Пеле, Марадона, Стоичков... Ново огромно признание за легендарния №8 на България

Най-авторитетното футболно списание в света определи своите "100 най-велики в историята"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма как тия деца на дискотеките и порното даса напред като Зидан,Роналдо феномена,Роналдиньо,Марадона ,Пеле, Амукачи,Недвед, Ривалдо,Бажьо,Дел пиеро,Анри, Джордж уеа,Анди кол,Алан Шиърър,Бебето, Георги хаджи, Хакан шукур.и още....няма дами омръзне даго повтарям на тия години Кристияно Роналдо е по-добър от Меси това е човека където и да иде е машина

Всеки сам решава до къде са мечтите му . След като почине тогава ли ще го презнаете в България.Като видите , че от презокеански държави са го уценили и биха се гордяли ако беше техен пиданик.

Кюрда е столипенски селяндур-оранжева припозната сФиня осра се навсякъде и се отрече три пъти от България, а футболиста на 20век на родината е Гунди синият лъв.

Кюрд е оправил майка ти, вероятно...

Голям футболист на времето,сега се прави на жалък клоун за жълти стотинки

Постигнете и един процент от успехите на ИЦО пък тогава го плювайте жалка синя общност

Един е Христо Стоичков!!!!

Само хора, които никога не са гледали Кройф и Пеле, могат да сложат тази тройка пред тях.

Велик футболист е Стоичков. Прославил е България на 7 континента и още го разпознават където и да иде. Цели отбори трепереха като напикани засилвайки се за удар. Тъпите левскари с коментари и обиди не сте мъже , не сте и жени, а мекотели.

На 7 континента...Явно и на Антарктида. А на останалите шест континента, осен с друго, ни е прославил с неповторимата си простотия.

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ

Духай, да ти еба майката подуенска.

стоицкоффф УНИКАЛЕН СЕЛЯНДУР

Шведската не е от коне....А тая от какво е? От Леле, Мара Дона /наше момче/ и Но Мамата, Но Мамата. Фръст тайм люс, секонд тайм уйн. Интересното е, че ако Стратегина пак ги събере на тия години, и те ще бият сегашните национали. Да живей българо-грузинската дружба между народите! Да живей образователната система, да живей всичко там да си живей като няма отърване!

Португалският педал и симулант е пред истинския Роналдо?!? Да ви пикая на класацията малоумна...

За мен е абсурдно 10-тото място на Феномена. Аз бих го сложил на 1-то, но айде да кажем че може да съм пристрастен. Обаче извън 3-ката е несериозно

Бае Ганя

Абсолютно, само който не е гледал истинският Роналдо, може да го сложи пред онова гелосано цигане, ментето му...

Всички българи трябва да сме горди

Ицеее, велик си.....да си жив и здрав!

…добре де,как Меси е преди Диего Армандо Марадона,като не е е световен шампион??? Кое му е по-доброто? И не е като Дон Диего ДС отиде в един средняшка отбор като Наполи и да го направи два пъти шампион в Италия…

Tapunger Messi e nesravnim...

Официално е номер 1 в световния център по история на футбола,а не бякакво списание.Прочети там какво е постигнал Меси и пак ще говорим

Смешко

Хехех Клоун

Трябваше да е в по предна позиция. Марадона е уникален, Меси и Роналдо можеха да делят 2 и 3 място.

Гениален футболист, леко простоват (хи-хи], някога като пътувах по света и кажех че съм от България, реакцията беше ааааа, Стоичков.

Шофьорчето от ДС аспарухов на кое място е?

...ПРЕДИ МАЙКА ВИ..

А кой/коя е майка Ви... ? Да е п....