Коментари - Плувната федерация не се разбра с Антъни Иванов за нов договор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Антъни е от престъпническо семейство , баща му лежа дълго в затвора в Англия за кражби и грабежи , сега дава акъл на малкия за интриги .

Аврамчев е алчно копеле. Като цялата му фамилия!

Не го нападайте толкова. Той си каза в прав текст - Не се чувствам Българин, и няма да се състезавам за България. Какви са му доводите - той сам си знае. Но каквото и да е решил - това си е негово лично мнение. Да, неприятно е за нас, един добър спортист да откаже националния, но да не би той да е единствен? Жалко!

Той няма достатъно добри постижения, за да иска повече. Даже според мен той трябва прави бенефиса си в Павликени и да се насочи към бизнес.

Професионалния спортист рядко гледа националния спорт и националния флаг.Толкова големи спортисти се състезават за други държави и това е за пари. Така,че Анрънъ ,колкото о успешен да е ,да си върви по своя път и след като е забравил,че е българин да си избира знамето което ще развява. Подобна грешка се допусна и със Христо Стоичков.И той добър и известе.Но преди години псуваше наред и обиждаше българия,и то как. Такива спортисти не са за уважавани никъде

Пълни глупости. Как може да вкарваш двамата в едно изречение, Ицо окачи на България бронзов медал от световно по футбол, нещо, което никога повече няма да се случи, а светът не знаеше България,но знаеше СтОичков. Най-хубавото на спорта е ранглистата с постиженията, и след 200 години се вижда Стоичков бронзов медалот световно, Христо Бонев примерно една голяма уста и нищо сериозно извън България.

Хикой не го отрича.Или сте пропуснали изявите му или сте много млад за да ги помните.

Моля,моля.Не Стоичков а българския отбот спечели бронза.Христо се зъбеше на целия отбор в това число и на Трофон си спомням по време на мач.Така,че да не преписваме успехите през 94 на господин Стоичков само.

Благодаря ви за изказаните мнения. Да бях млад... Не, беше ни омръзнало да гледам футболистите ни да са доникъде и след Нигерия си казах, че това е края. Но стана друго. Ицо даваше душа на всички в отбора, един лъв правеше всички да са лъвове. Да, всички бяха добри, а Лечков прежали и кариерата си, но изтрепа немците. Че си беше буен, да, но съм виждал, че и други буйни хора да са победители. Иначе и Господ беше българин, Пенев никога нямаше да се сети да сложи добрите ни нападатели в защита, принуди се да го направи и това сработи на макс.

Тоя път са прави от федерацията. Никакъв договор не заслужава тоя - 0 развитие откакто е в америка. Само претенции и се опитва да извива ръце, сипейки обвинения към всички, все другите са му виновни. Незнам защо, но ми напомня на онази късокраката с големите претенции - Нина Рангелова, която едва ли някой я помни изобщо вече но и на нея всички така и бяха виновни затова че просто няма физика и капацитет за тоя спорт ...

Антъни да си оправи бакиите с пробите. Финансиране на "високо спортно майсторство", хеле пък през девет земи в десета е неприемливо. Федерастите да си размърдат задниците и търсят местни таланти и ги пуснат на Олимпиадата. Антъни вече е малко старичък, пък и резултатите му спадат напоследък. В тоя спорт бързо се сдухваш.

тогава защо изобщо сте му предлагали