Коментари - "Плуването е спасено". Съдът се произнесе по мегаделото на трансджендъра Лия Томас | Корнер.dir.bg

Коментари - "Плуването е спасено". Съдът се произнесе по мегаделото на трансджендъра Лия Томас | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 44

И сега - какво? Може би ще има списък "различните видове хора" какво ще имат право да правят и какво не. А пък тези, които са си нормални (по медицински и психологически признаци) "кучета ги яли".

То и светът трябва да спасят от тези транс не знам си какво, а не само спорта.

След новината Красимир Кънев от БХК е получил киселини и газове!

Защо не направят отделно "транс...." състезание, където те ще могат да си мерат какво ли не, включително и силата. Това е разумно и "транс"=полезно.

Що бре хора такова дискриминационно решение ???? Нали постоянно ни облъчвате с правата на всякъкви джендъри. Едните били би, другите транс, други пък не знаели какви са ( като това " нещо" , дето спечели евровизия). Или " равните" права са само за някои ( наши ) хора ? Тия "права" , си ги ползвате както ви е удобно. Ама когато е неудобно, "аааа не може".

то все едно 20 годишен да се състезава с десетгодишните, време е изродите да ги показват само по панаирите, а не ежеминутно да ни облъчват с грешките на природата

И операция да му направят, мъжете биологично са по-силни физически от жените.

Дайте му две хапчета виагра, ако издържи теста, нека да плува при жените .

Така ще бъде не само в плуването ако примем че всеки може да е всичко с половете, парадоксите ще бъдат един след друг.

измет!!!

А защо приятелят на някоя плувкиня не му набие гайките? Ще се пръждоса набързо вдън гори пеераски.

Щото само на село става с бой безнаказано...ще извади медицинско и ще си прибира после премии изрода.Или трепеш и го копаш,или не се занимавай въобще...

Такива не трябва да се натрапват на нормалните, а да се лекуват.

абе тия трансескуални какво си играят на дребно с някакво плуване. много ми е интересно, ако някой нацепен ММА боец стане "жена" и почне да е бие срещу истински жени какъв ще е отговора? ще си играят ли с години на съдилища и глупости или ще се повдигне дело за опит за убийство? защото съм сигурен, че гледката на ринга ще е доста грозна и най-вероятно доживотно осакатена жена в първия рунд, в първите 10 секунди. тогава пак ли така либерално ще гледаме на транссексуалните в спорта? аре замислете се малко.

Имаше и такива в ММА по едно време.

Има доста видеа от такива срещи. Някои са с направо брутални изходи...

"Плуването е спасено" БРАВО !! А ЧОВЕЧЕСТВОТО кога ????

кажете ДА ! на ГЕЙ парадите !

Колкото искаш

пълно е с педали... майка им дейба!

Решението на този казус е елементарно. Създават се лиги за всички 24 пола и всеки се състезава в неговата си лига. Проблема е, че няма кой да ги гледа.

гнус

Да ви имам проблемите. Тука нова Зглобка се прави тия трансове с трансове

Правилно!Това си е мъж и това е!

Реже чурката и топките и е готов(а). Така и така не му трябват.Ако няма кинти за операцията да му съберем…

А не му трябват ? Имал си гадже, женско, и затова бил лесбиец.

Е как тъй - нали уж жени и мъже са равни пък "Решението е подкрепено с нужните изследвания за размери и работоспособност на белите дробове, сърцето и дори наличието на тестостерон..."

Най-голямата дискриминация си остава в спорта - жени и мъже се съзтезават отделно, както навремето бели и черни. Крайно време е международната общност да се вземе в ръце и да ни зарадва със смесени схватки борба, бокс, вдигане на тежести, футбол, лека атлетика, тенис, въобще всички спортове... Също така да престане разделянето на шаха и да се сложи край на мита за интелектуалното превъзходство на мъжете в този спорт. Много зрелищни биха били и смесени схватки по сумо. Обаче, жените да не бъдат дискриминирани с разни трика, а да вземат участие в традиционни облекла.

В Англия, изнасилвач се пише транс и иска да лежи в женски затвор :)

Не само там. И в Канада. И не са един двама, а десетки случаи. На всичко отгоре точно оня ден чета, че и в Германия някакъв транс обирал хора по банкоматите, а отделно се правил на полицайка. Ама така ги врътнал, че и по патрули ходил с полицията. И сега хайде и той в женски затвор.

По Бай Тошо на такова не му се даваше простор.

Много дискриминационно решение! А точно стана най-търсената в женската съблекалня.

Когато видя трансмъж да се състезава активно в тежка категория бокс срещу мъже, и когато видя, че присаждането/кастрирането на чеп или повишаването/намаляването на нива на тестостерон чрез медикаменти практически превъзмоква биологията на човек, тогава ще им призная правата. Щото за сега има само трансжени, котио се бият срещу жени в боксови мачове, обратата ситуация просто не съществува

Утре някой може да поиска да се състезава с жени, защото и него мъже го ръгат като жена, па макар и само отзад...

нека да му забранят и да се състезава срещу мъже. За да не се изтезаваме ние да гледаме по медиите такива едни ми ти работи дето не са много за гледане.

Дори да се подложи на операция и да си отстрани оная работа, това не го прави жена. Как точно ще е жена, ако няма матка и яйчници, а в същото време има простата? Аз бих му разрешил да се състезава с жени, ако мине на преглед при уролог и последния писмено потвърди, че този индивид няма простата, съответно може да забременее благодарение на наличните матка и яйчници.

Ти си разсъждаваш хипотетично, обаче ситуацията не е много на добре. Има вече развита медицинска технология за присаждане на матка даже вече са правени такива операции. Мисля, даже че има износени бебета , но не си спомням дали успешно са се раждали и дали са оцелявали. Пусни си търсачка в гугъл ютерус трансплант има доста сттии по въпроса.

Интересното, че само транссексуални мъже искат да се състезават срещу жени! Гледах едно видео на един транссексуален мъж който си намерил "приятелка" (друг транссексуален) и били лезбийки :)))))))))))))))) Педераси, Сър.....

Най-сетне едно справедливо решение. Стига с привилегии и нечестна игра.

Този не е жена, няма и да бъде даже с отрязани атрибути. Болен мозък.

отвсякъде удари по медународните пепета

На времето тия ги пращаха в лудницата без съд.........НО, ако толкава иска да е жена, да си резне и трите и ще говорим.

хората не са за лудницата, само защото са родени такива (винаги ги е имало, не е по техен избор, че така са дошли на този свят). ОБАЧЕ ЗА ЛУДНИЦАТА СА ТЕЗИ, КОИТО ГИ СПОНСОРИРАТ И ЛАНСИРАТ ДА СЕ ЯВЯВАТ НАВСЯКЪДЕ ПО МЕДИИТЕ И ДА СЕ ТУПАТ В ГЪРДИТЕ КОЛКО СА УНИКАЛНИ!

Съгласен съм с теб, но те нас ни направиха на луди!