Коментари - Пеле и Марадона жонглират на небето - посмъртно за едно велико приятелство (ВИДЕО) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Меси е великан а божинов е по добър от марадончо защото е още жиФ

от днешна гледна точка и двамата са средняци.

Много готино видео. Гледай с интерес. Какво умения само. Играя футбол от 33 години и повече от 3-4 главички не бих могъл да направя.

Спирай с футбола.

Как ще спирам, бре. Та аз съм звезда в кварталните мачове :)

Във видеото, където заедно играят с глава, Пеле е по-добър и играе с лекота. Въпреки че е доста по-възрастен от Марадона. Диего е някакси скован, даже леко протеснен - нещо нехарактерно за него.

Пеле е Краля . Няма място за още тронове . Все едно да сравняваме Бербатов със Стоичков .

или стоичков с валери божинов

НЕ ни интересува.. Умрял е някакъв африкански маймун- ШПИОНИН в Бразилия.... Негъра може да ти стане ПРИЯТЕЛ, САМО за да ОТКРАДНЕ от теб нещо... Идват в България да КРАДАТ Парите и Работата на българските футболисти. А после да КРАДАТ ие имущество- Бългаска СОБСТВЕОСТ ( земя) взета с саможертвата на умрели БЪЛГАРИ. В момента има Крал, САМО - в Англия, Дания и Норвегия. Негрите и оня Нелсън Мандела, са най- големите расисти, щото НЕ искаха Кралят на Великобритания и Президента на Франция да УПРАВЛЯВАТ Африка.. Тук може да видиш как англичаните са убивали негри- маймуни и ЗАВЗЕХА половина Африка до 1960 г. ..Другата половина я бяха завзели французите. https://www.nam.ac.uk/sites/default/files/styles/slicelg/public/2017-02/1013039slice.jpg?itok=tLQXZKtF Бразилия е Боклук и Бака с Помия, също като САЩ.. Там трябва да има ВОЙНА и да ИЗГОНЯТ обратно към Африка всички негри- маймуни..

Ако НЕ отвори картината, може да я видиш тук. https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana

Меси,Роналдовците,Кройф,Платини и прочие бяха и са обичани от милиони Пеле и Марадона от милиарди.