17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още на Митницата и в Паспортен отдел на МВнР.

Любчо супата? Не мисля

НЕ !

Пак сте гризнали дръвцето, ревльовци нещастни. Ами се молете да ги домързи да играят някога, че да запишете участие.

В заглавието умишлено е пропуснат момента с купените БГ съдии, без които Циган0рец нямаше да имат нито една титла. Добре, че Тиквата отече в канала, че след него е ред на Думуза и край на "проект Кремвирш"! АМИН!

На финала за Суперкупата се видя за кого свирят купените "съдии". Ама и те не спасиха "Люляците", е поне от резил ги отърваха.

Първата лига на лигльовците се завръща по-лигава от всякога. Лигавете се лигльовци на кого му пука нали има черно тото и вие сте вътре. Пп как с 500лева заплата вски лигльовец кара кола за 500000лева и има имоти за милиони без да е платил 1 стотика данъци и осигуровки.

Купувам си най-новия модел телевизор (може и два ,за всеки случай) Напускам работа, развеждам се и почвам да живея само БГ футбола. Дано дават мачове и от областните групи на Разград и Кърджали.

То “завръщането” го видяхме тия дни, като се изправиха евроучастниците ни срещу анонимни средняци. Говедата горките и те самите не се броят за живи, какво точно се очаква?

Има - ако влезе Лудогорец 2 в елита , евнтуално те биха могли. Другите отбори са овладяни от крайни "капацитети" и "специалисти".

Към момента Локомотив Пловдив и донякъде Арда са единствените които могат да спрат доминацията на Лудогорец. ЦСКА ако не махнат Пенев селяка нищо хубаво не ги чака.

Има когато се помисли за Бг фубола не ефмет лига или квото и там да е и да сле сложат ограничения не по-вече от 4 негърчета всичко друго българчета!!!!!!!

Ако и другите отбори играят така левашки като ЦСКА значи първенството е предрешено.

Напълно съгласен съм! Всеки отбор трябва да играе с тактиката на Мура от мача им срещу Лудогорец. Само в този случай може СЛУЧАЙНО Лудогорец да не са пак шампиони.