Престъпно съдийство лиши нашия ансамбъл от световната титла

Петте ни грации изиграха без нито една грешка двете си съчетания в многобоя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ирина Винер-Усманова. Усманова по мъж, от Баку. Ако там не стане шампион, къде? Мъжът й е уважаван олигарх в този регион. въпрос на местна чест.

СРАМ за света ! И за човечеството въобще, тръгнало надолу по пързалката на политическото, но не и на Божественото. Затова и БОГ ще ни накаже - потопи, разтърси....Защото СЪЗДАТЕЛЯТ НА СВЕТА Е ЕДИН, без значение как са го нарекли преди хилядолетия в различните точки на света хората, когато не е имало телефони да уеднаквят знанията и нарицанията си !

Все някой ни е виновен.Съседа,времето,настроението,съдиите.Не разбрахме,че когато ние не се квпжаваме в нашата си кочинка,не може да искаме някой да ни уважава навън.Няма как да стане Забравете. Илиана Раева толкова помия изля. срещу великата си учителка Нешка Робева,че едва ли има морално право да се жалва. Каквото повикало-такова се обадило.Така е в живота. Жалко само за талантливите ни момиченца.Без да имат вина-отговарят за чужди грехове.Не им е провървяло с държавата и момента.

“Престъпно съдийство лиши нашия ансамбъл от световната титла!” Да, кофти е, когато има “ПРЕСТЪПНО СЪДИЙСТВО”! Точно заради престъпно съдийство българският народ е най-бедният и най-нещастният в ЕС! И заради него...

даде златните медали на Япония, на България - сребърните, като прекъсна победната серия на Русия. нещо по въпроса?

договорки, поклон пред шефа на федерацията.

За това не гледам този спорт. Окупиран от руснаците и мафията им. Не са по добри просто държат властта във федерцията.

Браво, момичета!!! Ние знам кои са истинските шампионки!

Руска мафия.

tonk11

Преди 2 месеца имаше интервю с Раева за съдииството на предишно първенство. Всички в тоя форум я оплюваха и подиграваха. Сега всички обясняват как съдиите били пе....си. Интересно какво се промени?

Браво на нашите! Показват на света най-добрата гимнастика и покварата на руската мания за величие. Светът е прекрасен без Русия. Тя е вредна, ненужна и отблъскваща Кочина на Злото и Лъжата.

Нашите оценки бяха реални,просто на Русия и Япония бяха нереално завишени,а контестация за оценки на други отбори не можем да подаваме.Хванали са ни цаката.Ако щеш!Но така или иначе,Русия и Япония до Олимпиадата догодина в Токио ще си вървят в комплект.Все пак японките тренират в Русия!

Какво се учудвате?Проверете в Гугъл коя е Алина Кабаева в руската федерация и всичко ще си дойде на мястото!!!Ирина Винер е само за пред камерите.

честно. аман от политика.

Да бе сополкьо, все някой ти е виновен.

Гледах цялото състезание и ревах с глас за нашите момичета!Това беше мръсна руска гавра с труда им!А Русия с толкова грешки-шампион?????????И типично по руски се качиха безсрамно весели на стълбичката като дори не поздравиха подгласничките си!Е,да им е честита подарената титла!

Нали Ви е ясно, че докато Ирина Винер е в "играта", няма ка Русия да не е на първо място. Освен, ако въобще не се яват, но и това не е сигурно

мернах случайно интервю с нея, имаше и част от тренировките - тя ги командори жестоко и направо свирепо, изстисква ги като лимони, кара ги до припадък да повтарят и отработват елементи от програата, така че за парите не знам, сигурно играят, но като треньор е безмилостна. същински гаулайтер.

Да така е, но когато допускат грешки, съдиите не ги отчитат, защо ли?

tonk11

Явно не знаеш. Явно никога не си си занимавал сериозно със спорт. Как мислиш, че се става световен или олимпийски шампион? С леки тренировчици и пиене на кафенце? Що мислиш че само там е така? Навсякъде е чанч и зверски тренировки.

е как така стигна до тези изводи? познавам сериозни спортисти лично, благодарение на една приятелка навремето, която доста ми е разказвала точно за Вис и за подготовката им за състезания, олимпийската шампионка по академично гребане Здравка Йорданова е била на купон в квартирата ми, да речем. Голяма симпатяга, много земна и весела - сега не знам дали е същата. Все да чета освен това за спорт, спортисти и т.н.

но има и други състезания, имаме квоти за Олимпиадата - тепърва ще има и успехи и титли. за момичетата е по-здравословно да не се поддават на черногледство и да гледат напред. да не тренират с чувството за обреченост. целият свят знае, че в този спорт България е сила. Нашите имат огромен потенциал за медали и челни места. Пожелавам им олимпийско злато. пп да бяхте пуснали все пак и изпълненията с грубите грешки за да се направи сравнение.

Няма да е много по-различно

имаме сребърен медал. за руския отбор остана бронзът.

Въпросът е за златен медал, /който заслужаваха/, а не за сребърен или бронзов. И на предишната олимпиада не ни дадоха златото, въпреки, че го заслужавахме.

Спорт в който всичко се решава от съдии, мани го.. То е готино, красиво е, но всякакви "класирания" са ала-бала.

футбол гледаш ли или напротив?

tonk11

Не гледам. Ама там не може като водиш с 3:0 да дадат на съперника 4 дуспи за да победи. Поне не и на световно първенство. Тук може.

има далеч по-иезуитски номерца - но темата е за друг спорт, да не спамваме.

... така "печели" Русия и не само в художествената гимнастика а преди дни и в бокса срещу нашия...!?! Другият руски начин за победи е с допинг - това вече е голата истина, известна на целия свят...!!!!!!

От край време следя художеств.гимнастика, и от край време съдии дословно се гаврят с къртовският труд на момичетата. За някакъв протест или реакция обаче не съм чул. Жалко за децата

На последна снимка, с топките, най-горната е толкова грозна, че няма как съдиите да я гледат с кеф и да им харесва.

Ако Лудогорец не беше унизил,, с петилетка'' Москва, медалите щяха да бъдат по ,,благородни''.

бухалки, топки, обръчи, ленти...като в цирка...това не е спорт

От 1 год. руската медия "Team Russia" раздухва тезата, че българската гимнастика билa "провал" ?! На всекиму от нас е ясно, че народ без политици и политическа кауза ще бъде плют навсякъде - не само в Русия !! Да не говорим за другите ни по-слаби спортове !! Каквито са ни политиците - такъв ни е и спорта !! Що се отнася дo нашите момичета - ЕВАЛА !! Умирам си от кеф, че "Лудогорец" им набута на техния ЦСКА - Москва 5 гола в Разград !! Ще ни помнят вечно :-)) !!

На юношеския им състав.

А бе, здрасти все пак като си го казал, но не ми е удобно в статия за худ. гимнастика да спорим за футбол - колко човека били юноши, пък колко титуляри или вече били ветерани и т.н. Казва се 5:1 за нашите и ТОЛКОЗ !!

за пръв път разбирам от тебе за тия. световнонеизвестни са. жълтури навсякъде си има бол.

всичко трябва да е политически коректно!

lu4ka

След утвърждаване то на " на 100%", започва употребата под път и над път на "панел". Съдийски панел, а не просто "съдиите" или "жури". Абе друго си е "съдийски панел", някак си така се издигаме в собствените си очи, мислейки се за много образовани, а не обикновени илитерати ( неграмотници).

В спорта не трябва да има таквиз неща.Не е хубаво тъй. Но туй статия е гледна точка на едната страна,която описва случая. Все пак статията е писана от Дрис и е тенденциозна. Например за разбилите се дронове в рафинерията на СА, СМРАД Дрис пропусна да спомене,че са минали през скрапнята наречена Пейтриът и те нищо не са усетили. Сега всичкото сини измекяри ще ни обясняват как разбирали от Х гимнастика.

На една световна купа руската световна шампионка игра с възел на лентата,за което трябваше да получи оценка нула,а взе златото! Фенове от цял свят скочиха в социалните мрежи и какво от това?Днес рускините гордо се качиха на стълбичката, въпреки че знаеха много добре какви грешки допуснаха,та дори не поздравиха и конкурентите си!

Браво на нашите момичета!Бяха космос пред всички останали!Честно казано не очаквах Русия да вземе изобщо медал с тези грешки,но с тази оценка ме оставиха безмълвна.Но като се има предвид,че повечето съдии са от Русия,нищо че съдийството от името на други държави,не се учудвам!

Вижте, България е една плюнка на картата, която съвсем умишлено сама се докара дотам, че да започне да пресъхва и съвсем да не се забелязва от никого. Който и да съдийства - Русия или Запада - никой няма да ни пусне да сме първи. С много пот на челото, може да се набутаме в бронза, но ПЪРВИТЕ места са за боговете, не за техните магарета. Разберете го това и не си правете илюзии, че ако САЩ председателства, ще ни даде златото. От Америка по-велика няма, от Русия по-голяма няма - това следват тези страни като философия и правилно! А ние какво?! От България по-корумпирана няма, по мръсна няма, по-проста няма - това са си нашите мантри, с които се развяваме по света. Така че, мили сънародници, сами сме си виновни! Уж светът не обича Русия, а ни обича нас - приятелите на САЩ и Запада - но позволява на Русия да ни натирва като мръсни котета в ъгъла. Просто "нашите западни приятели" отдавна знаят, че сме си предатели и обичаме да угодничим и не им пука, че някой ще си избърше обувките в нас, пък било то и исконният враг на Запада - Русия. Русия я мразят, но уважават, а нас дори не ни мразят - просто презрително не ни забелязват. И никой, ама никой не ни е виновен за това, освен самите ние! Като се започне от политиците ни, та се свърши с Бай-Ганьовците отвъд океана. Всички плюят страната си, но на различни нива. И да, тези момичета не заслужават това, но нацията ни си го заслужава, докато не си изправи най-накрая угоднически превития гръбнак, пък било то и с цената да получи някое и друго кроше в зъбите. Дано поне те са ни останали, но се съмнявам, че помним, че ги имаме от толкова бОзане. ХАЙДЕ, МОМИЧЕТА, НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ! ПРАВЕТЕ КАКВОТО ТРЯБВА, ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ! Вие сте от малкото, които сте с изправен гръбнак и поемате крошета в зъбите!

Винаги някой ни пречаква. Не можем да приемем че може другите да са били по -добри . нещастници

Путин е виновен, това е ясно! Трябват нови санкции?

На бай Ганю все друг му е крив !

Рускините отдавна са корумпирали този спорт, не знам защо изобщо се явяват, ами не пращат медалите направо на путлер да си прави пропагандата с тях.

Винаги руската мафия е печелела, и преди, и утре.

Защо ли всички ни преебават, нас най добрите и най заслужилите..? Преебават ни и на футбол, и на волейбол и на гимнастика, и на борба и на.., на всичко, а Господ бил българин....балъци и каръци

Не знам защо след като не сме победили, непременно сме ощетени? Все мъченичество, все заговорници ни пречат! Все ние с е най-важните...

Защото наистина сме ощетени и няма смисъл да се правим на прекалено скромни.

Винер е икона в художественната гимнастика. Пари влияние,авторитет. В Баку съпругът и е като у дома си. Както казва Бат бойко и стадо гъски ако иска щеше да вземе златото. Такъв е живота. Леко несправедлив но в реалноста е така. Браво на нашите девойки и успех!

Това не е спорт

В спорта не трябва да има таквиз неща.Не е хубаво тъй. Но туй статия е гледна точка на едната страна,която описва случая. Все пак статията е писана от Дрис и е тенденциозна. Например за разбилите се дронове в рафинерията на СА, СМРАД Дрис пропусна да спомене,че са минали през скрапнята наречена Пейтриът и те нищо не са усетили. Сега всичкото сини измекяри ще ни обясняват как разбирали от Х гимнастика.

SU-152

„Оценките ни бяха коректни. Не отговаряме за съдийството. Важното за нас е да играем съчетанията си, както трябва, а когато това се случва, ще бъдем възнаградени", казаха момичетата.

Нашите оценки.. може би да, щом казват. А на другите дали бяха коректни? За класирането и оценките на другите са важни.

Продължаваме напред! хе-хе

Не може да бъде. В евразийския съюз това не може да се случи. Сигурен съм , че рускините ще се откажат от медалите ;)

Съдиите никога не са виновни ! Жалко, но факт !

А ако са купени?

Къде се е чуло и видяло да купят съдии!

По-просташко написана статия не бях чел... Все едно са длъжни да ни дадат златните медали. Не съм гледал представянето им, но не може по такъв грозен начин да се отнасяш към труда на съперниците и да казваш, че тяхната попеда нищо не струва. Бетер сте като оня "боксьор" - Пулев. Кличко едва ли не го нокаутира, а той седи и се лендзи, че бил по-добър... вместо да го поздрави и да приеме загубата.

Ами хората ти пишат фактология. А то си караш на сляпо доверие в съдийството.

Като не си гледаш нищо за какво се изказваш тогава ? Или видяла жабата, че подковават коня и вдигнала крак и тя ?

Ами да беше гледал, преди да пишеш

Пак ли тези гадни руснаци!?!?!

В спорта не трябва да има таквиз неща.Не е хубаво тъй. Но туй статия е гледна точка на едната страна,която описва случая. Все пак статията е писана от Дрис и е тенденциозна. Например за разбилите се дронове в рафинерията на СА, СМРАД Дрис пропусна да спомене,че са минали през скрапнята наречена Пейтриът и те нищо не са усетили.

Руска свиньо, в СА няма Пейтриът. А ти си гнусна лайняна руска подлога.

Художественат гимнастика не е нещо което можее да се оцени с точност. А тича най-бързо - пръв е. А скача най-много - пръв е. А вдига най-много - пръв е. Тук оценката се прави от хора. И има лобита. А и пристрастия.

Има правила,и достатъчно се разви този спорт през годините!Гимнастичките се подготвят според изискванията на федерацията,не може да знаеш подробности,но в случая грешки нямаха.

Така е, като не играе Любомира Казанова.

Важното е че Лудогорец им натъпка ватенките у ауспуха

Целиот народ се радваше с изключение на рубладжиити дет им викат кавали

В такива "спортове",където няма хронометри...метри и теглилки или друг вид регистратори,резултатите винаги са субективни, както и възприемането на красотата от различни хора ...или "По вкус и цветь-товарищи...неть ! ".

akud

с поздрави от кремъл, това съдийство лиши и една боксова среща от преди няколко дни от справедлива победа

Осъдете съдийството, щом е престъпно.....спецове от дира!