17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любо Ганев си е вечният оптимист за пред хората. Любо, никакъв отбор не може да стане от тези. Един Денис Карягин, и отчасти Аспарух Аспарухов. Другото е пълен шкарт за нуждите на голям волейбол. Пълен. Кой ще посреща, и кой ще разпределя? Сеганов е абсолютно непостоянен и люшкащ се в играта, даже и при добро посрещане. Къде са центровете? Краси Георгиев къде е? Къде е диагоналът след Цецо? Къде е Димитър Димитров? Ама и двамата споменати са от ЦСКА изатова май ги няма в отбора, а? Защо не са повикани братя Пенчеви, вкл. и най-малкия Чоно, разпределител? Съставът за европейското не е обявен, но ако са тези същите - ще бъде същата картинка. А за следващите даже няма да успяваме да се класираме. За олимпиада пък да не отваряме дума.

Желязков не е за тази работа. Само пуфти и нищо друго. Дори в България не успя да направи най-богатия клуб шампион. Да мен Мартин Стоев е #1 но е неудобен. Никой не може да му се меси

То па едни успехи с тоя Пранди...

Да, нищо са 10% отиграване от диагонала, но нали затова е треньорът за да го научи

Националния отбор не точно мястото където да се научават тези неща.

Ами тогава за какво им е треньор, на националният отбор, щом всичко знаят и могат ? Става въпрос за тактика , не само за техника на изпълнение.

Треньорът не може да ги научи на "характер". Играят един гейм, загубят, и после клекнат. Половината от игралите този турнир са мърди и не стават за голям волейбол.

Футбола успешно унищожаваме и волейбола.

По-добре по-рано даже веднага !!!