Коментари - Пламен Константинов отново е назначен за национален селекционер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо добро не ни чака! Така и не разбраха че Мартин Стоев е най добрият за тази работа! Нищо , като изпаднат съвсем зад борда пак ще мъдрят мъдреците в “ управителния съвет”. Толкова възро че слдващия път и камерун ще ни мачка.

Да не би батко му Юлиян пак да е пропял?

Навремето си изгониха Стоев и Казийски, сега също лош избор. Мартин определено е най-добрия български треньор в момента. Всъщност му направиха услуга - вместо да си къса нервите с тъпанарите от федерацията, ще си намери работа в някой престижен клуб с висока заплата.

Само малоумен настъпва мотиката два пъти...

Мартин Стоев беше по-подхозящшят избор, но уви....поне ще се радваме на красив треньор.

Ужас.....и защо не Марто Стоев , доказал се като успешен треньор ... Федерация от тъпунгери

Може би защото е дебел.

Педерацията вече е влиза в реалността, щом се счита за постижение, достойно за националния ни отбор като постижение девететото му място всичко е ок. Продължаваме да копаме надолу. Важното е далаверата с екипи и най-вече с трансфери на заробени национали да върви и всички крадливи бездарници в УС да са щастливи.

На този и Владимир Николов трябва да им се забрани да припарват до българския волейбол. Когато Стойчев искаше да натурализира Хуанторена и разпределителя на Бразилия, който заради сина на Резенде не "помириса" игра, тези застанаха срещу него и Казийски. Константинов насра лайната през 2008, точно преди олимпиадата, а Николов така се окопа като най-несменяемия титуляр на поста диагонал, че прецака една камара играчи, някои значително по-добри от него, като Йорданов. А Соколов чака до 26, че да стане титуляр. При положение, че Мартин Стоев изяви готовност да поеме поста, назначаването на този измекяр означава само едно - толупът Ганев ще влачи пари от волейбола, докато го разсипе окончателно.

Аз лично по-слаб отбор на България при този ни треньор(Константинов) не съм гледал! Точно на обратния полюс беше Стоев , но както се сещате , той не е толкова удобен и има глас и мнение по въпросите! Честита ни "промяна"!

В тая държава не се променя!

Пак от същото. От трън, та на глог! Данчо инженерът си отиде, данчовщината остана. Пореден послушен треньор, който ще вкара в националния и портиера на волейболната централа, ако му наредят началниците!