Коментари - По стъпките на Стоичков и Пенев - какво очаква Роналдо в Залива | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По какви стъпки, моля. Нашите балъци по 200 милиона долара ли получаваха.. Тъпо грандоманско запалянковско заглавие. Смешно и жалко.

най - голвемия Роналдо по стъпките на нашите цървули стоичков и неграмотния пенев.

Какво очаква Роналдо в Залива? ... Очаква най-после да забременее!

Значи скоро ще видим Роналдо и като треньор на ЦСКА-София

Това, че Роналдо вървял "по стъпките на Пенев и Стоичков", кърти ли кърти.

Да не говорим за "изцедените" цитати ...

Да е здрав и да се забавлява! Все още има много да показва. Аз вярвам в доброто му представяне. Жалко, че няма да имаме възможността да следим изявите му. Аз лично имам огромно уважение към таланта и трудолюбието му, дисциплината и волята за победа. Адмирации и безаварийно път по нататък на Роналдо!??

Очкава го златно пенсиониране (златрно ръкостискане му викат американците) - куп пари които не залсужаваш защото си стар, но ти ги дават заради доброто старо време. После ще дава акък по ТВ, ше си купи отбори ли ще треньосртва докато е жив и здрав. А кинтите ще работят за него, ак ое умен.

В края на този договор, Роналдо ще има над 500 милиона долара като цяло. Долкото съм чел, той вече има няколко бизнеса с хотели започнат. Дреме му на шперца да ходи по разни студиа да се прави на разбирач. Според мен - няма да го видим повече след като се пенсионира, освен епизодично да е гост на някакви футболни награди.

Кристиано бин Роналдо ибн Сантош ал-Авейро

Роналдо е гениален, където и да играе ! Някъде четох за следната случка с нашия Стоичков, когато през 1997г. Стоичков е бил легенда в Барселона, а Роналдо - току-що постъпва в тима : На една от тренировките Роналдо пита нашия : - Утре в колко часа е тренировката ? А Стоичков се избъзикал : - Утре почиваме бе, новобранец ! И Роналдо не дошъл на тренировката . Когато го издирили и се появил на терена, се оправдал, че Стоичков му казал, че ще почиват, а Стоичков го срязал : - Ей, момче , аз да не съм ти секретарка !

Това трябва да е за бразилския Роналдо

За Феномена - демек истинският. Това беше и остава единствената легенда с това име!

Спечели каквото можа в Европа и сега реши да покорява други континенти. Просто няма как да спечели повече в Европа и реши да си подсигури старините с висока заплатка и лесно първенство.

Да ви имаше проблемите Роналдо... Направо се сещам как го боли uq какво го чака там.

Роналдо може да в всякакъв, но поне няма нито една подарена купа в живота си - всичко си е изработил и спечелил с честен Труд и игра, за разлика от аржентинското джудже Меско. На Меско му подаряват титли ежегодно.

пак се почна ... Ей човек, Меси ти е отровил живота, лекувай се! На Меси головете му ги вкарва Адриана Лима, успокой се.

Арабаналдо

Възможно най - жалкия кариерен завършек на един иначе добър футболист.

Тогава и на Пеле завършека нс кароерата му е жалък. Тъй като той отива в никуму неизвестния тогава Космос - Ню Йорк.

Човешката лакомия е безгранична! Да е жив и здрав Ронката,, тъкмо ще си купи още 5-6 Ферарита и Бугати! Нов самолет и 5-6 нови къщи!

Интересна статия. Бих гледал саудитското първенство при така описаната реалност.

Жоржина ако се съблече по монокини и арабелите ще ги линчуват.

noe vav pati po-tihni4en i goladzhia vav sravnenie sas Ronaldo.,

Каза любителят на шльокавицата!

Сигурен съм, че Роналдо си е казал "Я, Любо Пенев е работил в този клуб. Сигурно си заслужава! Брей, че и Стоичков е бил тука? Малеее, щом тия дървата са тука, аз съм перфектен!"

Тия същите дървета поне са видяли и направили нещо, напълнили са си сметките, а ти 20 години по-късно ръсиш тъпотии в Дир.

Много пък ме знаеш кой съм. Ами ако съм Владо Манчев под прикритие?