Коментари - Погледите са към "шахматния измамник", който стартира с победа в шампионата на САЩ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докладът на Chess.com е нелеп . Нямало доказателства , че Ханс е мамел , но тъй като той си бил признал за когато бил малък , те се съмнявали , че е мамил в поне 100 партии . Дрън , дрън . При сила 75% да обвиниш някого , че мами е смешно

"По думите на Карлсен, младият Нийман е използват секс играчка в задника си, с която получавал сигнали за правилните ходове на шахматната дъска." Чудя се как Карлсен знае какво е сложил Нийман в задника си...Да не би да е бил там? Пълни тъпизми! Не им се хареса, че това 19 г. момче напредна толкова бързо в ранг-листата, на Карлсен не му се хареса, че загуби по начин, който накара всички шахматни форуми да коментират партията....Изредиха се един след друг да обясняват, че играта на Нийман била според компютърна програма, други пък показаха, че и той прави грешки, но когато печели, противниците му правят просто повече грешки....Цялата тази работа, започнатра от Карсен е отвратителна! Ако нямаш доказателства, мълчи си!

"По думите на Карлсен, младият Нийман е използват секс играчка в задника си, с която получавал сигнали за правилните ходове на шахматната дъска." Подобно становише за секс играчки Хансен не констатира. Единствено го уличава в мамене повече и по-скоро, отколкото Нийман сам си признава. Това за аналните зърна (anal beads) са просто интернет спекулации. От къде, за Бога, журналенцето е стигнало до този извод, само то си знае.

Хайде стига. Ще докарате играта до там, да си бъркате по дупките преди всяка партия! Ясно е, че компютърните програми промениха този спорт и той запада в оригиналния си вид. Решението е едно - правете само бързи партии, за да няма време някой програмист да прведава анализа през нечий ректум. 15+2 е напълно достатъчна контрола. Играеш и каквото сабя покаже. За 5-6 часа размотаване всичко може да се случи в наше време. Който иска да играе часове и дни, да се пробва да бие пустите машини. Възможно е човек отново да вземе превес над комповете. Не са толквоа силни, колкото си мислите.

Анален шах и мат

Излиза, че Карлсен предишната вечер му е бъркал в ректума?

Реакцията на Нийман не закъсня: “Мога да играя гол следващата партия”. Веднага след това се появиха информации, че еротичен сайт е готов да плати 1 милион долара, ако играе без дрехи.

Да, това са глупости, местата за игра в залите са електронно изолирани....Някоя адвокатска кантора ще лапне тлъст хонорар....