Коментари - Показаха кадри с нацистки поздрав и маймунски звуци от наши фенове (видео) | Корнер.dir.bg

Коментари - Показаха кадри с нацистки поздрав и маймунски звуци от наши фенове (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 136

родни фенове, правещи нацистки поздрав с вдигната дясна ръка. ПРОСТ НАРОД! Мнооооого прост народ! Някакви си полуграмотни организми показват нацистки поздрав и възхваляват Хитлер, без да знаят горките, че Хитлер смята славяните за долнопробна раса, която няма място в новия свят на Хитлер! Ако Хитлер бе победил, славяните щяха да имат същата съдба като евреите! Но проЗдия булгаристански националист няма как да го знае това!

Жалко, много фенове си патят от глупостта на разни малобройни групички "ултраси" ! Крайно време е всеки сам да си носи отговорността за действията, а не да бъдат наказвани всички вкупом !

Аз ли съм виновен, че англичаните влачат маймуни в отборите си?

Докато има луков марш и не е позволен от кметицата на ужким ще става и по-лошо. Не ,че ония са цвете ама ни мразят и това е повод.

Тъпото е, че англичаните дойдоха и обявиха от няколко дена, че ще правят провокация и никой не взе мерки да спре хулиганите или да ги арестува на място. Полицията не може така да седи и да гледа- тук трябваше незабавна реакция и арести по трибуните още. Сега пак не е късно щото са ги снимали тези лумпени.

Ми прави са феновете. Черните и кафяви " англета" са си високо платени маймуни. Англичаните не били расисти а защо не харесват българи ,румънци и поляци--- сега ще ви обясня проблема -- понеже 80 процента от островитяните са гей и тарамбуките ги ръгат бясно пък нашите не си падат по насрани гъзове и за това е проблема който е идентичен в Холандия

Запиcани cа им тъпите мутри на кухите наркодилърчета. Cега едно по едно да ги ловят, да ги cъдят и да издават маймунcки звуци в затвора, докато ги е...т отзад ромcките ни братя.

Колкото са "ром"ове, толкова са и "братя"... Дано го разбереш по лесния начин...

Е какви звуци се очаква да издават "родните" фенове?! Те знаят само майчиния си език!

Слушах но маймунски звуци няма! Има в главите на някой англичани, които трябва да се прегледат зашото чуват това което искат да чуят. Поведение на запалянковци, така е по целия свят!

ама cи грамотен - "някой англичани" бай мангал! аcан има едно дъщеря и трима cин.

Истинската трагедия не е в това, че са се намерили 100-200 лумпена на стадиона, които са си показали диващината. Истинската трагедия е, че същите тези вместо да бъдат осъдени от мнозинството "нормални" българи, получават подкрепа в стил "абе какво толкова"!!! Ами като е "какво толкова", значи всички марш в ъгъла, докато не ни дойде акъла. Пък ако въобще не дойде - "какво толкова", на никого по света не сме притрябвали и на никого няма да липсваме. PS: Само без вайкане и оплакване, когато в чужбина ни гледат с презрение - човек ляга, на каквото си е постлал.

Аз считам,че по-голям потрес трябва да има не толкова за поведението на публиката в мачовете ,колкото от тоталната лумпенизация,опростачване и чалгаризация на българската младеж!И за съжаление не само на младежта!Вижте какво правят т.н. агитки на повечето отбори и го правят отдавна -и всички подминават тези изстъпления и глупости!И това е защото лумпенизацията и опростачването са повсеместни!А защо е така -това е отделна тема ,която заслужава да и отделим много време и за обсъждане и за действия!Но проблемът е в това ,че за обсъждане вероятно ще се намерят хора ,но за действия -едва ли!!

По-голям проблем за англичаните са Пакистанци и тем подобни където масово изнасилват бели момичета в Англия а не това. Не се прави на интересен.

На това видео, на което този британски пръч от студиото твърди, че имало маймунски звуци не се чува нищо, ама наистина нищо. Прекъсването на играта беше срам за футбола и престъпната, корумпирана организация УЕФА, тъй като беше безпочвено подготвяна с дни провокация в медийното пространство. Англичаните дойдоха с цел да прекъсват мача и да правят проблеми и си постигнаха целта с пропаганда от Гьобелсов тип и прости европейски медии, които са псевдотолерантни, лицемерни слагачи.

Пълна пародия

Търсих да видя това просолвуто виде, но на него има отбелязани само отделни лица и даже звуците не е ясно какви са. Но определено англичаните си ги търсеха. Както каза един английски запаляно - винаги в тяхната тълпа 304 хил. фенове има пили, агресивни фенове. Редовно правят скандали в градовете, където гостуват. Това е много по-голямо основание да спрат въобще английските национали от футбола. Е да де, а ма пустите пари вървят с тях .....А нас що да не ни отрежат. Намират си изкупителна жертва и си пробутват смахнатите идеологии. Но една остава - парите владеят света!

Приятели и драги сънародници не се срамувайте да се наречете Българи. Още Паисий го е казал и написал.... Жалко е това, че англичаните ни победиха без усилие, като имаха възможност да чуят какво си говори публиката за тях и най-близките им роднини. Може би въобще не са забелязали, че срещу тях играят 11 "лъвчета". Това ли е играта, която искаме да видим? Гова ли са футболистите, които искаме да създаваме и подкрепяме? Тези ли са стадионите, където искаме да бъдем с децата си? Така ли трябва да ги подкрепяме? Нека си отговорим на тези въпроси и да продължим напред.

Шило

Този нацистки поздрав е заимстван от Римската империя. Както и свастиката. Е, навяват други асоциации, ама.... А бе, нито футбола ни е футбол, нито феновете-фенове.

не беше ли с малко по-източен (индийски на-общо казано) произход?

никога не е късно да се осе.еш...Но този път се омазахме здраво - от главата, до петите...И най-малката беда е, че сме абсолютни некадърници в тази игра...По-голямата беда е, че ни изключват от цивилизования свят. Което в общи линии, предвид лумпенизацията и чалгаризацията на младото поколение, си е правилна реакция на нормалния свят. Години наред се търпеше тази вопиюща чалгаризация и развратен и долнопробен език от една от най-гледаните телевизии. Сега берем богатата продукция от това - имаме младо поколение без ценностна система, без нормални цели в живота, неграмотно, мързеливо...Всеки ден се пребиват младежи поради липса на самооценка и отговорност. Оставката на перукан нищо няма да реши. Нужни са много по-различни мерки, които няма да се случат....

Къде е цивилизования сват?

Абе какво толкова се говори за тоя расизъм. Расизъм винаги е имало и ще има докато свят светува. Защо все ние да сме черните, що не си.....майката! Ако отидеш в Англия, там е пълно с расисти и то не само бел срещу черни, а и черни срещу бели, в Ню Йорк не смееш да стъпиш в Харлем или Бронкс ако си бял, защото веднага ще те убият. В Нигерия ако си бял, те хващат още на летиюето Боко Харам и те шиб... яко. Най-големите расисти на света в момента са черните спрямо белите в Африка, а тук искат да ни очернят нас. Що не си....От тоя нерасизъм в Англия вече има градове като Брайтън, където 100% от населението са мюсюлмани, а в Брюксел и други градове в Западна Европа най-често срещаното име на новородено е Мохамед, Ахмед и подобни. Еми ще сме националисти и расисти, и без това сме 5 милиона и ако не сме съвсем ще ни претопят. Това ли искаме?

Подкрепям с пълни ръце. Тука някякви се правят на интересни, цивилизован свят било на запад и тем подобни глупости. Въобще нямат представа какво се случва по света, само се опитват да прикрият безхарактерноста си и робският им манталитет.

футболът ни, такива и запалянковците... Футболистите - некадърни, бездарни, безотговорни, а публиката - лумпени, избиващи комплекси за нищожеството си в реалния живот. Футбол у нас от десетилетия няма. Няма и българско първенство, в което 80% са мургавелковци от третия свят със съмнителни качества...Най-правилното решение е да се закрие въобще футбола у нас като спорт. Нямаме нито потенциал да го развиваме с тези растящи джендърчета, в чиято глава е всичко друго, освен спорт и достойнството на държавата.

Не стига че играем футбол по-зле и от отбора на Антрактида ами станахме известни по цял свят че сме расисти. Хайде първото ... и без футбол ще минем. Ама второто .... тая гнусотия от къде се появи в главите на някои наши сънародници ... незнам. А пък за нациските поздрави ..... абе българино, това германски нациски поздрав и се отнася само за германци. Спорет които арийците са руси, бели и със сини очи. Разбира се ония с мустачките не си е давал сметка че ариец означава иранец а пък аз рус иранец не съм виждал. Ти българино да си се виждал скоро в огледалото. Както и да е ...и без друго няма с какво да се похвалим пред света но поне до скоро се гордеех че поне расизма за нас е непозната територия. Е вече и това е минало. Между другото като ме питат ...От къде си?...Отговарям...от Балканите без да уточнявам....то и това не е много за хвалене ама ми личи че не съм от Антрактида.

Българи, братя мои, няма значение дали сме били провокирани, дали е имало англичани които ни наричат цигани и т.н. Няма значение! Очевидно имаме проблем! Оправданията, извиненията, писмата до УЕФА и пр. само правят нашия собствен проблем все по-голям и все по-труден за решаване. Докато се превърнем в истински животни, като тези няколко индивида. Толкова ли нямаме самочувствие и достойнство да спрем да се обясняваме и да действаме! Къде са прокурорите?

Това се очакваше.. и БФС, и МВР и властта си отгледаха говеждия Б за 30 години, сега да им сърбат попарата..

Никъде не съм виждал по-големи расисти (и лицемери) от Англичаните!!!! НИКЪДЕ!!! Пример. Преди година някъде отивам командировка в Лондон - трябваше да участвам в едно обучение, по покана на тяхна научна организация. Естествено пътувам си с личната карта (много мраза да носи излишни документи с мен). На паспортната проверка, една кукундела почна да ми се прави на отворена - какъв съм бил, защо съм идвал, какво съм щял да правя (нормално с каква цел ги посещавам) и защо моля ти се съм бил на това гише, трябвало е да съм бил на "гишето за бежанци". Какъв бежанец ма ..... заспала.... естесвено не се сдържах вдигнах и патаклама, че аз съм гражданин на европейския съюз, че не съм никакъв бежанец, а отивам там по тяхна покана и ако чак толкова много държат, мога да си се прибера, но тя да обясни на колегите ми там, защо не са ме пуснали да вляза! Намеси се една по-възрастна жена, която привика колежката си настрана да и обясни ....нещо - след което ми се извини... но това не променя ситуацията ... Това са англичаните!

Ako приличаш на беженец, обличаш се като беженец, държиш се като беженец и говориш английски като беженец, не се учудвай, че са те насочили към съответното гише. Живял съм години наред в Англия, а преди и след това съм ходил на десетки научни конференции, семинари и кръгли маси там, и винаги съм си влизал през входа за граждани на ЕС с лична карта, а служителите там само са ми се усмихвали, поздравявали са ме с добре дошъл, любезно са ми пожелавали приятно прекарване и толкова. Така, че или бъди така добър да кажеш, че не знаеш грам английски, объркал си гишетата и си се наредил на грешно такова, а при опита на тази жена да ти обясни, че не си за там, не си я разбрал, или, си признай, че си натурален фашизоид като лумпените на стадиона и просто лъжеш...

я каже къде точно си живял та не си забелязал гореописаното . може би в посолството : ))))))))))))

Абе хора, как така англичаните знаеха какво ще стане в България още в Лондон?Мирише ми на голяна целенасочена подготовка...............

За всеки, който не е де бил, е очевидно. Освен, че мирише. Много. Но знаеш на добитъка не му правят впечатление миризмите. На това се разчита.

Хаха, да- голямата конспирация, щото българите са им такъв силен опонент :D

Рекетираха ни гол след гол, за да се направим на расисти и спрем този тормоз.

всеки е свободен да си издава квито си звъци иска - тюленски, конски, свински, канарски

Маймунските звуци бяха насочени към българските футболисти, които ни направиха на маймуни.

Значи в това либерално общество и в демокрацията имаш право да си всичко , само не расист. Абе соатвете хоара да бъдат каквито искат и каквито се чувстват - какво е това лицемерие?

Това е римски поздрав, към гладиаторите на терена. А виковете са нахъсване на героите

В Италия им хвърляха банани на терена, но това не е расизъм, а шега. У нас двама-трима идиота, издали някакви звуци, и вой до небето!!! И наказания! Не, че ми дреме - за подобна продукция трябва да ми платят, и то доста, за да отида на стадиона, за да гледам тия отрепки с екипи. А заради черните от Англия въобще не бих си направил и труда, защото това не са англичани, независимо, че имат английски паспорти.

Да идат да поиграят в киев и да видят що е тонацистки поздрав и маймунски звуци че и бой накрая. А тука ни занимават с глупости

Само не разбрах ДИР-а що ме изтри. Сигурно щото писах, че английските запалянковци на всеки мач пият, бият и чупят без наказание?!? И като ме изтрихте, какво, хората няма да знаят ли? Който има ум в главата ще направи разликата между третирането на нашите запалянковци и тези на Нагличаните.

Защо се чудите за нацистките поздрави? България е единствената държава в Европа, която реабилитира фашизма, за да задоволи егото на съвременните анти комунисти и да допусне реституция в полза на лица, чийто имущество е отнемано, поради колаборация с фашистка Германия. В България се реабилитираха лица, осъдени от народния съд, въпреки, че той заседаваше по настояване на тристранната антифашистка коалиция. Все едно, Европа да отмени присъдите на Нюрнбергския съд?! Но, в България може! Така, че свиквайте!

глупости.. в България никой не е реабилитирал фашизма. Но виж, някои активно се опитват да реабилитират "комунизма", който е по същество същото зло.

Въпрос към Боби Михайлов: Как бихте коментирали оввиненията в расизъм и фашизъм? -Не мога да коментиртам.Не съм запознат.Предпочитам да коментирам творчеството на Преслава.

Само да попитам. Някой от тези обижданите заработва ли по-малко от 100 бона в паунди на седмица. И не им ли е обидно това, че са дискриминирани с такива суми, срещу елементарното си задължение да ритат топка. Или си мислят, че тези пари им ги дават, щото са голямата работа футболисти. Не, пичове, получавате ги, за да се правите на маймуни, независимо какъв е цветът на кожата ви. Защото тези, които ви плащат, трябва да печелят повече от вас. А това се получава много добре, като осигуриш на лумпенизираните тълпи и класически, и алтернативни маймунджулъци.

Голяма работа, паднали сме! Мислим за месец Март. А след Март, ще мислим за следващите квалификации. И така винаги ще има за какво да мислим и какво да ни крепи.

Такъв, каквато е и публиката. Или обратното, не знам. Но за футбола (ако може въобще да се нарече футбол) който се показва на терена от нашите лъвове, тази публика е показателна. В развитите страни стадионите се превръщат в празник, където масово и най-малките отиват. А в България - диващина, псувни, плюене на семки и освирквания. Една песен не се запява, само показна агресия. А на терена страхливи, неришителни и объркани играчи. Е как няма всеки да те бие? Еми като му се даваш! Онзи ден Естония падна от Германия, но се бори и не се даде/предаде сама!

Просто трябва всеки от нас да алармира за прояви на расизъм и. фашизъм. Трябва закон !!

Най-големите мангали, българите, се правят на най-големите расисти хахаха

Организираните групи от непълнолетни лентяи и престъпници, маскирани зад футболни пристрастия, трябва да получат специално внимание от репресивните органи на държавата. Агитките /особено на един по-син отбор/ са известни в цялата страна с участие в поръчкови побои, разпространение на наркотици, организиране на безредици срещу заплащане и други обществено "полезни" дейности! Агитките са нещо като българския хелзински комитет - правят всичко гнусно за пари!

Боби Михайлов вчера си тръгнал по-рано, защото бързал за концерт на Преслава.

Пресата в Андора от тази сутрин " Футболното джудже България пак падна".

Срам. Срам по трибуните, срам и на терена. Това е футбола в България. Красив спорт, превърнат през годините в развъдник на псевдофенове или по- скоро на гангстерски сдружения чиято единствена цел е да насаждат омраза страх сред любителите на спорта. Има футбол- има и престъпност. По- добре е да няма футбол тогава. От футбол който да ни носи само срам нямаме нужда.

на една "хуууубсвка" корупция. Ама като се справят с "расизма", "хомофобията" и ред още изми и фобии и виж, че професионалният футбол и професионалният спорт като цяло цъфнал и вързал...

Националният отбор по футбол като реалното отражение на нацията - тия дето могат гледат сеир, а тия дето не могат-играят.

Англия с нейното расистко отношение към българите.... Питайте всеки българин, който живее там. Ко стана, май не е приятно, юкейци?

Абе айде стига бе... Все едно по Английските стадиони всичко е цветя и рози. Ние да вземем да се обидим, че ни наричат евтина работна ръка... Новите поколения футболисти ще станат балерини и ще очакват публиката да ги уважава. ...

За треньор на националния отбор трябва някой, който познава добре всички играчи.Като Николета Лозанова например.

Нашите трудно организират атаки.Някой като извика "подай на баджанака" и стават страшни недоразумения.

Вместо да я съпроводят тая пасмина да напусне стадиона и да си отиде по живо, по здраво в къщи, защо не ги отведоха директно в РПУ-то и от там по бързото производство - обществено полезен труд, да плащат санкциите към УЕФА и забрана да посещават мачове? Тези въпроси са по-скоро за вътрешния министър и главния му секретар. На следващия мач отново ще гледаме същия "филм" на все по-оредяващите истински любители на играта!

Някой има полза от целия този театър. Все пак не е чак толкова трудно да платиш на 20-30 статиста да правят клоунада. Расизмът няма нужда от външни прояви, нито от демонстрации. Расите са факт, различията им са факт. Отричането на тези факти е лицемерие.

Закривай. Освен на терена и по трибуните се излагаме.

расистките подвиквания можеше да бъде много лесно решен ако не бяха допуснали тези 30-40 човека, които после така или иначе изгониха! Проблемът на нас останалите е, че сега вината за поведението на тези хора е споделена от всички нас, защото в Англия сега няколко месеца ще се тръби колко големи расисти сме българите ... Това ще успокои язвата на самите англичани, че видиш ли, българите са по-зле.. Но на нас не помага по никакъв начин!