17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаме шанс. Стига да излезем с най-добрите футболисти с които разполагаме и те да се раздадат на макс.

Тия ще ни перат яко, заложил съм 10 лв за тях!

Защо Божидар Краев, а не Преслав Йорданов ?????

Ако паднем от тия кой трябва да подаде оставка ? Щото Боби Перуката я подаде преди година и реално тя още не е приета.

"Митничар, пожарникар, полицаи, учител, електротехник и още момчета с различни професии. Всички те ще се изправят тази вечер срещу националния футболен отбор на България" Средна възраст 37 години. Ще се изправят срещу "лъвовете" на Европа и Света.Срещу наследниците на "Героите на САЩ-94"

Излишни коментари преди мача. Достатъчно е да сипожелаем успех!

За по сигурно нашите ще получат(съвсем заслужено две дузпи :) ) и мачът ще завърши 1:1...

А бе що се занимвате да пишете за тея мъртъвци дето се водят национален отбор на България? То и децата вече проявяват по-голям интерес дори към политиката на новоизбраното правителство в Република Вануату отколкото към тях.

Това е смешно и тъцно едновременно. До къде я докарахме?

Даскала -добре,беден е,но другите двама крадци-защо?

Ей тия вече ще ги бием/не съм много сигурен/ ,за да прекъснем черната серия. Преди това,трябваше един мач с "Глиган" Грудово,за една победа за самочувствие.

Само да не се окаже, че пожарникар, митничар и учител да бият нашият "професионален" отбор.

Охххх, ще е мъка срещу такъв корав отбор...единствената ми надежда е, че от няколко седмици не работят дискотеките и може "Лъвовете" да са в кондиция

Ако и тамошните пожарникри и полицаи са тъпи като бъкгарските ще ги мачкаме тези. Напред ЛЪВОВЕ.

След като малката перука няма да е на вратата поне имаме шанс за равен.

Те и нашите трябва да си търсят някоя друга професия щото да ги наричаме професионални футболисти е силно казано за тях. Виждам ги като едни зидаро мазачи, дърводелци най вече. Не разбирам за какво трябва да им плащат за професионални футболисти след като с цялото си поведение на терена и извън него показват че не са.

Не мисля, че болшинството ни от футболистите имат умствения капацитет да станат дърводелци, за дърворезба да не говорим. Там се изискват познания и учене, което ме съмнява повечето да успеят да научат.

Откак Б.Б е взел властта, работата като - полицай и митничар, станах лоши думи. И като футболист- СЪЩО. Б.Б е трафикант на маймуни.. А тъпите български футболисти вместо да се вдигнат на БУНТ срещу враговете- маймуни, онези седят и без работа, умират от глад..

Да не би намека е че ония са някакви аматьори, дето се изправят срещу нашите професионалисти ????

Shte ni outrepat ot boi. Goliam smiax shte padne

Значи те са мъже, срещу които ще се изправят нашите скубещи си веждите,чалгаджии и т.н.

Мачът ще е доста измъчен, в най-добрия случай очаквам минимална победа, но въобще няма да се изненадам, ако загубим или завършим наравно. Добре поне, че на вратата най-после ще е наистина вратар и то доста добър, а не онези недоразумения преди него....

Нашите момчета също са професионалисти извън футбола. Това чалготеки, силиконови половинки, скъпи аксесоари. Мани ги иностранците, какво разбират те от професионализъм смесен с българщина.

Ами при нашия национален отбор от години няма стратегия, не случайно всеки път ни обясняват, че гледат мач за мач. Да се изпрати някой млад треньор за 2 години да се изучи, той и щаб с него. След това се поставя една цел от 3-5 години, в които да се изгради национален отбор с добра тактика и едно ядро от футболисти, които да свикнат да играят заедно. Сега само сменят играчите и треньорите и затъваме. Няма стратегия!

Тази вечер родният национален тим се изправя срещу Гибралтар - това ще бъде тежко изпитание за нашия тим !!! Дано с чест издържим и вземе поне една точка !!!

Ами срещу тези момчета от Гибралтар трябва да излезе някой отбор от провинциален град, не националния. Те предстваляват само 34 000 гибралтарци.

И пак ще ни смажат.