17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що карат такува изкецани коли? Генезис..... Да кара АМГ, Мпакет, ЕрЕс куаттро, ГеТеИ, 911, ЕсТе, Инсигния...

Още едно доказателство, че Хюндай правят добри и безопасни автомобили!

е що така бе човече ?

Да ще и английския негър от F1 да се претрепе та да си затвори устата добре ще е.

колата на прав участък криволичила костите му стърчали краката му изкривени травмите ужасяващи не бил в паника или шок... спокойно реагирал и бил в съзнание не употребявал наркотици и алкохол...вече? = сега покрай пандемията се е върнал към наркотиците

От цялата история най-доволни са Корейците от Хюндай :)

Голям късметлия е Уудс. Още се чудя, какъв късмет извади и оцеля, след като го преби жена му. Сега пак... Абе, господ го обича.

да си вземе шофьор, ебаси и звездата

Всеки ден се случват катастрофи... защо на някакъв си негър от САЩ се отделя такова внимание, че вече има четвърта новина за него?? Ами катастрофирал и толкова - на всеки може да се случи.

От снимките виждам смачкана кола само отпред и отзад. "Кокпита" или частта където са пътниците гледам изобщо не е "мръднала" поне отстрани. Вероятно двигателя се е нахакал в купето и му е счупил краката. И откъде са рязали или разпъвали с тези "челюсти на живота" та вратите са останали цели ?

И ти физика учили ли си ? Как, ако се целнеш в дърво, двигателят ще тръгне към шофьора, а не към дървото.

Я пак !

Не знам кой носи по-голяма вина при тежките катастрофи - дърветата край пътя или дърветата зад волана... Добре че черния не е отнесъл някой невинен докато е минавал през насрещното.

Що е пропаст? Дупка от "няколко метра" според вас!!!

Добре че голфъра не е бил с голф, защото сега щяха да раздават жито за него. Ако още може да си мърда краката и да говори смислено е късметлия. Другия път да внимава повече.

Имал е късмет голфа.Ако се бе ударил в стълба,съобщението би звучало доста по-различно.

Жалко.може да е заспал.мен най много ми се спи към 6,30 -7,00.

Да паднеш от 20 - 30 метра, ако колата успее и да се търкаля още десетина имаш шанс. Добре, че не се е блъснал в идваща насреща кола, че освен той и други хора щяха да загинат.

Той е жив бе!

Това никъде не го опровергавам в основния си пост. Но ако беше направил челен удар, щеше да не е. И освен това и други хора нямаше да са.

Този приятел кара толкова добре автомобил, колкото Шумахер кара ски! Да си беше гледал голфа ... не знам! Да се оправя и дано си преосмисли живота. Дрога, изневери, слава, наркотици и днес щеше да е на раздумка при свети Петър. Живее втори живот. Слава Богу, претрепал е само себе си , а не е взел някой друг с него. А медицината е напред - краката му и на пастет да са, ше го оправят, стига да не са го извадили късно и тъканта да е некротизирала вече.

И аз съм чувал , че е много рисковано голфър да кара автомобил.

Ако беше у двайсегодишен таралясник, щеше да стане на мекица с пастет. Паприкаш с яйца.

Другият път си вземи истинска марка кола, а не демо-версия! У нас всичките наркодилърчета дето се блъскат с по 200 км/ч все нищо и няма, дори бягат от катастрофата на самоход... ама не пипат корейски и японски таралясници, не са толкоз прости. Все гледат да е от онези немски машини с огромен разход и тежащи по 3 тона...

Принцеса Даяна с немската машина умря. Не говори глупости. В днешно време няма такава разлика между немски, корейски и японски автомобили по отношение на средства за сигурност и предпазване от катастрофи.

Сравнението е несериозно - Даяна е била без колан!

Ако нямаше удар в дърво нищо нямаше да му има. От многобройните трагедии извода е до 50м край пътя да не се допуска да има дървета с диаметър по-голям от 10 см.

По добре да не се допуска път до дървета!

Дай сега заради кретени-шофьори да изпоотсечем де що дърво има ? А не щеш ли и реките и язовирите да пресушим ? Че много хора се давят, разбираш ли.

Трябва да си изумително тъп да имаш хубава жена 4 деца слава и пари ... и всичко да размажеш

Споко, ся ки играй голф с дървен крак. Щом Алексей Маресиев можеше да кара изтребител и да сваля фашисти с два дървени крака и негрото ки може да удари топката Когато Наполеон Бонапарт е воювал в Египет с мамелюците един от генералите му е бил без крака с дървена протеза. Французите през цялото време са страдали от жажда в пустинята и когато въпросният генерал ги е карал да се бият, войниците са му викало - Господин генерал, на вас ви е лесно защото единият ви крак е в Париж

Карал е с много над допустимото, сигурно е бил пиян/дрогиран. Реално колата го е спасила. Аз също карам корейски автомобил, много са добри.

Между това което кара Уудс и твоята 20 годишна Хюндай барака има съществена разлика.

и прилика...корея

Моята може и да е по-хубава от неговата. 2019-та джип със 6 въздушни възглавници и сума ти екстри дено дори и не си ги сънувал. В момента е на 30 000 км.

Законите на физиката не се променят от годините на колата. Променя се тъпотата на шофьора - нараства, той си мисли, че кара танк.

... ако беше с БМВ или Мерцедес, нямаше да е така натрошен. Всички корейски и японски таралясници са известни със слабата защита на краката на водача.

За сметка на това пък водачите на БМВ са изключително малоумни.

Жоро не сравнявай Генезиса е останалите автомобили, произвеждани от Хюндай. Търкалям их55, но не си и помислям, че е хай-тек сравн0ение с другите модели от групата

колата изглежда по скоро средно смачкана най вероятно двигателят се е отцепил и му е влезнал в краката

Тази кола не е ''неузнаваемо смачкана'', а е поочукана до степен на автоджамбазкия стандарт - ''уникат'' , преди да бъде изчукана и възстановена :))))

За невежеството си. Калифорния не е щат на България. Колата директно заминава за претопяване, тъп ганьо!

И вие сте извинен. Говоря за класификацията ''неузнаваемо смачкана'', като я съпоставям с БГ стандарт ''уникат'' ! Това , какво ще се случи с тази кола, не променя констатацията ми за горното ;) ...вие да не си помислихте, че някой ще я изчука , боядиса и докара в Горубляне ? :))))

Бе, виждал е тоя Калифорния в интернет и той... Застрахователите там си имат търгове за катастрофирали, наводнени, върнати след кражба и прочее коли. Също така си има и автоморги, където ги събират тези неща за части. И в Европа е подобно, ама този не е отварял един сайт за подобни коли. Скоро гледах едно бордово ивеко дейли на няколко месеца - ударът е бил високо в кабината и на база снимките не ми е много ясно дали шофьорът е успял да устиска. Тоя си мисли, че в САЩ всичко е като в лаборатория и нямат chop shop-ове за разфасоване на крадени коли и продажба на части. Все едно ние, дето се движим с век след тях сме ги измислили тези неща.

не позна! ВЕЧЕ СТРУВА 10-15 ПЪТИ ОТ НАЧАЛВАТА ЦЕНА КАТО ЧИСТО НОВА. Да не говорим, че може да я ескат от музея на хюндай, също. Ако се пусне на търг с тази изсториа и реклама: ше удар 2-3 милки без проблем.

Да ви покажа ли паспорта си. Син е с орел държащ 13 стрели и маслинова клонка с 13 листа и 13 маслини, тъпи ганьовци. Тази кола никой няма да я пусне повече по пътищата. Може да я купи само някой откачен, луд по негъра.

0

За друг път да знае и да не се купува кола от демократична Корея, а от северна комунистическа, китайска или някоя руска хубавица.

Сега а съди телевизията дето го е карала толкова рано да ходи на интервю.

Явно е много добър шофьор Тайгър Уудс. Също като Гунди.

Ти си много,ама много прост човек.

Прост си ти защото Гунди утрепа и Котков. Ама Гундито бил герой, а Котов бил само вратар.

И трети загинал има на задната седалка - взели са стопаджия малко преди това.

0

И защо да е прост?

Спекулация е, но по форумите твърдят, че е карал с 30 мили в час над ограничението. Ако е вярно, за мен става убиец на пътя.

пък кой си и защо мнението ти трябва да се взема под внимание?

Аз съм човек и имам мнение. Способен съм на критична аналитична мисъл и това ми позволява да съм адекватен, когато си давам мнението. А ти кой си?

0

Тавя не е обосновано мнение, а форумни слухове, нека изчакаме експертизата.

Човече не разбираш ли - този е същия като мамин Кристианчо който си бил мазал кремче на бузките и после уби Милен. ТОЗИ път не е убил никого. Следващия път... не се знае!

А аз се чудех що толкоз топло стана вчера.

Ко да го мисля богаташа?! В живота има и премеждия и трудности. Той нали беше милиардер по едно време. Не всичко е руси модели, луксозни джипове и имения. Да се оправя. Той на мен помогнал ли ми е?!

Аз ако имам пари ти ще си последния, на когото ще помогна. По-напред бих помогнал на него

Ти може би си прав. В България чужденците са на почит, независимо кой и какво. Ето, колко жени се изпожениха за чужденци.

що ни занимавате с някакви незначителни кретени, пишете за престъпленията на мутренската хунта!

0

Ми бегай под статия за мутрата, тролски

Решил е да изкара някой долар от реклама на Хюндая, ама е пресолил манджата.

0

Хюндаят си заслужава рекламата, като гледам.

Ko kaza, ko? Какъв Хуйдай бе, бате?

Айде пак гръмките заглавия, дори стъклата не са счупени.

Какъв "спорт" може да е голфа, щом се практикува от шепа хора на света? Какво интересно може да видиш в "спорт" който никога не си опитвал и няма и да опиташ?

Може да е от шепа хора - но богати :)

0

Ми то повечето, дето гледат ММА и те никога не са яли як пердах, ама не е изискване, нали?

Айде да напишем нещо за България,например как ДАНС и МВР се занимават с терор и гонения срещу неудобни на режима "Борисов"! Не съм си и представял че Българските журналисти са толкова страхливи същества!

Дано се оправи бързо, симпатяга е.

Мдаа, ужасна пропаст, ужасно смачкана кола, ужасен късмет и тн. Айде сега, афффторче, сложи си очилата, пий едно кафе и разгледай снимките.

Той не е автор. Само е преписал чуждата стаия с помоща на Гугъл преводача.

Стига вече бе! 2-наво статия за тайгъра на голфа... Да беше се претърколил лойко методиев, да се радваме непринудено, разбирам... па то някакъв си афроамериканец на другия край на планетата!

И какво като някой малоумник се е пребил? Това за новина ли се смята вече? Явно новинарите се превърнаха в квартални клюкарки. Или вече за новина се счита всичко, което има в сметката си над милион долара?

Кит, боя и е перефектен. Сега сериозно. Реално на колата нищо и няма. Пасажерската клетка е здрава, възглавниците са си свършили работата.

Ако е бил без колан вътре и се е превъртял 2 пъти... като в шейкър... Не се изказвай като експерт без да знаеш случая.

Може да си доктор, ама от коли не разбираш... Ако беше без колан, еърбеците нямаше да се отворят.

0

А защо, като се ударих, се отвориха не само моите еърбеци, ами и десните, където нямаше никой на седалката и колан не беше закопчан?

Ти па щото много разбираш. Страничните завеси и двете възглавници на шофьора - във волана и за колената, се отварят винаги. От дясната страна дали ще се отворят зависи от модела на колата, но по правило също се отварят. Този хюндай сигурно има 20 възглавници и поне половината са гръмнали, ако не и всички.

0

Просто питах, бе, кво скачаш? Колата нямаше други еърбеци, освен предни и странични, отзад нямаше въобще, беше модел 1999 г. Не съм спец, затова питам.

А ти па кво скачаш, като не съм отговорил на теб, а на разбирача с коланите. Шофьорът като е без колан, постоянно пищи звуковата сигнализация, но възглавниците ще се отворят, защото се предполага, че щом колата е в движение и някой натиска педалите и върти геврека, значи си е там. Ясно е, че възглавниците са разчетени за оптимален ефект когато човекът е захванат за облегалката, а не да му се отворят отблизо, защото възглавниците са взрив на пиропатрон в обвивка, обаче залагат на сигурно, но презумпцията е по-добре да гръмнат дори и в неоптимална позиция, отколкото да си затраят. На много от по-евтините коли няма някаква сложна логика коя точно възглавница и кога да гръмне, ами думкат наред. Колко коли съм виждал катастрофирали само със шофьор вътре, пък нагърмяло къде каквото е имало. Част от логиката е, че само първоначалните сигнали от акселерометрите са достоверни преди да са започнали големите деформации и разрушения, така че задействат всичко, а не при удар отляво да задейства лявата завеса, а после ако се обърне колата или се удари в нещо друго от дясно, тогава да умува за дясната завеса, дето вече я сработи, я не.

Вземето му книжката на тоя негър, ще претрепе някой невинен човек. Може ли да си най-добрия голф играч в историята а да си толкова слаб шофьор.

0

Добре, че не е бил в Лада Кaлинa ;)