17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбрах защо сега се коментира нещо, случило се преди половин век. Може би да се очернят руснаците пак. То щото в САЩ са цветя и рози. Никой никого не изнасилва и не убива. Или се случва, ама те го правят национален герой. Все пак Джордж Флойд беше съден за грабеж, по време на който е опрял пистолет на бременна жена. Националния им герой!

Джордж Флойд е герой за руслямците, които даже изсипаха няколко милиона за да предизвикат бунтове по случая

Нормално е насилието да е вкоренено във ватата или в белорусите, все тая. До ден днешен, ватниците си остават най -мерзките същества на нашата планета, затова ядат як бой по мордите в Украйна днес !

Мордите ги бият яко с дупето по ватнишките мазни патки. Чак пляка и мирише на анал.

В музея на Мадам Тюсо в Лондон има нейна восъчна фигура на централно място.

1972 са били едни малко по-други времена. И на секса се гледало положително, стига да е зад спуснати пердета, затворени врати и с общото съгласие на участниците. 17 годишните тогава са се сматяли за малди мъже и жени, а не за деца. И се е смятало, че една 17 годишна чудесно знае какво прави, особено когато е с мъж. Целия въпрос е в пълното съгласие на участниците. А ако съгласието липсва... за по-настоятелната страна става леко тежко, особено ако по-настоятелната страна е нещо като опекун на несъгласната страна. В СССР може да стане особено тежко. Там изнасилвачите са били най-низшата каста в затворите. Но даже и да не се стигне до затвор, един треньор на олимпийския отбор мнго бързо ще стане тренжор в град Мухосранск (гледаш картата и се чудиш, това град ли са обозначили или някоя муха е срала), където да тренира децата на бивши и настоящи ЗЕК-ове. Вероятността е много голяма поради многото какдидати за треньори на националния отбор. И при това тези треньори са доста равностойни като професионализъм. А точно преди голямо състезание треньора освен "да глади косъма" на подопечните си, няма да направи нищо друго. Просто попитайте някой познат лекар или следовател колко време след едно изнасилване жената ще е не особено адекватна, а какво остава да печели олимпиади. Така, че Олга Корбут просто както яхва успоредката и гредата, пробва да яхне вълната на "мий тоо". Просто наследниците на треньора, сега трябва да намерят адекватни юристи и да я наврът там дето слънце не огрява.

Това Сесесере било голема работа! И тази Скорбут. А га та йебаа пъшкаше ли ма? Чоекът та стимулирал за състизаниету, ти неблагодарна и гу убвинявъш сеа! Я кажи преди уБладавъниту колко ти сипъ в чашътъ да тъ настрой?

Как те е пръкнала майка ти и те изпуснала на главата ти като бебе?

Людмила Туришчева бе най добрата тогава!

причината да ни занимавате сега с проблемите на съветската гимнастика?

Причината е че някакъв пръдльо е изнасил някакво момиче, което е било непълнолетно и е трябвало да влезе в затвора!

Нейното изпълнение на смесена успоредка е феноменално. И до днес никой не го е надминал, а салтото и е забранено за да не се избият гимнастичките след нея.

Тая беше украинка.

Ти разлика между Беларус и Украйна правиш ли?

Това си беше практика в СССР и ГДР, особено в плуването и гимнастиката. Няколко именити германски треньори се отзоваха зад решетките в началото на 90-те и тогава скандалите около тези случаи бяха доста "шумни". Естествено руснаците са далеч от такова ниво на развитие и там както винаги такива неща се потулват, прикриват и за тях не се говори. Случая с Олга Корбут получи известна гласност заради името на спортистката (четирикратна олимпийска шампионка) и поради историческия период на "перестройка", който по това време беше в апогея си. Твърде вероятно е и тогава, както си е редът, ръководните фактори в съветския спорт да са обвинили момичето, а не треньора за случилото се и цялата история да се е приключила. Факт е, че поне у нас повече нищо не се чу по въпроса до излизането на тази статия 33 години по-късно.

Крайно недостойно е, неудачник да обвинява друг за собственото си неблагополучие ! Нещастна жена....

Ти сериозно ли нарече Корбут неудачник? Четири златни олимпийски медала и я наричаш неудачник? Върха ма световния спортен елит!

На гьон, боклук болшевишки.

Вижда се че си глупав като танк!

Курви по света много !

Виж ако беше по време на Олимпиадата,тогава да е скандал,ама след 50 години,това си е реклама на мемоарите,за да изкара на стари години някой долар.

Каква реклама като го е казала през 89 за първи път?

Не е през 1989, а още през 1988 г в книгата й. През 89 г го повтаря в интервю в СССР

Сигурно Слънцето като залязва, му се ще ..,,така да има ПОВЕЧЕ ЛЪЧИ. ...Ама не се получава. Природа!

Защо дори и в спортните ви рубрики пак има антируска пропаганда ? Кой плаща това?

Не е пропаганда.

Едва ли е истина. Първо, защото рискува шокираното момиче да не се представи добре, а това не се толерираше тогава. Треньорът рискува да провали целата подготовка и да го изгонят и второ.. никой нямаше да прости такава постъпка, несъвместима с морала, и ако се разбере, това би било неговият край , дори физически.

Ми то е ясно, бабата си е продала и медалите, заради тежко финансово положение и практично е решила да припечели, като истинска американска гражданка, с обвинение за изнасилване от преди 100години, за да си плати кредитите американски.... Жалка!

Истина е. И треньорът й си го е признал, но той видиш ли от любов го е направил, за да я стимулира. Така я стимулира, че няколко дни не е на себе си и прави груби грешки, след което се взима в ръце. Реналд Книш има безброй обвинения в изнасилване, още в онези години. Има момичета, които са правили опити за самоубийства. Такива неща обаче не се раздухваха в соца и бяха привилегия на елита, за да стане публична тайна, че е изнасилвач на деца, трябва добре да се е постарал.

Чак пък безброй обвинения! Дори в статията казват, че бившите негови възпитанички са застанали зад треньора,против Корбут. Така че не си измисляй и не говори така безапелационно явни лъжи

Абе, що ни занимават със съветски курвета, не ставащи и за тоалетни магистралки от повече от 4 десетилетки

Треньорите чукат състезателките! Било е честа практика през соца! В ГДР, положението е било същото - не само в СССР.

Глупости!!!! Пак евтина пропаганда срещу соц.времето !

Че Стефка си била забравила сутиена "някъде"

Туй ми хареса

Не остана неизнасилена жена/мъж по света.И, Лили Иванова ли е изнасилена-тя и млада беше грозна, с криви крака, а сега е баба на 88 години.Всички холивудски артистки изведнъж на 50 години,си припомниха,как на 14 години са били изнасилени от 40 годишни мъже.Това го има само в тъпите сащ, в противна Англия, в Полша, Прибалтика, в Германия/виновна е Меркел-тя докара чалмите ,а тте мюсюлманите изнасилваха германки пред портите на църквите/От тъпите сащ с впиянчена , брутална ,извратена измет/Нощни булеварди от Богомил Райнов,дойдоха всички гейски, лесбийски, джендърски, изватени прояви.За Корбут, всички непълнолетни гимнастички се придружават от родителите,когато се състезават.Къде са били родителите-Каква е по народност Корбут/от там ще разберем и поведението й.А, изнасилвачите трябва да лежат до живот и да чукат камъни в затвора,без право на помилване.

сега си спомням че с този борткевич който е от съветската група песняри корбут очакваше да ги посрещнат като месия в щатите, обаче нито той нито тя ги взеха на сериозно. борткевич се прибра, а тя се озлоби и започна да плюе по съветския съюз за пари, професионална интригантка каквато винаги е била.

Прекрасна състезателка, а Книш е смятан за легендарен в спортната гимнастика! Той е изобретател на повече от 30 елемента. Но след като парите свършват през 90 те в САЩ колко удобно в пропагандно отношение да обвиниш в подобно престъпление в местен таблоид!

виж байдън никой не може да го обвини в изнасилване той вече не различава жени и мъже, млади и стари. така байдън се превръща в морален стожер на човечеството и знаме на ми туу

Много като раждат стават грозни и криви. Сексът също не е много полезен ако искаш да до останеш младолик и относително здрав физически...може и психически.

И аз гледам едни шкембелиести, плешиви мазници наоколо, и се чудя дали са на това дередже от раждане или от много секс.

Скоро очаквам и Лили Иванова да обвини Алеко Константинов в изнасилване през 1883 г., когато малката бъдеща звезда е била на прослушване в София...

Тя си беше голяма вече и не и бях първият!

Първият ми беше един Аспарух!

Не са били шумерите пак добре

Балкански, Остави я ти Лили, aми кажи колко пъти си изпускан на главичката, като бебе, та си толкова изтрещял ? :)

Рамзес|| ще обвини

...доста спортистки от соца се пишеше, че умишлено са забременявали преди големи състезания, тъй като било полезно за силата на тялото. После-аборт.

Я пак! Ти бременна жена виждал ли си? Обикновено първото по което една жена разбира, че е бременна е, че почва нещо с нея да не е на ред. Или усеща миризми като куче-следотърсач, или почва да и прилошава от храни, дето преди е обичала... Абе на запад нямат ли пари да плащат на нормални интернет тролове, че вече са почнали да наемат всякакви алкохолици и смъркачи на бог знае какво.

Идиот! как може нормален човек да рзпространява такива идиотщини! Ау колко ужасно било при соца!!!! А пък си забравил, че има милиони, които са живели и са още живи от този период и съвсем не са стари!!!

Ако не беше допинга ...

Подкрепям!!!

Аз пък си спомням, че другите възпитаничка на треньора ѝ, застанаха зад него, а тя деградирала - алкохоличка, не получила "полагащото ѝ се" на "Запад", обедняла, разпродаде медалите си, продължаваща да затъва в живота, остана изненадана, че никой не я подкрепи.

Спомняш си версията на "Правда", нали? Където всички родоотстъпници са боклуци.

Бъркаш вестника.

Аз си спомням изпълненията на Олга Корбут, най-вече на греда и на успоредка. Беше перфектна и зашеметяваща. Тогава нашите комунисти предаваха олимпиядата в Мюнхен, но разбира се нищо не казаха за избиването на израелските спортисти от палестинците. И как ще кажат, нали с палестинците бяхме братя...какви братя като тези терористи са мюсюлмани, това не ни казваха.....

Има ли вече, неизнасилена жена на планетата Земя?

И неизнасилени момчета има даже. Ако не знаеш, у нас официално едно от десет деца става жертва на сексуално насилие. Вярвам на Корбут. Тя по принцип е глирти, държанието й е такова едно закачливо, вероятно е флиртувала а треньора си, както много тийнеджърки флиртуват с когото им падне, без изобщо да подозират какво може да им се случи. Е, не нея й се е случила случка. Темата е щекотлива. Тийнеджърките са секси, трудно е да им се устои, но човек, който не е в състояние да устои не бива да става треньор на млади момичета, които практически се носят полуголи в провокативни и разкрачени пози.