17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чинков за Европа,че иначе зле.

Да живее ТИМаджийско - Гелосаната дружба, иначе във Варна ще биете през крив макарон. За съдиите не ми се говори. Видях какво значи 3 метрова очевадна засада, коятостраничния подмина с ЛЕКОТА в полза на Луноходец.

А кога ще имате повече от две таксита фенове на мач. Домуса няма ли пари и фенове да си купи освен съдии.

съдийско рамо за делиорманското сборище на Домуса. Докога БФС ще толерира този нагъл експеримент с чужди наемници в родния футбол??? 11 чужди игрячи в основния състав!!! Това е нагло демонстриране на погазване на всякаква етика и правила за национален шампионат. А снощи бе пример на вахално съдийство срещу Етър. Неотсъден очеваден фал даде на делиорманци първия гол почти в края на мача, за да успокои Домуса, а вторият от засада. Това вече става толкова явно съдийско пристрастие и все в полза на отбора чужденци... БФС пак мълчи...

Купен шампионат. Като падне тиквата ще спре да тече. И след някоя и друга година ще изпаднат.

да ни дават 10-тата да не се мъчат останалите

Може да се напише пестелив човек но пестелив Лудогорец някак не се получава. Ако българския език не ви е по рождение давайте да ви проверяват материала преди публикация.

Трябва да отнемат всички титли на Левски и ЦСКА до 1989г.поради системно толерира е на тези отбори!

Недоразумението лудогорец съвсем скоро ще се озове където му е мястото - А окръжна в дерби с Г.Поровец! Вйдя се колко струва в Европа без съдийските аванти! Крахът наближава!

с това ЦСКА ще станат ли по-добри?

Видяхме какво направиха останалите отбори в Европа... Лудогорец поне се доближават до нивото на шампионати като Дания, Белгия, Холандия. А нивото на Локомотив, ЦСКА, Берое е горе-долу на това на Албания и Босна. За останалите е още по-зле.

Много ми беше жал за коментатора, като се чудеше как да оправдава решенията рефера в ущърб на Етър. Няма да ги оправдава ама няма да коментира друг мач също като ония съдия дето го пратиха да води срещи в трета лига заради червения картон.

Видяхме ги "пестеливите" срещу датчаните... 10 години шампион и по 200 фена на мач...

Тия няма ли вече да ги уличат в корупция и да им отнемат поне последните няколко титли!!! Нещо като Ювентус преди години.

Това е коментар за друг мач навярно... Очеваден фал срещу играч на Етър, минути преди края, когато съдията "не видя" наглото нарушение и подари гол на делиорманци, защото дотогава бе съвсем ясно, че мачът отиваше към 0:0. А вторият гол бе след еднометрова засада. Докога Гела ще си взема 3 точки с престъпно съдийство??? Пфууу... дори с 11 чужди наемници в основния състав, пак тези измислени "шампиони" не могат да победят без съдийско рамо...

"Орли", ШАМПИОНИ!!!

Орлите от Африка, Лат.Америка и Близкия Изток!!! Айде, скрий се в катуна на Делиормана!!!

пеликани

Само Орлите от Благоевград - шампиони!