Празненства до зори за 60-ия юбилей на легендарния Попангелов

Великият ни скиор посрещна рождения си ден със стотици гости, състезание и филм за него

Обратно в новината

Коментари - Празненства до зори за 60-ия юбилей на легендарния Попангелов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да приема за успешен синчето на таткото-треньор ! Това е противно и гнусно, та толкова ли не е имало и други спортисти, та точно синчето да стане най-големия в ските у нас. Много ме съмнява. То е същото сега с некадърния и безхарактерен Дришо Димитров, то беше същото и със сестрите Малееви - майката треньор и никое друго дете не можа да излезе на световния корт, а само нейните 3, коя от коя по-грозни и по-некадърни щеркунцели. Та егати и успешния, ебати и феноменалния, да му го начукам на фамозния ПакПадналов. Един дришльо, разглезен, слабохарактерен, изорал със гъза си всички писти по света, падал повече пъти отколкото всички други скиори заедно. Да го духаш Попангелов-Пакпадналов !!!

Е на теб кой ти хареса бе, чичи? Много злоядо си ...

Яко. Най-досадно е, че всички "легенди", ама чутовни брат, това иииии за малко да бие, ама не може, после те прави мастит бизнесмен у шитландия, това 4тити в свитъ, стефчито с 90г. нипубиден рикорд (ясно като бел ден колко бело е изкусала), това волейбол, ски, троен скок, нагано, пиклите от худ. чекнене за кеф на чичкоффци, айнщайните от борба, бокс и щайги... Абе финоминални селини сме, после се завъртат едни заводи, хотели, имоти, данъци, алъш-вериш, мускали, дисаги, кметове, мок, бок, бфс, смок, свит, бирбатката е готофф и той да яха 5.5те млн. ост. дебила,пък акъли раздават по тилифизора, пък кульекцьонери били, картини, нз си кво, алкохолайзери, и тн. Но си прав пич, д. и. е. п. м. н. вс.,това е истината. Жалко племе, загиващо, все чака и слухти, откъде е вятъра, сурикатчета някакви, стои и слухти, и бега бърже, после стои по пестин години в дупката, ама доволно, мърда.

Изключително грозни изказвания за човек, седящ зад екрана докато тези хора подпомагат за нашата държава. С такива като вас не сме за никъде :) личи си кой е дришльото тук.

Тоя не беше ли някакъв селски мафиот?

Добре, че няма статистика колко пъти този скиор е падал на световни стартове. Имаше един култов скеч на Шкумбата :" ...Сега стартира Ингемар Стенмарк . Няколко думи за него , извинете той вече финишира . След него се спуска Петър Пакпадналов , извинете Попангелов . А да той пак падна и не завърши ..." Не че нещо, но преувеличавате шестите места на този "Велик скиор".

Ами като не е стабилна психика, от напъване е грешал...Все пак е постигнал много, така че да се радва на живота дълги години!

Вече е със стабилна психика откакто баща му престана да го ша.аросва, пардон да го тренира чрез домашно насилие... ;-)

Ти , само падаш в кварталната ти кръчма . Смешници сте соросоидите , които са плюват е Българските успехи .

Да е жив и здрав! Много радост и гордост ни е донесъл. Тази сутрин обаче ме разочарова с коментара си за пробива и успеха на Алберт Попов. Според него Алберт е закъснял с успехите, той самият е направил пробива доста по-рано и очаквал Попов да постигне успехи преди 3 години. Не може да не е чул за страшната катастрофа преди 3 години, когато Алберт оцелява като по чудо и лечението след това. Та Алберт е само на 21 години. Останах с неприятно усещане след частта от интервюто, касаещо Попов. Пепи, радвай се Попов да достигне и надмине твоите безспорни успехи, а не се притеснявай, че може да те надмине и засенчи. Още веднъж желая здраве и благодаря за емоциите, които си ми носил с успехите си.

и аз така си помислих сутринта, след изказването му! Можеше да е по-снисходителен към момчето! Ама компирът си е компир, нищо, че са му добри карачките! Може би завижда, че не е имал детство, за да постигне успеха, а Алберт си е нормално момче, което никой не бие по пистата с щека...

Има голяма разлика във времената, през които двамата са израстнали. Това има предвид с изказването си. Възможностите в момента са много по-големи, а той се радва за Алберт.

Да си жив и здрав Пепи. Изключително трудолюбив. Качваш се рано сутринта на Маркуджиците, няма живо пиле още, обаче той е там и вече тренира.

ЧРД, Пепе. Жив и здрав поне още толкова години.

Да е жив и здрав! И да гледаме Алберт Попов със същите и по-големи успехи!