Коментари - Преди Фелпс бе Андрианов - олимпиецът, който спечели всичко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам Нешка Робева напоследък е тръгнала особено яростно да защитава Русия. Помня как години наред се оплакваше от руската доминация в художествената гимнастика по втория начин, включително и с парите на жената на олигарх - Винер, а сега ще си почупи краката да роболепничи пред Русия и каква велика държава била. Голямо падение за мен, голямо!

Голям народ, голям подбор, много таланти и много шампиони. Просто е. Имаха и други големи шампиони в гимнастиката, ние също имахме Стоян Делчев, а и не само. Талант, физически данни, труд и мотивация в правилния човек = шампион.

ХамерикЪ има по велики спортисти.... ГАТЛИН, ФЕЛПС, АРМСТРОНГ..... Великани... ХАХАХА.... Съсипали стотици кариери.... ХАХАХА...... Допингирани педали, мислещи, че са много големи.... Ако не беше хашишъ щяха да са последни... Но нали е ХамерикЪ

Спортист, /ватник разбира се/, който обичал цигарите и водката ! Ха, ха, смешници ! При това положение няма начин да е спечелил и един медал без допинг! Коеуто е нормално за рушняците, защото без допинг не стават за нищо!

А Фелпс чист като сълза, само на домати и краставици...

"най-успешен"?? Пише се "най-успял"

"най-успелият" в тази конкретен текст

Смътно си го спомням.А тогава и конкуренцията не е била такава,както сега.Но Витали Шербо беше машина!

Не ми ги хвалете ватенките.... Целокупният български народ се впечатлява само от Хамериканци, особено ако са лгбти-та.

Петров, преди да пускате преведени неграмотно руски статии за съветски спортни величия не би било зле да се ограмотите по темата. Шест пъти сте написали глупостта "на под", а дисциплината е "на земя" По-сериозно се отнасяйте към работата

Роки, те повечето недорасли, самозвани драскачи са така. Даже и да преписват не могат. Но затова пък заспиват с еретичната мисъл, че са недостижими в дар словото. Qwo wadis Domini!

Редакцията, защо премахнахте коментара ми? Така са ви нареди поръчителите на тази безсмислена статия, или се престаравате пред клиента си? Аз познавам начина ви на работа и запазих коментара си. Пускам го отново. ""Редакцията, толкова ли закъсахте,че и за рубли почнахте да работите? Ако бяхте в Русия,щяха да ви обявят за "чуждестранен агент"! Тук просто виждаме, че сте на страната на неприятелската ни държава Рассия!"" Предполагам, че този път ще ме блокирате за определен период от време. Жалки сте!

Мнение, (или както там се казваш), ако обичаш говори само от твое име! Ако за теб Русия е неприятелска държава, това не означава, че задължително трябва да важи за всички. Знам, че такива като тебе са свикнали да им се спуска "истината" директно от новите "приятелски държави", но позволи ако обичаш да остане и някой мислещ човек в тая държава!

Съветският слон - най-големия слон в света.

Майкъл Фелпс - измамата чрез допинг! Доказано!

Пълен боклук. Много дрога малко чест

Не говори за себе си, а за героя Н. Андрианов!

Малей, каква статия за някакъв СССР герой на спорта... Да не е пристигнал камиона с рублите в редакцията? Малко терапия за изтерзаните копейкаджийски души във форума на дир.ру...

Браво!

Дежурните на смяна руски тролове и някой и друг "полезен идиот" залпово подкрепят тази платена от едно посолство поръчка! Браво! Заслужихте си копейките !

Ами от козяк явно спят. Много бавна реакция. Не си заслужихте центовете.