Първи детайли по скандала с шефа във Формула 1: Неприлични SMS-и и опити за подкуп

"Ред Бул" отказва да коментира темата, но в компанията тлее недоволство срещу боса

Обратно в новината

Коментари - Първи детайли по скандала с шефа във Формула 1: Неприлични SMS-и и опити за подкуп | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бозав английски плъх остави жена си и децата си като направи лев и взе онази маломерна и дисмфорфна спайска. Тя не му ли надува кавала, че тръгнал да се прай на мъж на работа?

Stanko

Обикновенно когато някой изчезне(напусне,убият го и т.н) в последствие почват да излизат още гадни информации,скандали и прочие.Кошницата почва да се разплита.Не бих се учудил ако се появи и информация за подкуп на Майкъл маси за онова срамно състезание в което прецака Хамилтън.

Някоя изнасилил ли е? Тая не е ли пълнолетна? Или поредната търсеща лесни пари? У нас премиерът не се ли подвизаваше по парапети ... и не само?

Имал едни 700к евро свободни... Тъпак.

Значи като чета за такива капути и си мисля - ебати и балъците! Фраш с пари, тръгнал на неква от работата да праща смс-и?!? Що за тъпак трябва да си като за 30 000 евро на месец можеш да си с Невероятна жена, точно каквото искаш! Сега да се оправя смЕшника!

Дреме ми за скапаната ф1 и за скапания им скандал.

Ако беше изпратил такъв SMS на някой мъж от отбора щяха да го похвалят, нали!

Тоя свят тотално се сбърка

българи? македонци?

ако беше гей-чо щяха да го повишат. Либерали сър....

И тая за 30к след време ще каже, че не е искала в анала и накрая пак ще те съди. Ей виж какво стана с тоя негъра от МанСити. Иначе тука тоя я е ухажвал тази в продължение на месеци, явно и тя му е отвръщала, и накрая ох не исках, ще се оплача на шефовете.

Мислил съм си по този въпрос също, нищо че то е ясно нямам такива средства. Извода... другата страна трябва да е наясно, че ако и хрумне да направи нещо такова, просто ще изчезне. От всичкото мислене Цивилизован начин, да се реши проблема, не съм стигнал до такъв. На въпроса как се живее така и Всеки, с който си размениш две думи, после може да си измисля Разни неща, да те съди за пари и още по-странното, как се живее така като знаеш, че си поръчал и платил някой, за да... и после цял живот пък се опасявяш от този, дето си му платил да не те изнудва... Явно Големи Пари, Големи Проблеми!

Еййй, тъп народ - "Чеп глава затрива". При толкоз пари дет има тоз чиляк = що не си фана проститутки да им прави Дълбоко гърло и да ги пълни в Кафявите ауспуси, а взел да пише СМС-и на някакъв миндил. Тъпи хора с мангизи, затуй сегиз ше плащат ... тъпаци, Сър, лъскави тъпаци ...

Тази история е сходна с Марк Овермарс от AJAX. После го уволниха и AJAX се срина, като дори този шампионат стигна до последното място. Хора със слава, пари, положение и уважение. Защо го правят?

Не би дикпикс пращало, не би чудо видяло!

Жена съм, но за 20 години трудов стаж съм виждала може би два-три опита на непредизвикано сексуално поведение в шефовете и мъжете на работа. В почти 100 процента от случаите служителката дава много ясни знаци за флирт - имах колежка, която идваше на работа в офис по една къса поличка и блузка, завързана под гърдите, гол пъп, голи крака, разкопчано деколте. Обект на закачки и предложения от всички мъже във фирмта, до края на работния ден се разплака от обида. Еми на 20 си, младо момиче, ама прецени малко как да се облечеш и как да се държиш. Другата се оплакваше от сексуален тормоз, но ходеше на вечеря със шефа..ми ти какво очакваш, бе жена, за физика ли да си говорите? Та и тук така - закачки, погледи, усмивки, накрая той ми праща смс