже ташаци! и защо целата тая гной от спукания цирей- а, наци юдея? защото францата пак ще зауби по всички показатели и пак добре, че в джърманите на сбърканата,наци хунта на здравния и министер и неграмотна зелена хунта разрешиха марихуаната и смяната на пола, инак париж с плъховете па щеше да е наситен с наци есес каските.., зелени, разбира се! трюдо лежи на мажино! а зелените превзеха и марс! ...... Бог с нас

Предлагам гостите да дойдат в париж пеша и на велосипеди- така е еко :)

Чакайте вие американската армия, дето е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ползвател на бензин и дизел, да спре употребата му :) Да, да, имали ЯДРЕНИ самолетоносачи, дето видиш ли не горели нафта, само дето самолетите на тия кораби, както и цялата флотилия пазеща само един единствен самолетонсоач харчи бензин. Отделно ВВС-а, отделно сухопътните. Да, най-голямата армия са, но са и най-големите замърсители. На ден хабят повече нафта и бензин, отколкото някои държави. Ама никой не смее да го каже открито нали? А фактите са си факти, има си статистки, показват точно това. А вие там яжте червеи и спирайте говеждото, щото видиш ли кравите замърсявали много атмосферата. Кретени.

Когато и да излезем от тази европсихиятрия, все ще е късно.

Вече като чуязелено и ми се присира, честно.

Ама все още Макарон не ни е убедил в това. Нъл обеща да се изкъпе в Сена. И да докаже, че и тя е станала чиста. Макар, че засега ЕКОЛОЗИТЕ не дават да се провеждат в нея състезания. Цялата Менделеева таблица плувала в вея. Заедно с това от парижките и т.н. френски тоалетни.

Д'Артанян, къде си бе, брат!? Тези откачиха... Шибни им една зелена рапира, че се не издържа вече!

"нисковъглероден квартал" :-) Уникална, направо неповторима глупотевица.

Като няма въглерод какво има вместо това? Силиций или Германий?!

То като малоуната идея на нашите да затворят центъра за стари, уж по-замърсяващи автомобили. Щото нали сме ОГРОМЕН ГРАД (София) и видиш ли мръсния въздух щял да спре на отсрещния тротоар, дето нямаше да са забранени старите коли и нямаще да ходи по центъра.

Все едно живея в свят на побъркани. Какво ще рече "новаторска сграда с ниски въглеродни емисии"? Това че ще използват вече съществуващи обекти, които през останалото време не се използват за друго? Както и преди е правено? Леле колко революционно! Че направили сграда която да не функционира само на дизелови генератори колкото за събитието, а да е към ел. мрежата за да може да се ползва и след това??? Леле колко Много революционно!?! "Най-важното решение, което взехме, е да не строим", категорична е Джорджина Гренон, която е директор по екологичните въпроси за Олимпиадата в Париж" А новият център за водни спортове и новото поколение "еко" сграда за която им отнело 4 години, те какво? Просто се пръкнали сами от нищото ли? Или има предвид да не се строи нов огромен комплекс? "Въпреки това анализаторите в екологията предупреждават, че такива планетарни форуми трябва да отпаднат или променят, ако ще се постигат "зелените" цели за 2050 година" Хаххахахах хахахахах хахахха Нали целите бяха за 2030? А вярно заради липсата на руски газ премина към 2042 г. Ама сега пък се до отложи за 2050!?!? А през 2050 ще се е отложило за 2100 г. "Второто най-важно решение беше тези места да се изградят с ниско съдържание на въглерод", добавя Гренон, имайки предвид строеж от дърво до бетон, при което отпадъците се транспортират с баржа по река Сена, вместо с камион." А превозването до баржа и след това до крайната дестинация с какво ще се транспортира? Или вече няма да има строежи освен ако не се до река и тя да не води крайната точка на боклука?

Направи. Никой не мое го надмине. Яко зрелища, яко умиране и никъв леб. Еврейска класика. А тия мърши ционистки задминаха Хитлер. Да забраниш достъп на Русия до олимпиада? Е ква олимпиада е тва бе? ЛГБТКЮ+ Зелена ли? Ще има ли яко Батка наш Биндера на откриването. Мое поканите и оня мършляк от СС Галичина да му се кланяте като в Канадският парламент. Нали там също си дрънкат на французки. А в украйна цирковите артисти ще бъдат изключени от мобилизацията. Изключително важни били за икономиката.

Като някой, който търпи лицемерието на Ан Идалго от години на професионално ниво, но и като гражданин, тези "най-екологични" олимпиийски игри са часто от лъжлива й маркетингова стратегия, опакована в зелено, но обслужваща същите частни строителни и инвеститорски компании, които от десетилетия са изливат в Париж милиони тонове бетон. Не случайно бившата й "дясна ръка", зам кмета по урбанизма Жан Луи Мисика бе осъден преди няколко дни за конфликт на интереси. Грозните им "облечени" в дърво полу-бетонени чудовища от спорното им селище до Сена, след това ще си продават пре-скъпо като апартаменти с малък процент социални жилища. Карбоновият отпечатък от натовареното движение, заради "олимпийските ремонти" , никой не го брои. Ами самолетите, които ще идват, ами колите, които ще преиждат и ще блокират околните квартали, за да се паркират. Цялото й зелен "бла-бла" позитивен баланс е на компенсативните мерки от тип : Тук бичим карбон, ама на 50 километра садим био краставици..Множесвтво специалисти и изследователи критикуват "позеленените" й еко-баланси. Анито гони студенти от общежитията им, които се чудят к'во да правят. Билетите за транспорт на гражданите скачат неимоверно. Самите игри бяха наговорени с МОК, за да може Анито да се яви на изборите за президент , като голямата визионерка, ама й биха шута още в началото. Пълен шит ...

сичко станА зелено... технологиите и те зелени... и ния позеленяваме бавно само дето пак едни са светло зелени а други тъмно зелени

Сичкото червено стаа зелено,

Верно е, дори и реката Сена е зелена :)

Зеленски ще присъства

каква олимпиада с тези войни? пир по време на чума