Първи тежки обвинения за смъртта на Сала, ФИФА разследва трансфера

Съобщения от месинджъра на играча доказват, че ръководството му е предложило друг полет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде стига с този мършляк, когато си от бантустански произход ти липсват някои гънки на мозъка.

Не разбирам логиката. Защо клуба ще му организира пътуването. Това момче е милионер и може да си наеме най-луксозния джет ако желае. Но практиката показва че колкото повече пари имаш толкова повече екстри безплатно получаваш.

Един човешки живот на вятъра... А какво щеше да му стане, ако пътува с редовен полет на другия ден? Колкото и да имаш доверие на мениджъра си, не трябва да пропускаш вземането на решения от твое име.

Ако полета си бе минал нормално, нямаше да знаем за това и да има обвинения. Първият разследван за виновен ще е самият пилот, компанията за полетите и техническата подръжка. Проверка каво е било времето. И кой е взел решението за полета. Най-невинен в ситуацията е клуба продавач, реално сделката за тях е вече приключена и нямат отношение. Най-прецакани са Кардиф, но е неправилно да не плащат. Агента едва ли може да има толкова добри познания по летене. На пръв поглед носи някаква вина, но не е гадател. Кардиф не е отговорен за взети от други решения. но са отговорни, че не изпълняват договор. Парите полагащи се на агента, по-добре да ги дадат на роднините на играча. Трябва да се установи виновен ли е пилота.

Галфонски тъпи обвинения. Нещо малоумно има в цялата история. Според тези обвинения и гъза трябва да му трият, че да рита. Иначе може да се изгъзи. Аз като го гледам тоя, на пипон ми прилича. А, той пък вече и умрял.

Да, агента е доста ядосан на Кардиф Сити , не заради Сала , а заради това, че няма да получи 1.5 млн комисионна. Много нагли парчета има по цял Свят!

А пилота? Или той няма значение?

дали това не е момента да се намалят заплатите на футболистите, да се забранят трансферните суми.... те не са ли хора? един IT специалист ако отиде от френска в английска или американска фирма за по-висока заплата дали новата фирма плаща на старата трансферна сума? има един, два, максимум три месеца предизвестие, ако специалиста пърза си ги заплаща и се мести. а да се плащат милиони на футболисти? или хиляди на по-слабите? дори в България във В група се плащат тлъсти заплати. да. пране на пари е. и злоупотреби

а най-голямата злоупотреба в момента е в хитрино, където парите за възстановяване от трагедията - взрива на цистерните, отиват за заплати на футболистите на хитрино!?!

а в премиършип в договорите винаги има клаузи за минимум изиграни мачове. тези мачове няма да ги изиграе никога. много е важно и дали е застрахован с подписването на договора

От цялата сага разбрах само едно нещо-парите, са по-ценни от човешкият живот!!!

Ние не си поръчваме такси за 17 милиона, бе цървул лаком! Точно твоята скапана лакомия затри момчето! Ще гориш в ада, скапаняк!