Коментари - Празник за Пловдив, но картинката у нас е тъжна: Един стадион и няколко трибуни за две декади | Корнер.dir.bg
назад

Празник за Пловдив, но картинката у нас е тъжна: Един стадион и няколко трибуни за две декади

За този период страните около нас подмениха цялата си инфраструктура във футбола

Обратно в новината
| Редактор : Венислав Кирилов

Коментари - Празник за Пловдив, но картинката у нас е тъжна: Един стадион и няколко трибуни за две декади | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 26

Нали трябват пари циганите да се хранят, в Украйна да се праща, да се гледат и образоват работници за германската икономика... За това не остават!

Основната причина е нагласените схеми - всичко е нагласено... Един честен договор няма, и се чудя ,защо не се разследват тези разхищения на публични средства.Защо хората си траят - това са техни пари.Казвам го ,защото аз отдавна съм спрял да плащам данъци на тая скапана държава....Направето го и вие,иначе няма смисъл. 20години --- бахти смешниците..........

Каза този, който най- вероятно се осигурява и плаща данъци на минимална заплата и взима на ръка остатъка.

Жив срам! България - уж горд член от над 15 години в ЕС да няма даже един единствен модерен стадион, медицински въртолет ! Да не отварям думи дали имам повече от една-две читави спортни зали и басейни. Жив срам наистина! Ами болници? Ами нови модерни училища? Що пари се окрадоха, а с 1/4 от тях можехме да имам по няколко от всичко гореизброено и пак да останат кинти за пусто крадене.

ревнеш! Клатикурковците-манекенки с КПД минус 100% немало къде да търкалята топката....

Има чудесен градски стадион "Пловдив". Там навремето баща ми ме водеше на мачове и на Ботев и на Локо. Още през соца започна модернизация и разширение и беше замразена. По рационално беше да се ползва тази база а не да се строят още два стадиона. Защото на практика стадионите на Ботев и Локомотив си бяха само бази за тренировки.

Футбол с корупция не се прави.

Може би ще е по-добре децата да се махнат от кенефа.

Декади??? Така коментара по модерен ли звучи? Автора статията, сигурно е 23г. джендер.

Проблемите във футбола са далеч от инфраструктурата. Перъката управлява на принципа на който го прави герП - важното е да се краде. Цска и Ботев идгсвр на 100% само с чужденци. При другите положението е подобно. Вече и Гибралтар и Малта са на нашето футболно ниво.

Браво! Страхотен материал.

И какво ще допринесат строителството на нови,скъпи стадиони,за масовия спорт у нас!? Да играят футболисти от Африка и Южна Америка, а да чупят трибуните пияни и дрогирани фенове и да се бият. Държавата трябва да се грижи за масовия спорт на деца и юноши,чрез спортни площадки, велоалеи, фитнес зали, пътеки за бягане и т.н. Гладиаторските арени да ги строят собствениците на клубовете.

А 12 години Герб краде от всички.

Авторът така е решил, така го е написал. Ти като решиш да пишеш някъде ще напишеш 20 г и не съм убеден , че млад човек ще напише декада, болшинството от тях едва ли знаят какво значи думата. И понеже в статията става въпрос за стадиони, аз пък чакам най накрая намиращия се на 1 км от дома ми строящ се вече 10+ год стадион "Варна"да бъде готов!

Стадиони, стадиони добре е да има стадиони... Обаче защо не зададе въпроса кой плаща? Защо трябва общината и държавата да плаща на частен клуб за стадион? На някакъв руснак. Нали е милионер защо не даде той парите за стадиона? Защо цялата държава да плаща на 15000 безработни да гледат мач на жълтите леваци? ЦСКА - тирето поне ще си строят сами стадиона, както и А сектор на Левски. За Локо също, защо общината трябва да налива пари в стадиона на Лаута на някакви фалирали отборчета,от които пари цоцат мафиоти и ритнитопковци... така ли ще се оправи футбола? На дали...

Чакайте слугата на мафията, руския гражданин Иван Портних да ви построи стадион, хаха

убау, ама що не с частни пари.. отделно просто едно ново нещо за чупене от лумпените...

Като цяло Пловдив деградира. Разбити улици , няма обществен трансппрт, задръствания, мръсен въздух, Всеки строи където му падне. И едни нещастници ще прекарат целия си живот там, обаче ще могат да отидат на мач на два полу стадиона щото общината тегли едни заеми за да ги довърши. После кой ще хи плаща майната му.

Никоя дейност от чистенето на кенефи до хайтек не може да постигне високо ниво без създаване на условия за постигане на това ниво Доходите на нашите ритнитопковци и педалчетата около тях са по високи от тези на съседните страни а ние сме по бедни

Стадиона не е готов още, чак октомври ще се завърши, фасадата и козирките не са готови. А идиот ите, които плюят че се дали пари за единствения стадион засега няма смисъл да се коментират. Явно е по-добре милиарди да изчезват без следа, да са доволни. Стадиона е евтин и струва 60 милиона, като част от парите не са отпуснати все още.

фасадата му даже не е почната, 2 от секторите още са кабрио, паркингът е смешен, а първите редове на уж покритите вече сектори от отново са под открито небе. Да не говорим за комедията за блокове без седалки. На говедото ганьо не може да му направиш хубаво и той да не ги потроши, затова гол бетон за него....

Тикви, да ми сравнявате Бантустан с Румъния е все едно да ми сравнявате(за пореден път)ябълки с круши:)))! А Бантустаня със Западна Европа си е направо кощунство:)))! Знаете ли, коя е нацията, която най-бързо загива в Европа(а и не само)и дали точно стадионите, за които и без това няма да има посещаемост е най-големия й проблем?!?

Язък за 90те милиона, стадиона е ужасно грозен и не фунционален. Защо всичко, което се строи и прави и нас е толкова отблъскващо грозно и тъпо? Толкова ли сме залупени, та един паваж пред НС даже не можем да направим?

Бъдете сигурни, че поне половината от милионите са били гушнати от другарите, стадиончето не струва пукнста пара

Я па да ви кажа, че поне на половината българи ни е през един специфичен орган за стадионите

Толкова вярно отражение на цялата родна действителност! Разбира се, казаното е валидно за всички сфери в скъпата ни разграбена страна Чудесна статия пълна с фактологически материал! Благодаря!