17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Респект

"Истенските сюпа-герои носят маскииииии."

Абе, добре, че угаснал огъня, че сороските "медии" да решат да ни информират за този достоен човек. Герой.

Истински герой!

Браво, не като тия прогнили капиталисти!

Достоен човек!

ДОСТОЕН ЧОВЕК

В такава ситуация прогнилият капиталист щеше да звънне на 911.

Абе бохльо..самия СССР е крил за трагедията от 76та до 82-ра, и СССР ли са били соросоиди ? Верно русоробите сте егати и гьоновете !

Ти или си прекалено млад или не четеш. 76-та от какво да звънне?

И като звънне...на 911...те сигурно идват със спасители....те като дойдат щяха да броят труповете и щяха да се туткат 6-7 часа как да ги извадят от водата.

Не е млад ...просто е т.ъ.п...за това няма възраст

В Европа е 112 и Ви проличава любовта към САЩ.

Такива хора като Шаварш Карапетян и Добри Динев заслужават дълбок поклон!

Днешно време такива ХОРА са рядкост. Историята му е доста интересна и в уикипедия може да се намери. Дълбок поклон към геройствата му.

СССР е крил, пък на соросоидиотите нямаше да им пука за тоя, ако не беше угаснал огъня.

Т'ва с гугъл транслейт ли е превеждано?!

хубава статия но трябваше да е за нашия герой Добри Динев чиято история напония за подвига на Шаварш Карапетян...Достоен човек безспорно но защо героят на СССР е по-важен за една българска медия

Респект пред този човек! Бях чел някъде за този случай, може и да е било тук, в дира, преди няколко години. Сигурно е имало статия след случката с олимпийския огън в Сочи. Хубаво е да се публикуват повече такива статии, за да научим повече за такива достойни хора. Ето, например за Иван Динев чувам за пръв път, а не е като да не знам за трагедията с преобърнатия понтонен мост във Варненския канал край село Белослав (сега вече е град) през 1978 г. Тогава във водата се озовават около 100 човека, най-вероятно и повече от 100, никой не може да каже точно колко са били, и 65 от тях са се удавили. Било е на 7.11 - водата е била ледена и вече е било тъмно, малко преди 18.00 ч. В Белослав е имало събор на селото и са се струпали няколко хиляди човека. Голяма част от тях се втурват малко преди 18.00 ч. за да хванат извънредният влак за Варна пуснат специално за събора. Гарата е на другия край на канала и за да се стигне до нея трябва да се ползва или ферибота (обаче никой не иска да чака) или да се мине по понтонния мост. Тълпата помита охраната на понтонния мост, която е там за да ги пуска хората да минават един по един, както е било според мерките за безопасно използване на съоръжението и в един момент на моста се озовават стотици хора. Естествено понтоните се преобръщат и много хора се озовават в ледените води. Според очевидци водата е изглеждала сякаш ври от множеството хора в нея. Това е една от най-големите трагедии в България що се отнася до инциденти свързани с вода. След инцидента демонтират моста и остава само ферибота и до ден днешен връзката между двата бряга при Белослав е само ферибот.

Корекция: не Иван Динев, а Добри Динев.

Сега се разрових в Гугъл и намерих нещо повече за Добри Динев. За съжаление той е починал преди около 6 години. Ако напишете "Добри Динев уикипедия" първият линк, който излиза в момента е на Sportal.bg, където има статия за това, че е починал и има много информация за успехите му като спортист и за това какъв човек е бил. От 1994 г. се е преместил да живее в Канада и е помогнал на много български спортисти, които са отивали в Канада. Един достоен човек с голямо сърце. Да почива в мир!

Моят братовчед Румен загина на този понтон,след като е успял да измъкне на брега съпругата си и още 4-ма човека.Но при поредното връщане е бил затиснат и не е успял да излезе. Три месеца преди раждането на сина му...... Огромна трагедия! Имало е и други мъже ,които са помагали на потопените в канала,но тогава нищо повече не беше писано и коментирано.За героичната постъпка на съгражданина ни Д.Динев,варненци също научаваме едва сега.

" той получава орден от СССР" ,говньо. Такива са героите на социализма, а не простолюдието на капиталистическия просташки строй.

Ето ти и още нещо, говнар "При разпада на Съветския съюз той напуска Армения и заминава за Москва"

Даже и лайкове имаш на тъпанарския си коментар. Щял да звънне на 911 при потъващия тролейбус. Тъпи сте,страхливи сте,слаби сте и подли. Затова всяка революция бивате измитани без абсолютно никакви проблеми. Скоро пак ще трябва да ви чистим.

Невероятно скромен човек гледах интервю и филм за него бил е на нужното място в нужният момент! Господ здраве да му дари !

Колко от днешните млади келеши които мрънкат по цял ден тук биха го направили. Но това направи измислената фалшива демокрация от младите ни хора. Жалко.

И да пресмята премиите от застраховки.

Демокрация построена от комунисти.... комунисти провалили комунизма... какво искаш да постигнат?

Присъщо за комунистите е да крият всеки свой провал или неудача. Ако е да се похвалят, ще овикат целият свят. Лошото е, че за грешките и провалите им, те никога не плащат. Плащат всички останали.

присщо е на глупака каоментар, като твоя никой не знае, този човек, този герой, дали въобще е бил комунист а, малцина тука, най-вече ти не знаеш какво е и комунист

Да,ако си тъп.

Много си зле,хейтър.....

Ами нали и той го е казал,ти спиш ли?

На човек не му е присъщо да помни добротата! Дълбок поклон пред такива герои, които за жалост биват бързо забравени.

През комунизма виновните в папката не можеха да си намерят място, а това да помислят да избягат или да ни помогнат не го е имало. А сега първата им мисъл е да избягат.

папката =ПТП (грешка на спелчекер)

достоен човек. Светла му памет. А във втроия линк излиза информация в руската Уикипедия, а в БЪЛГАРСКАТА такава - НЯМА!!!. Ето как уважаваме достойните си хора :(.

do Така е, Ами напиши в Уикипедия статия за българския герой.

Поклон пред героя!

И двамата са невероятни хора 99 процента ще кажат че и те ще направят същото но за съжаление не е така малко са тези хора имаше подобен случай в Синеморец един човека не помня беше извадил две деца и после самият той се удави а родителите на спасените деца се бяха изнизали като мокра връв . А за Добри ако не бях прочел в коментарите никога нямаше да знам че е направил такъв подвиг изключително скромен човек беше при него винаги отсядаха Петър Стойчев и много други плувци .За такива личности поне държавата посмъртно трябва да ги награди с някакво отличие и един паметник на мястото на трагедията да знаем какви смели и скромни хора има или е имало сред нас

Браво, това е истински герой, да е жив и здрав!!!!

здрави бяха тия тролейбуси шкода! и автобусите и те - шкода, икарус... ако днес натовариш 100 човека на исузу познай какво ще стане!

Уважаеми "petrovito", преди да направиш коментар, прочети и премисли. Последното едва ли Ви се отдава.

Щях да ти се ядосам на коментара,ама айде, ти си жертва на кръвосмешение

дрън-дрън

САМО ВЪЗХИЩЕНИЕ ОТ ТАКИВА ХОРА ..... БРАВО ...

Ако не държавата то поне гр.Белослав е длъжен.

Не обичам въобще арменците но се прекланям на такива хора независимо от националноста им. Слава и хвала на такива герои.

ПОКЛОН, ПРЕД ТОЗИ И ДРУГИТЕ ПОДОБНИ НЕМУ МЪЖЕ !!!