Коментари - Политическият елит в Австралия към тенис шефовете: Никакви изключения за Джокович! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, ама как ? Нали ги активираха затворниците. Бай Дън натисна копчето, и пуделите заджафкаха. Интересно ми е, ако и още някоя звезда не е ваксинирана, или пък не е във форма, и не отиде при кенгурата, какъв вой ще нададат- няма звезди , няма постъпления. А колкото до сенатора-селянка , нормално - срещу подарък колело ,може всичко. Винаги когато политиците започнат да се месят в спорта - става мазало.

Тоя шмекер е номер 1 с натрупаните точки от предишни години. Я да сметнем тая година колко точки е направил и колко турнира е спечелил. Включително и Олимпиадата? Пък Зверев колко пъти го отупа тая година! От тук натам ще има за него само бой по каската! Свърши се рахата без конкуренция!!!

Починали от коронавирус Австралия ….. 2082 (26 млн хора) Сърбия ……….12036 (7 млн) България ……. 29279 (6,9 млн) Това е. Да си стои Джокович на Балканите.

Тоя губернатор на щата е като Тулупа

Стой си в гза, Дилдо, при лйната и не се изказвай неподготвен.

Това е положението. И Rudolph Steinbauer не може да помогне.

Това не е политически елит, а политическо дъно.

Ако сте се чудили къде е G3 на географията - е там е. Австралия. Тези се доказаха като абсолютни ковид фашисти. А ваксините доказано не предпазват от ковид. И да се набодеш, за да угодиш на някакви организатори на тенис турнир, при все, че не е единствения на света, е равносилно на глупост. Адмирации за Новак! Дано не отиде пък и той да им покаже къде им е мястото.

Дано не отиде пак ще е номер 1. - това ще е хубав символ и ще им напомня на нацитата, че както и да се пънат накрая пак ще се срутят мощно и ще измъчат сума ти народ ...

Никой от големите турнири не може да си позволи жокера да отсъства. Ще му се надупят както Джо се надупи на Владимир и се отказа от Украйна.

Да не играе тогава... Ако си има принципи, да ги отстоява. Нито турнирът ще спре заради него, нито той ще умре без този турнир.. след 6 месеца целия цирк ще е свършил и тогава пак расъждавайте.

Прав си за всичко освен за 6-те месеца. Тепърва започва и ако е само 6 години ще е добре - ама може и много по-дълго да е

Забележете, сенатор от Тасмания. Дори не е в континенталната част на Австралия, но загрижен за здравето на поданиците си? И принципен човек. Браво на тези хора. Ама балканеца няма капацитет да рязбере що е то закон, правила, спазване и респвкт към здравето на околните. Дай му да маа кюфтета и зацапва свещите от обяд. Не харвсвам Джокович а когато на US open удари съдия с топка и беше отсранен от турнира, се изниза без да се извини на момвнта, го дори намаразих. Жалък комплексар. Като 99%от балкнаските мъже.

Толкова ли си прост, за да разбереш, че този тасманийски сенатор е досущ като нашата Бяла Златка Сидеров- крещи и вряска с една единствена цел-да се хареса на неговите избиратели...за всичко друго му е през трибуквието.

Е ударил съдията, че явно съм го изпуснал? А разликата между един кух депутат и Ноле няма нужда да ти я обяснявам.

Ти си кух, тоест лишен от значима субсъанция очевидно принадлежащ на 99%. Страничен съдия на us open 2020. Изгониха го от турнира ьа което. Айде бехай да се правиш на велик anticancer. Все ми е тая

Прост си като гъбена чорба...ковидиот

и у нас такива сенатори!

Сенатрът постави индиректно Джокович на място.

Затова Австралия просперира, защото има закон, ред и правила, които важат за всички!

Просперитетни са наистина: иман вече и концлагери за заразени и контактни. Тя и Германия имаше концлагери преди 80 години и виж ги сега колко са дръпнали.

Антиваксърите се лекуват само с един мъжки бекхенд през дясната буза.

А на ваксърите им се затваря устата, както на времето затваряхме вратата на жигулата ! :)

Що за драми! Има правила, който отговаря на тях да играе, който не - да си седи и да маа плескавиц! Джокович не играе на много турнири - те не са умрели без него! Не Джокович прави турнирите, а турнирите направиха него звезда! Без Мелбърн, Сидни, Мадрид, Рим, Париж, Лондон ... Джоко щеше да е нищо! Да беше играл само в Белград и Ниш щеше ли да го знае някой?!? Бил антиваксър, бил антиглутен, бил сектант в някаква секта на прегръдките, като натрупа над 100 милиона, му светнало, че парите от турнирите не се разпределяли добре за по-слабите играчи ама га лапа големите премии проблем нямаше ... аман от пози!

От най-големите лицемери в спорта.Няма да забравя преди доста години на един турнир в Испания,когато падаше от Г.Димитров,как псувашеби публикат и Григор.

Браво

Айде, пак политика и смешни плачове.До тогава има време да се ваксинира 3 пъти, ако реши.

Ами няма! бива да научиш по белия свят колко време минава между две дози и колко след втора доза се дава сертификата. И колко след еднодозова ваксина се дава сертификата! Кацата ептен ви обърка мозъците с тези сертификати на база "имам намерение да се ваксинирам" бам сертификатче

Функционал

Колко време минава бе, гений мамин и колко време има до началото на турнира.

Сенаторът е пич.

Е всъщност жена , при това рядко срещана селянка . Учудвам се че не знаеш тези очевидни подробности , при положение че си от същото тесто - на недоклатените фашизоидни дебили !