17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Велик, поклон пред страхотната му кариера! Фен съм на Ноле, но само респект към Фед!,

Величието на един тенисист се измерва с наследството което оставя. Маестро!!!

Джокович е по-добър от Федерер. С малко, но по-добър.

Нищо против. Роджър е тенис легенда и заслужава. Но все пак, на швейцареца правят грандиозно изпращане, а Джокович е лшаван от право на участие в турнирите. И дали, когато дойде време,на Джокович ще бъде организирано подобно изпращане ? Или пак ще бъде дискриминиран ? А успехите на сърбина надминават тези на Федерер

Джокера сам си посла! Роджър е велик тенисист и заради това че е и невероятен човек! Джокера няма място там!

Колко невероятен човек е Федерер? И с какво е по-добър от Новак ?

Най-малкото е че спазва правилата! Културата на отношението му къ всичко и всеки, нито веднъж не съм видя да псува най-малкото! Повече да пиша ли?

Кой каквото си заслужи! Джокович е неандерталец. Държи се като такъв и е лицемер, особено с фалшивите сърца накрая на мачовете сш. Хората усещат тези неща. Никога няма да бъде толкова обшчам, колкото другите двама. Факт.

А нещо за Путя няма ли да ди бркна в гз и да лъскам

Двамата са загубили??? Как??

Ами Снежко и дебелия Сок няколко пъти с всичка сила пращаха топки право в тях. Много спортсменско...няма що.

Малко пресилено е това сълзливо зрелище. Голям тенисист беше, но той реално спря преди 3г. Всичко това сега е просто начин да се завъртят едни огромни пари около него. Само да не стане както с отказването на Серена. Уж я изпращаха по същия начин, пък после тя каза, че щяла да поиграе още в някой и друг турнир..

Ксто си тъп, е за цял живот!

А в Булгаристан картинката е плачевна. Тениса и спорта отиват към дъно, децата стават наркомани и алкохолици , политиците крадат като за последно

Заради комунетата е.

Като не ти харесва в България ходи живей в Турция или българомразците от Македония смешко

Съм на запад... смешко!

Legenda!!!!!!!!!! Niama da ima drug kato nego!!

Той слезе от сцената много отдавна, водеше се активен само заради рекламните договори от които печелеше страшно много пари. Явно това не можеше да продължава повече.

Уникално човешко същество. Велик.. Рева от половин час. Roger that!

За мен беше чест и удоволствие да мога да го гледам! Толкова велики мачове и моменти. И не само мачовете. Вижте как се държаха с него, колко уважително. И Ноле, и Рафа, и всички останали. А той е един от големите джентълмени в този джентълменски спорт. Много съвременни спортисти, не само тенесисти, могат да се учат от него а поведение. Бях негов фен, но уважавам и другите двама. Те имат още мачове пред тях. Макар че новите насстъпвст сериозно. Алкараз, Синер, Руудс, а и Зверев, има голям потенциал. Е има и издънки като Кирьос, ама няма как :).