Коментари - Полицията разследва Холанд, грози го интересна санкция | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще го разорят тоя човек с тая непосилна сума 200 паунда. Ще трябва да продаде колата за да ги плати.

Пич, такива са правилата в белите държави и всички са равни. В територията избиха народа по пътищата!

200 паунда не са проблема, ами точките. От общо 12 точки, ще му вземат 6. Още едно нарушение и му взимат книжката, и ще трябва пак да ходи на курс.

Да ги ИЗХВЪРЛЯТ мобилните фирми- А1. и Вииваком от градовете и селата !!! Хем да НЕ разболяват хората с РАК и Левкемия.. Най- добре е с телефон с КАБЕЛ. По- добре разговорите с телефон да са СКЪПИ, но българите да са ЗДРАВИ.

А изкуствените храни? "Имитиращ продукт с вкус на сирене" Съдържание: Палмово масло, сухо мляко, хидролизирана мазнина, Е202, Е240, стабилизатори и аромати....

В Швейцария глобите са еквивалентни на приходите. Персонални за всеки. Това означава, че говорене по телефона докато шофираш може да ти коства 10% от доходите ти. Ако заплатата ти е 10000 франка плащаш 1000, ако е 1 милион, плащаш 100000. Всичко на тоя свят е субективно, така че и наказанията трябва да са с еднаква тежест за всички (тоест да ги усещат виновниците по еднакъв начин).

Простотиите на т.нар. ТЪП-лоиди

Хааланд, не Холанд. Норвежец, играе за МС.

Не знам какво смешно вижда в това списвачът на статията. Държавата си има закони и наказания и те се прилагат еднакво за всички. И не си мислете, че като Хааланд изкарва милиони , а глобата е 200 лири ще може да се прави на "баровец". Бързо ще му качат книжката на трупчета. От статията излиза само, че това е мечтата на списвача - да се прави на "баровец" и на селски тарикат - видите ли, аз мога да си позволя да нарушавам правилата и ме боли ..я за глобата. "Баровец" съм - за мен това да жълти стотинки.

Предполагам, че би се навил да си плати и по 100 хиляди паунда на контролна точка, за да не ги отнемат... :)))

Белите държави,дрън та пляс,не са толкова бели. СтигА дава примери,вижда те ли аз знам. Писна ми от х.валби на фукльвци

Викаш 500 000 сигани могат да си правят каквото поискат, защото "нямат доходи" ...

"Санкция, която изглежда нереално ниска на фона на колосалната му заплата."... Чшшш алооу, глобите са еднакви за всички водачи, а не за богатите повече а за бедните по 200 паунда. Излагате се...