Първи детайли по скандала с шефа във Формула 1: Неприлични SMS-и и опити за подкуп

"Ред Бул" отказва да коментира темата, но в компанията тлее недоволство срещу боса

Обратно в новината

Коментари - Първи детайли по скандала с шефа във Формула 1: Неприлични SMS-и и опити за подкуп | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жена съм, но за 20 години трудов стаж съм виждала може би два-три опита на непредизвикано сексуално поведение в шефовете и мъжете на работа. В почти 100 процента от случаите служителката дава много ясни знаци за флирт - имах колежка, която идваше на работа в офис по една къса поличка и блузка, завързана под гърдите, гол пъп, голи крака, разкопчано деколте. Обект на закачки и предложения от всички мъже във фирмта, до края на работния ден се разплака от обида. Еми на 20 си, младо момиче, ама прецени малко как да се облечеш и как да се държиш. Другата се оплакваше от сексуален тормоз, но ходеше на вечеря със шефа..ми ти какво очакваш, бе жена, за физика ли да си говорите? Та и тук така - закачки, погледи, усмивки, накрая той ми праща смс

Не би дикпикс пращало, не би чудо видяло!

Тази история е сходна с Марк Овермарс от AJAX. После го уволниха и AJAX се срина, като дори този шампионат стигна до последното място. Хора със слава, пари, положение и уважение. Защо го правят?

Еййй, тъп народ - "Чеп глава затрива". При толкоз пари дет има тоз чиляк = що не си фана проститутки да им прави Дълбоко гърло и да ги пълни в Кафявите ауспуси, а взел да пише СМС-и на някакъв миндил. Тъпи хора с мангизи, затуй сегиз ше плащат ... тъпаци, Сър, лъскави тъпаци ...

българи? македонци?

Тоя свят тотално се сбърка

ако беше гей-чо щяха да го повишат. Либерали сър....

Ако беше изпратил такъв SMS на някой мъж от отбора щяха да го похвалят, нали!

Дреме ми за скапаната ф1 и за скапания им скандал.

Значи като чета за такива капути и си мисля - ебати и балъците! Фраш с пари, тръгнал на неква от работата да праща смс-и?!? Що за тъпак трябва да си като за 30 000 евро на месец можеш да си с Невероятна жена, точно каквото искаш! Сега да се оправя смЕшника!

И тая за 30к след време ще каже, че не е искала в анала и накрая пак ще те съди. Ей виж какво стана с тоя негъра от МанСити. Иначе тука тоя я е ухажвал тази в продължение на месеци, явно и тя му е отвръщала, и накрая ох не исках, ще се оплача на шефовете.

Мислил съм си по този въпрос също, нищо че то е ясно нямам такива средства. Извода... другата страна трябва да е наясно, че ако и хрумне да направи нещо такова, просто ще изчезне. От всичкото мислене Цивилизован начин, да се реши проблема, не съм стигнал до такъв. На въпроса как се живее така и Всеки, с който си размениш две думи, после може да си измисля Разни неща, да те съди за пари и още по-странното, как се живее така като знаеш, че си поръчал и платил някой, за да... и после цял живот пък се опасявяш от този, дето си му платил да не те изнудва... Явно Големи Пари, Големи Проблеми!

Имал едни 700к евро свободни... Тъпак.

Някоя изнасилил ли е? Тая не е ли пълнолетна? Или поредната търсеща лесни пари? У нас премиерът не се ли подвизаваше по парапети ... и не само?

Stanko

Обикновенно когато някой изчезне(напусне,убият го и т.н) в последствие почват да излизат още гадни информации,скандали и прочие.Кошницата почва да се разплита.Не бих се учудил ако се появи и информация за подкуп на Майкъл маси за онова срамно състезание в което прецака Хамилтън.

бозав английски плъх остави жена си и децата си като направи лев и взе онази маломерна и дисмфорфна спайска. Тя не му ли надува кавала, че тръгнал да се прай на мъж на работа?