17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Италия ни отстрани и заради сбъркана тактика първите 30 минути. Баджо беше пазен от Янков и Киряков. След 2 грешки на Киряков Баджо вкара. На Янков персоналното пазене също не му беше силна страна. После Пената се коригира и Туньо почна да пази персонално Баджо, който повече нищо не успя да сътвори и Саки го смени второто полувреме. После върви изравнявай на Италия след като водят с 2 гола...

Подкрепям напълно! Да допуснеш два гола за 4 минути и то по един и същ начин е нелепо. Златко Янков (Фара) беше уникален опорен халф, но персоналните опеки не бяха неговата игра. Киряков беше неадекватен срещу Баджо, но като цяло защитата не беше подредена никак добре - оставяхме твърде много свобода и прекалено "широки коридори" на отбор, който от едно положение вкарва по два гола. Съдията ни даде дузпа в края на първото полувреме и като цяло свири мача много добре. През второто полувреме имаше игра с ръка в наказателното поле на Италия, но колко съдии в света ще свирят две дузпи на полуфинал срещу световен шампион? Ако ситуациите бяха в нашето наказателно поле беше по-вероятно Италия да получи втора дузпа. Освен това 2:2 не е финал. Италианците били уморени.... Така е, но те бяха уморени и срещу Нигерия пък ги биха с човек по-малко в продълженията. Никога няма да разберем какво щеше да стане при изравняване на резултата. На финала Италия въпреки умората показа, че има много съпротивителни сили и Бразилия не можа да ги победи в игровото време.

Да гори в ада този съдия! Неслучайно беше поставен да свири срещу България. А в интерес на истината спорните положения в наказателното поле на жабарите бяха цели две..., но съдията не реагира!

Вие па къде сте тръгнали да биете Мафията на собствен терен? Изненадващото е, че Италия не спечели титлата, но те си признават, че само некадърността на българския отбор ги е закарала до финала, защото последните 30 минути на полуфинала не са можели да ходят от умора.

Освен че умишлено игра с ръка, къщият имаше жълт картон от преди това и трябваше да бъде изгонен. Но трудно ще дадат 2 дузпи за България срещу Италия.- А на Италия първото полувреме бе най-силното на първенството.

Натиснат съседен бутан - "същият имаше жълт картон".

... ще правите тая панахида, бе? Аман! 100 години ще минат - пак ще въртим и ще въртим тези случайни мачове! Кой ще пусне БГ на финал, бе?!

Преди 25-30 -40 години имахме с какво да се гордеем – футбол, борба, щанги, художествена гимнастика. Имахме спокойствие, имахме образование на ниво, имахме здравеопазване…. Някой ще каже „били са хубави времена”. Били са хубави времена, ама нямахме мистър Гей. Вижте сега каква гордост имаме – МИСТЪР ГЕЙ!! Какво му е било хубавото на онова време, като даже и един гей, като хората сме нямали???

Още ме е яд на оня идиот Жоел Киню. Две чисти дузпи не даде за нас. При едната Костакурта буквално хвана топката с ръце. Отивахме на финал с Бразилия,които не бяха кой знае какво 1994г и като нищо можехме да станем световни лампиони-нещо,което остава за цял живот!

какви кичарки са всички 90-те...а сега само бръснати глави.

Не е важно какво сме били преди 25 години, а какво сме сега. Сега сме пълна НУЛА! Не можем да върнем времето назад.

Това не пречи да се гордеем с част от миналото си.И както се гордеем с част от миналото си така следва и да заклеймим друга част.

Стига с тези спомени. Вече не топлят никого. Само развалят настроени. Беше прятно да се го спомняма до преди 10 години. Тогава все още мечтаехме надявахмесе на успех. Сега надежда няма. По-добре БСФ да почне с детските школи и първенства. Медиите вместо да се заниманат с Гащите на Гала, Андреа и т.н. да започнат да покзват да налагат спорта и учението и добрите примери. и ..... след 25 години да чакваме успех.