Пред погледа на Шакира: Безапелационен Верстапен ликува и в Гран при на Испания

Двоен подиум за „Мерцедес“, всички стартирали пилоти успяха да завършат

Обратно в новината

Коментари - Пред погледа на Шакира: Безапелационен Верстапен ликува и в Гран при на Испания | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди харесвах Шакира, но неадекватното й поведение по време и след развода ме отврати. Никой не е нечия собственост, щом любовта е приключила и някой иска да си тръгне с нищо не можеш да го задържиш, но поне може да запазиш достойството си. Нещо, което колумбийката не успя да направи. Намеси и децата, нещата станаха доста грозни. Хамилтън не се слави с добръ вкус към жените, този му избор подвръждава това.

да го задържи!! И в песента си го казва. Песента е нейният отговор за обидите, отправени от трансжената на Пике, към Шакира.

Тя не е искала никога да е с Пике от момента, в който го хваща в изневяра.И в песента си го казва. Песента и е отговор на обидите на новата трансжена на Пике, отправени към нея.

Не се сещам за друг спорт, при който вида на използваната техника така да доминира, че спортиста да е само припадък.

Този отбор по същество не става за нищо. Това са едни лимонади там. Великия акъл в Ред Бул се казва Ейдриън Нюи.

ЛИМОНАДА ти е сивото мозъче селски дебилче каращо сигурно някоя дърта щайга и неразбиращ от автомобили и пилоти но това е от акнето по муцунката ти да знаеш:)))

Ръсел минава през зоната за сигурност, изпреварва 3 коли и всичко е точно. Ама чакай, така май Хамилтън изпревари Макс в Абу Даби.

За маймунката няма правила а и за ингилизкия отбор също-до като доминират в управлението така ще бъде и много ги е яд,че колкото и да се напъват Хонда ги ние като мече У дерек и какви ли не спънки се мъчат да им правят и да ги копират и пак греда:)))))