17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извратен нещастник. Види се ни е мъж, ни за жена става. Да напревят за тия от ретият пол отделна категория да се излагат сред свои. Това си е унижение за жените да ги вкарват в съреднование където играе роля и полова категоризация едно такова недоразумение.

И не можа да вдигне в нито един от трите си опита!? Сериозно ли?? ЯВно му липсва стимул. Да се пробва в художествената гимнастика.

Kamo kaHgugam - npeMuep Ha umH !!!

Това отпадане си беше чист номер от страна на ЛГБТ… дружинката. Защото сега ще кажат - виждате ли, нашите братя/сестри от клуба на Дъгата не са с нищо по-различни от биологичните жени и напълно неоснователно е да не допускате сестрите ни с топки да се съзтезават при женките без топки.

Сега всичките феминистки, които довчера лаеха, че полът бил въпрос на избор и "социален конструкт", а после като видяха, че им се налага да си сърбат собствената попара, рязко смениха и почнаха да лаят как то/ази щял/а да има нечестно предимство и не бил/а реално жена, да се извинят официално.

Този сбърканяк имал нисък тестостерон и се изживява на жена. Останалите състезателки пък са като мъже с мустаци и без цици, изобщо сбъркана работа!

Какво ви правят педеразите бе има място за всеки под слънцето

Самите гейове нищо не ни правят. Такива като теб, дето си измислят проблем, поставят го в центъра на вселената и скачат да го разрешават са проблема. Този щангист не е отишъл да вдига тежести, а да доказва, че правата му са били потъпквани с години и сега има лъч надежда. Неуспял във вдигането - но смел и открит борец за правда. Демек да даде на такива като теб тема за изява.

Много се радвам ако може и да не пишете за такива ще е най-добре.

Че се коментират вече такива тами, а не се приемат за абсолютно абсурдни означава, че до известно време на мнозинството от хора всичко това ще им се струва нормално.

Света се изп.дерасти за съжаление. Виж, че навсякъде се говори за джендъри и ЛГБТ активисти

Ами ставай и ти педераз де какво чакаш !?

Меки му били китките...

Кво е тва прасе на снимката бе?

къдее данчо тъпака дето коментира спортове дето не разбира но явно дира никой не им се навива да коментира? йофчеф де си бе миндил? тва е твойта тема

Все така с гръм и трясък да се провалят лгбт, транс, хахо-хипер-педо-лесбо-гиганенормалниците! И оставете на мира децата, изроди.

HeMa kak... HeMa nymka

Не е ли време да махнете това лъщящо, безполово парче сланина от първа страница???

Няма да го махнат, щото са дебили

Смешник жалък, като не ти харесва не гледай. Не се подигравай на човека, защото ти си по-дебел и от него

Важното е, че е намерил кураж да участва. Мен повече ме интересува що за култура има този който е написал за един спортис, че се бил провалил с "гръм и трясък".

Какъв кураж е намерил тоя джендър? Ти ако толкова ти харесва вземи и се ожени за него ако искаш

Мен пък ме интересува защо човек, употребил 'спортис' се притеснява точно за културата.

пише са спортиз ба

Спуртиз - да сме по-точни...

сам

според мен след като като мъж не е имал особени успехи в щангите и е решил, че като жена ще жъне повече такива но уви....евала, че не се отказва, даже и смяна на пола е стигнал - определено е NEXT LEVEL :))))

Има шанс човека да се е борил с ниски нива на тестостерона цял живот и това да го е поставяло в неизгодно полжение пред останалите му конкуренти. Вероятно на някой му е хрумнало, че с тези ниски стойности на тестостерона може да се пробва при жените и е хванал транс-вълната.. Уви на някакъв етап нещата са се объркали. Не знаем, а и не ни е работа да знаем много неща... може и да е изкарал ковид насоро и да не се е възстановил напълно... може и спирайки добавките за увеличаване на тестостерона да му е повлияло лошо.... всичко може да е

Какво евала?

Изрода си остава изрод и нищо не става от него!

Точно поради тази причина не гледам олимпиадата ... това е нелепо, вулгарно, противоестествено и нечестно!!! И понеже и те взеха да толерират толерастията (разбирай пе^^^^^тията) а ми няма да ги гледам и те така ... !!!

Баси неудачника.

Та този сие чист Пендел

Доказано е, че комунистите много ви влече педерастията и налитате като мухи на лайно на такива статии.

Никой не е комуняга, айде стига. Просто тоя джендър си заслужава подигравките

За да е най-честно да им направят отделна категория за "джендъри". И там на воля да се състезават.

Има Gay Olympics.

Да им направят "Gay and lesbian Olympic games"

Тва е нормално, такива като него за нищо не стават !

Да осъди МОК и да му дадат служебно титлата, как така ще губи и ще му (й) причиняват такова нещо! Ама че работа! Сега сериозно-изп.дерасти се тоя свят, само за някви джендъри се говори навсякъде...

Hitler was right И в депресия сега ще влезе затова че не успя което е означава финаносовата му подкрепа трябва да се увеличи. Двойно!

Ако някой е роден мъж и се мисли за жена - първата работа е да си отреже пениса. В Белгия родените като мъже транссексуални влизат в женските тоалетни и има много изнасилвания.

Както има параолимпйиски игри : да организират и едни за ЛТБГ -общността - съвсем демократично ! И да ги гледа който и колкото си иска и на воля тези игри : съвсем демократично ! Дали е демократично ?!?

Да, демократично е, ако го направят комунистите ще млъкнете.

И само гейовете и лесбийките да си ги гледат

Човек може да бъде само мъж или жена. Джендър, Транссексуален,Гей, Педераст не са хора.

Дано детето ти не е гей.

Въпбще не е първият! Първият шумно афиширан - да, но не и първият реален. таквиа са купища "състезатлеки". Една от най-големите звезди на женската атлетика от 20 век се оказа мъж и това беше разкрито едва след кто тя/той загива в нелеп инцидент! Това е част от историята, но трябва да се чете, преди да се списват тъпотии по медиите.

Да си гей не е проблем, все пак си е божие дело или наказание както н акойто му е угодно. Педалите са проблема, ама те са навсякъде и създават проблеми има ги и при хомо и при хетеро.

предлагам нивото на тестостерона да се изважда от оценката и така сумарно да се получава резултат за медал. по този начин няма да има знамение пола на състезателя а само постигнатите резултати. така най накрая ще стане ясно че не мъжете са силния пол.

Сега ще осъдим МОК и ще му/ѝ връчат олимпийската титла служебно. Как може да се стресира така горкото то.

Много омраза. И аз мислех като вас, че тези хора са извратеняци. После, на няколко пъти в живота изпаднах в големи трудности. Уж хората, от които зависеше спасението ми не бяха трансджендър, ама ме прее*аха, така че понякога още се стряскам от ужас. В редките случаи на които попаднах на хора с различна сексуална ориентация, получих разбиране и подкрепа. Остана да се питам, на кой да имам доверие и кой да псувам на майка, като излязоха така объркани нещата.

Стига писа глупости. Това, дали човек добър не зависи, че е джендър или не. Има и гадниджендъри, също има и гадни нормални хора.

Съгласен. Защо тогава омразата е за всички джендъри, и само за лошите "нормални" хора?

О, я стига с евтини мелодрами. Разбира се, че има хора и хора... Но това не променя същността на проблема. Това са много объркани хорица, които не са в хармония със себе си, не се чувстват добре в кожата си, не бих разчитал точно на тия психари. Педерастите са много долни, подли, хлъзгави, озлобени. Опасна комбинация от мъжка сила и женска злоба.

Мите , трансджендър не е едно и също с гей и лесбийка

Тези "същества" са срам и позор за човешката раса! Не знам защо се толерират по всякакви начини, защо им позволяват прайдове и т.н. Да се скрият някъде и да не ми ги навират постоянно в лицето!

мисля, това е началото на края на женския спорт за биологичните жени.

Мисля, че художествената гимнастика ще оцелее, така че няма страшно.

Грешиш това е вторият спорт налазен от тия.

Долен гей.

Явно в близко бъдеще състезанията ще са за атлети с високо ниво на тестостерон и за такива с ниско. Половите белези ще отпаднат.

В близко бъдеще половете по принцип ще отпаднат защото няма да има нужда от тях за да се размножават хората

Серена Уилямс кога ще я проверите колко й е тестостерона? Щото ако хване Григор ще го остави на нула.. :))

В интерес на истината и двете сестри са губили срещу мъже. Или по точно един мъж. През далечната 1998 Серина и Вънъс губят една след друга от германски тенинсист, подвизаващ се като номер 200 в световната ранглиста. Това в рамкита на един следобеден ден.

*рамкита = рамките

Комунистите десни ли сте?

Чак сега ли разбра, че идолът ти е крайноляв болшевик, бе мързеливо грантаджийско соросоидче? Ами честито, ти вече си част от безкрайните редици с малцинства, обратни, извратени, крадливи учени и артисти, готови за долари да приемат всяка роля на земята и да измислят всякаква псевдонаука.

Крайнолевите движения ще използват това като доказателство, че мъже с изкуствено занижен тестостерон могат да се съревновават с жени. Дали го е направил нарочно или просто е прекалено дърт и скапан за елитен олимпийски спортист няма голямо значение за публикациите, които вече започнаха да изпускат статийките си.

100% е бил помолен да загуби, в историята си тези килограми на минали състезания ги вдига без проблем. Смешно е, че въобще е допуснат да участва.

Гнус:))

Време е в щангите да се въведе оценка за красота и артистичност при вдигането. За да се даде шанс на всяка нежна душа да получи медал. Ебати олимпиадата.

- Какво гледаш? - Вдигане на шанги. - Мъже или жени? - Не мога да разбера.

Тоя се оказа голяма путка :) А те му викат "трансджендър"!

Просто "путьо"

Демек не се притеснявайте мъж да се състезава срещу жени... Бил се провалил... Нарочно го е направил, за да разчисти и прокара пътя на себеподобните си извратеняци...да премахне всякакви подозрения и че тревогите ни са неоснователни. Да, ама не ! Тая гнусна либерастия използва всяка трибуна, за да ни пробутва като нормални извращенията и перверзиите си.

Когато жените имат повече тестостерон и косми на гърдите от мъжете...

Тоя си е казал, че поне при жените ще има шанс, но май не е виждал жени в тежката категория... Имат повече тестостерон и от някои мъже.

Ами като е сгрешила природата какво очаквахте?

Това е то жив педерас.

Жалка история .... Нищо общо нито със спортист, нито с мъж или жена .. Тея трябва да ги забранят със закон или да им направят игри за изроди където всякакви такива недоразумения да си учавстват на воля ...

П*дерастка му работа

Чеп за зеле не стават тия транс джендърите.