Последно от Мадрид: "Реал" продава Роналдо, той прие условията на "Юве"

Португалският в. "Рекорд", италианските и испанските медии пишат: Трансферът ще стане до часове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 33 г. продажна цена 100 - 120 милиона и заплата 30 милона на година си е върховно признание за класа.

Днес се играе само за пари. Всеки приема най-добрата финансова оферта. Другото са приказки,.

доба сделка за Реал .Роналдо вече на е 34 и сега е момента да му вземат 100 млн.евра Той си свърши работа за реал .Последната година обаче започна да издиша.

Направо комплект със Зидан (той си е кадър на Юве) да ги вземат :)

Чакам Зидан обратно в Юве!!!! А гелосания - да ходи някъде другаде

Меси и Роналдо са футболисти, които вкарват голове и дори и отборите им да не могат да стигнат до сериозно голово положение. Затова са безценни за всеки един отбор. Германия отпадна в групите не защото има слаб отбор, а защото няма реализатор на когото не му трябва 100% голово положение за да реши мач. Испания отпадна, защото нямаше кой да направи от нищо нещо. Ами да спъват ги непрекъснато за дузпи и фалове, ама защото всеки знае, че ако не ги спъне следва гол. Ако си спомняте Марадона го ритаха непрекъснато, играеше с кори от всякъде - пак по същата причина. За да не загубиш трябва да не му дадеш да играе. Та въпреки, че е на 33 години всеки един отбор, който може да си позволи ще направи всичко възможно да го купи.

Тоя кретен няма място в Юве. Манчестър да си го прибират или поне Реал да си го стискат.

Фръцльо. За мен, освен че наистина го бива с топката, си остава едни стойкажия и една балерина, винаги търси и най-малкия допир с играч и да се пльосне за фал, пред него Ниеймар е пионерче, смо дето малко повече театралничи.

тоя да дойде в Лудогорец. Само португалец нямаха.

Успех на най-великият играч в новия клуб. След три поредни ШЛ за Реал може малко да отдъхнем и Кристиано да гарантира купата другия сезон за симпатичния тим на Юве.

УЖАСССССССССС!!!