Новините от последния час в мадридските медии, близки до "Реал", не са обнадеждаващи за "белите" привърженици. Кристиано Роналдо си тръгва от клуба след 9 чудесни сезона там, това вече е сигурно - пишат в един глас "Марка" и "Ас".

Мадрид склони на трансфер, след като срещата на президента Флорентино Перес с агента на суперзвездата Жорже Мендеш очевидно не е довела до промяна на позоцията на футболиста. Той иска да си ходи, усещайки неуважение от боса при преговори за нов контракт по-рано тази година.

"Ювентус" също вече е водил разговори с Мендеш и е предложил 30 милиона евро годишна заплата на португалеца. Според "Ас", пак от последния час, Кристиано е дал знак за съгласие с такива условия.

В офисите на "Реал" официална оферта все още липсва, но такава откъм Торино се чака още днес. Не е изключено и други клубове да се включат, защото цената вече е фиксирана - 100 милиона евро.

В Англия написаха, че старата слабост на Роналдо - бившият му клуб "Манчестър Юнайтед", е готов да се включи в битката. И да даде повече от "Юве". Но засега всичко е неофициално от Острова.

Португалският в. "Рекорд" също гърми с новина от последния час. Според изданието сделката "Юве" - "Реал" за Роналдо е толкова близо, че трансферът може да бъде обявен днес или утре.