Коментари - Първа кръв за Денвър във финала, Йокич започна с "рутинен" трипъл-дабъл | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умрем от кеф. Не щото НБА не е гейбол цирк вече тотално командван от букърите на Лас Вегас. Щото Йокич (въпреки, че не му харесвам играта, ма това си и е лично предпочитание), Дончич, Ембийд, Антатекумпо и са идва едно френско чудовище Уембаняма, смазват простите кратуни на самовлюбените американци, които до такава степен си поквариха лигата, че вече разчитат на псевдо G лигата да им генерира кадри. Колежанският баскетбол е такова робство, че логично вместо да изработи играчите необходими за НБА се е превърнало в корумпирана версия, която съсипва играчите още преди да достигнат драфтовете. Само наивни консуматори, които не са били свидетели на истинският баскетбол в НБА с пълен контакт от 90 те, могат да не виждат тези неща. Слогана едно време беше I love this game. Сега е I love these money. А тия мачове ще ги гледам през перспективата да видя Джими Бътлър какви ще ги сътвори. Пат Райли няма да се даде ей така без битка.

победа на Денвър.. Според мен, обаче серията не е приключила и Маями тепърва ще имат думата.. и двата отбора са ми симпатични и тепърва ще става интересно... големият шанс на Хийт е в следващия мач да изненадат Нъгетс нагости... това би променило изцяло посоката на серията..

Аве, откога се изучихте на борбите да викате англоезичното рибаунд? Направо пишете на господарския език, ваеба простите списвачи.

??

От 90те години не можете да преведете едно име(не че имената се превеждат, но и това успявате да сгрешите) Който е гледал Костенурките Нинжда като дете е чувал многократно името на злодея Шрьодер......така....името му е Shredder(Шредър) затова че има много остриета по себе си а не с немско име Schroeder. Та я хубаво си преведи Re-Bound

Борба е някакъв смислов български превод, който там БНТ въведе, когато излъчваха НБА в началото на 90. Разните разбирачи Манченко и Алипиев и така си остана. Rebound което се превежда като отскок и всъщност означава, че играчът е взел отскочила от ринга или таблото топка. Това е вярното понятие. Взел е 10 отскочили топки, а не 10 борби.

И на фона на играта на Йокич избраха за най-полезен играч Ембийд, който буквално блокира в серията срещу Бостън и добре, че беше Хардън, за да са малко по-твърд съперник. Докато Йокич размаза лейкърс и сега очевидно и че в серията с маями е водещ играч !

Е сърбин е, не може да се всяка година MVP!!!

А и Ембийд също не е американец. Първата 4ка които бяха кандидати за МВП не са американци...но за тях гласуват основно американски журналисти

Кой? Ко? ПОСОЛСТВОТО пропагандира анериканщина

Но си бяха и отпочинали а Маями идват от жестока битка с Бостън. Денвър ше спечелят титлата тази година

браво на Йокич