По-бърз от Меси, Роналдо и Мбапе - Холанд чупи рекорд след рекорд

Норвежецът стигна до 20 гола в Шампионската лига за най-малко мачове в историята

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно тук пишат млади момчета които не познават тази игра по отдавна . Ами че само в Бг преди години имаше 20 год момчета които бяха не по добри ами с класа над този конник . Този е типичен северен боец . Който си спомня доброто старо време във футбола няма как да не познава освен български играчи много югославяни ( по млади и от него ) румънци да не говорим за италианци . Да здрав но не е това за което ни го представят

Хищник

Мощен, огромен, атлетичен и с убийствен хъс за победител. Ако е без контузии ще е легенда.

Този го виждам в атаката на Царско село.

Любче ти ли си

В Бундеслигата има три или четири стойностни отбори, но сред тях сто процента не е Лайпциг - отбор от бившата гдр, който нашите коментаторчета се насират да лансират в предаванията! Все още не могат да осъзнаят, че има единна Германия, въпреки, че Лайпциг са с манталитет на източият блок, такива са им управляващите! Та днес ще е чудо, ако не отнесат някоя тройка!

Ей, голям хулиган този Холанд! :) Ма ако не намали малко емоциите, все по.често ще вижда жълтия цвят, че и червения.

Футболист та дрънка, но кухи, прости лейки като тебе от къде ще знаят това!

Верно ли бе!? Холанд е най доброто по футболните терени в момента. Просто не си ми чел предишните коментари за него. А Лайпциг бяха явление в немския футбол, докато не шитнаха Вернер. Тъпак!

Че аз какво казах бре, тъпчо? Чета този ти коментар, където не се изказваш много ласкаво за него! Лайпциг ще станат явление, когато спечелят достатъчно в първенството, колкото са спечелили Байерн, Дортмунд и още куп други отбори от БУНДЕСЛИГАТА!

Че е футболист, футболист е, ама чак пък да дрънка, хайде, няма нужда, знаем си се:)))! Ама и какви два... "извънземни" гола вкара вчера, ум да ти зайде, нали:)))?!? Чупел рекорди... тя и Николета... "счупи" няколко рекорда, ама и доста пишки покрай тях, нали:)))?!? Има една много хубава приказка за такива като него... паживьом, пасмотрим, но засега Мбапе е на светлинни години пред него, дори и без неговите рекорди, а за Меси, и Роналдо изобщо не би трябвало да отваряме дума! Между другото, от както той е в Дотмунд, те са кръгла нула на домашната сцена, което важи с особена сила за този сезон:)))!