17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то се видя, че с този треньор и тези играчи това е максимум. съществува мнение, че БФС начело с другаря Михайлов трябва да заложат дупе, пипе и пари само на младижите и юношите през следващите 2-3 год. минимум. просто да вземат пример и акъл от някои държави-нали са гъсти с всички на ниво УЕФА. не е лошо и повече годни за игра тренировъчни терени да има. а и да се обръща повече внимание на футбола в училище- наблюденията са, че часовете по физическо са най-смешното нещо в България/след НС/. та така..

На кой му пука.

Със всеки изминал мач, Хубчев доказва, че има още по-дълбоко дъно. Не става за треньор и това е.

Няма да се оправдаваме, но да се оправдаем. Играли смо добро - немали смо шансу. Затварям темата.

Няма никаква идея на терена, само балонни центрирания, така и аз мога да бъда треньор. Хвали футболистите и себе си за да се задържи по-дълго на лапачката

С пенсионери толкоз, но и младите не са стока. Всяка атака свършва с изсипани топки, които се отиграват зорлем с глава. Никой не се нагърбвс да започне самостоятелна атака през центъра. Безидейни пасове от центъра към вратаря и обратно... много добра игра няма що.

то срещу словения щом сме играли на предела на възможностите си представям си срещу италия германия или англия каква кошница трябва да си носим

Перукан е големият проблем, той съсипа футбола!

Това, че не обича да споделя "големите си тайни от съблекалната" не означава, че е спец - треньор !! Няма живец у тоя човек, меланхолик !! И каква му беше "тактиката" в последните 2 мача ? Петков - пенсионера не е изритал и една топка по-далеч от центъра - няма сили !! А другите се движат напред - назад хаотично с единствената цел топката да е по-далеч от врата ни - за кашмер са всичките !! НИКАКВИ ИДЕИ И ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА НЕЩО ПО-ДОБРО !! НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ УЧАСТИЕ В ТОВА ПЪРВЕНСТВО !!

Абе Хуйчев, не ставаш за треньор на футболисти, върви да тренираш шахматисти. Реално не заслужавахме да продължим по напред, защото играем демодирано и непохватно, некрасиво, по селски..

Пълна трагедия! Мачът беше изтърван от треньора на Словакия. Хучев просто си взима заплатката и комисионните!

Да си прав, дас и прав, колко да си прав? Вземи научи първо с кой сме играли.

8 плюса сте дали на човек, който не знае с кого сме играли вчера??? НАРОДЕЕЕ

Тръгвай си, среднярски треньоре, ти нямаш мисия, цел, дух и красноречие да вдигнеш отбора! Нямаш също и треньорски умения да ги научиш да играят по-добре! Върви си, ти си изчерпан вече, толкова може да се очаква от теб.