17-11-2017 20-11-2018

Коментари

6 пъти бяха ,хайде сега стига сте намалявали...

Как ги изброихте бре? То при този точно, какъвто е симулант, никой не знае каква е точната бройка и истина.

защо ли преди КОВИД Ваксинацията никога не бях виждал губещи съзнание футболисти по терените?!

Щото не си гледал футбол ?

Има една възраст когато човек трябва да каже до тука беше и да отида прави деца или да дондурка внуци!

С коя ваксина е набоден? И сложил ли си е бустерче?

.....и да губи въздух. Езикът е изваден, откъдето дойдоха и конвулсиите. Притокът на въздух ги е предизвикал ?!?!?!?!?!?!?!!? дирници сър !!!

Какви конвулсии, тоя кретен искаше да стане да търси Кайседо за саморазправа .... Театрал в стил Урсула....изкара се герои ... Вижте удара, Петков блъска с ръце Кайседо и няма контакт в главата на петков, просто тялото му от удара се заметна във въздуха, нито пада на глава, нито има удар в нея....цигания

На 46 години нямаш работа в професионалния футбол, колкото и ниско да е нивото му. Това не са ти пенсионерски мачлета. Да се оправя и да подхваща друг път. Има какво да предаде на младите като опит.

направил е хеттрик (с език)!

понятие,,гълтане на езика,, в медицината не съществува....

Какви конвулсии, тоя още като се свести първия път, тръгна да скача на бой на Кайседо, затова риташе с краката. Много добре се видя на видеото.

да си бе седял у тях си рядко гнусно и продажно парче. чак насовица щяла да дарява мензис з а компреси ама вече и минал...

Нищо, важното е, че за микренската маймуна няма и жълт картон. Всеки мач чист кеч срещу вратарите, с юмруците и лактите напред. Микренската кауза е по-важна от живота и здравето на съперника. Тройчо сигурно снощи е оревал ефира като оплаквачка от съдиите и БФС, нищо че ловешките шебеци без непрекъснатото подпиране щяха да са най-обикновени средняци от долната осмица. Да не говорим, че и в А група не са влизали по спортен път.

Things not to do during a seizure: Don't put anything in the mouth. First of all, despite what you've heard, it's impossible to swallow your tongue and choke.

Много жалко за човека но се случват тези неща във футбола. А резила с линейката сигурно вече в цял свят ни се смеят и подиграват.

Овладей я тая омраза, човек, ще те удари някой инфаркт.

Че става въпрос за просто Киро... и се зачудих, какво точно ще предизвика такова притеснение у този де.бил... А то за вратарчето ставало дума... дано бързо да се възстанови!

Жалко за човека, дано всичко е наред. А с това за линейката нямам думи...

Българите обче могат да си гълтат езиците. Генетически го имаме заложено. Това ни е суперсилата.

Ако греша значи си прав. Щото при други нароси никой не споменава за "гълтане на езика" и героите, които спасяват вадейки езици. Няма вариант само ние да сме го открили това.

Гешеф да се самосезира! То е ясно, че тъмно-оранжевото БФС само ще потупа по рамото ловешката маймуна, но все пак сме в ЕС и трябва да има някакви закони за такива престъпници! Пореден мач прави опит за убихство на противников вратар и всички стоят с широко затворени очи - е няма такава държава!

Светъл пример, как човек, който можеше да стане легенда на Левски, се изплю срещу всички. Надали има някой който да не помни как след мачовете на Левски със Славия Гошко вратарчето подскачаше като луд от радост и дразнеше публиката на Левски. Момента в който от вратарят на Левски, Гошко стана просто едно дребно злобно човече. Ще ми играе до 50 години? Сега смешно ли ти е Гошко, смешно и ти е малко човече? Респект нула за такива дребни предателски душици! Смешно л и ти е, човече, сега а!!!

Айде айде .. не се занело дали ще играе повече ... тия дето са с сериозните проблеми са дето от нищото падат ... Като те изтреска в главата някой си като боксьор в нокаут ... след 2 седмици си готов за следващия мач ако няма нещо наистина сериозно.

Тук новината трябва да ни накара да се замислим, след като клубовте си лашкат милиони насам натам, ДАЛИ да не лашнат и някой милион към здравеопазването. ДАРЕНИЕ , чисто и просто!

Поклон пред Дениз Йълмаз!

Поне медиците са били адекватни. Защото ако те не бяха, Гошо Петков нямаше да го има вече.

Наско ви показваше задника си а ви е шеф .

А на цесекарчето дето блъсна Петков на него няма ли да му се търси оттговорност. Напълно нарочно го изблъска

Такива инциденти се случват често. Преди години Мане от Ливърпул изрита зверски някакъв вратар в главата, но никой не му търсеше отговорност.

Гошо Петков- стискам палци всичко да се размине ! Успешно възстановяване !

Дано се оправи момчето и да няма последствия на по-късен етап, че с тия травми на главта не го знаеш от къде ще изкочи дявола. Добре, че не са го разкарвали от болница в болница , щото нямало места, ама за спортисти, актьори политици и подбони , няма такава опасност, ВМА си имат набор от ВИП стаи.Ние да му мислим и да се пазим.

Професионално свършена работа, такива Човеци им трябват на тази държава!

Това са рисковете на професията, имат си застраховки за целта. Боксьорите съдят ли се след мача за това, че са се удряли по главите?

Това казвам и аз

Гошо Петков беше изгонен от Батков заради скандал помежду им. Ако не го бяха изгонили, още дълги години щеше да играе в Левски. Гошо вратарчето е най-скъпия вратарски вътрешен трансфер, купен е от Левски за 400 хил. долара. После Левски го държаха като резерва на Иванков 3 години, ясно е, че на Гошо му се играеше и затова се изпокара с Батков. Нека не му отричаме таланта, добър е и разбиращите го виждат. Макар и вече да е възрастен за футболист, все още се справя успешно.

Ако е така Козмин Моци да е вече доживот в затвора.

Какви конвулсии, тоя кретен искаше да стане да търси Кайседо за саморазправа .... Театрал в стил Урсула....изкара се герои ... Вижте удара, Петков блъска с ръце Кайседо и няма контакт в главата на петков, просто тялото му от удара се заметна във въздуха, нито пада на глава, нито има удар в нея....цигания

100 съм съгласен! 1. Вратарят нанася удар с ръка по главата на нападателя, вместо по топката! 2. Получава се лошо падане на вратаря, каквото в 90% от случаите може да се очаква при агресията с която той реши да влезе в тази ситуация 3. Лежейки на земята, кадрите показаха как с лице вратарят търси нападателя, като всеки е свободен да гадае, дали е бил загрижен за състоянието на колегата си или по друга причина.

SU-152

Вината е 50:50.A за линейки и багажници,шшшшшшшттттттттт

дементен.За съжаление.

Abe kak zaiala vrata na lineika?! Nie v Evropa li sme ili sme afrikanska dirjava bez kanalizacia?! Abe xora vzemete se v ruce az iskam da jiveia v biala durjava

Ти гледа ли мача?Петков сам си беше виновен.Нямаше удар в главата при сблъсъка,а при падането му.

Момче на 45 години! Разсмя ме, а обядвах добре.

Нищо му нема.. е сега, по обед, се беше изтегнал на припек в двора на ВМА с жена и некакво лапе. Ше се оправи..

Затова пишеш като мангал на шльокавица.

Е байно, за мен и моите години си е момче. Но се радавм, че съм ти подобрил апетита. Доброто хапване е резепта за хортуване

Тия от Славия кога ги пенсиотират.

Смешно обяснение. Баси докторите. Изкараха го хроничен гълтач на езика

Докторите ли са ти виновни за повредената врата на линейката!