Претендент за титлата в тежка категория: Пулев? Пълен боклук!

Дилиън Уайт извади българина от компанията на най-силните боксьори в момента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ядосвай го, ядосвай го. После ще разбереш, че няма по-опасно нещо от ядосания българин.

Да,наистина е Боклук!

Пулев е наистина боклук над боклуците Само една голяма уста щял да излезе с 4 ма такива като Джошуа ,за кличко- щял да го пребие Дъра дъра И се насра още 1 рунд Така са и всички българи голяма уста и дотам Големи боклуци са тея Гяури дето цял свят ги мрази Най бедната най мизерната най окаяна страна коя е тя булгария квартал на Турция Евала бойко унищожи тая сган вдигни още цените на всичко Да живее ГЕРБ унищожителна на бугарите

Жалко човече изпълнено с омраза пише коментар ццц..

Дали Пулъо е за световния бокс така и няма да се разбере .Защото Сушито му пре-Суши пътя за големия ринг.

Права е маймуната, за Кубрат

Сега е моментът Кубрат да заведе дело за обида срещу тоя маймун и да си избие парите дето ще даде на сушито.

само българите сме такива че не се защитаваме..тая черна м..ймуна да изледе срещу боклука...ама такива супрзвезди дето бягат са единствено страхливци...

Това, че някой е българин не значи, че трябва да защитавам всяко лай*о. Пулев е един измислен "герой", направен от медиите и цялата му свита "герой".За всичките тези години имаше един сериозен противник и това е Кличко, който го приспа.Другите му двубои са за такива като Вас, които не разбирате от бокс, а карате на гол патриотизъм. И вярвайте ми, имам много повече основателни причини да не харесвам този човек отколкото да го харесвам.

И що да ти верваме!?!?! Очевидно е, че от бокс разбираш колкото аз от ядрена физика. Ако пък греша, значи разбираш повече от специалистите в бранша на професионалния бокс, които през последните години класират Кубрат неотлъчно в топ 10, а дори и в топ 5!!! А по отношение на причините, за да не го харесваш се сещам за две - или си заложил доста на мача му с Кличко или.... елементарна злоба към успелите.

Имаш основателна причина . Сигурно , това че Пулев има воля да тренира , а ти имаш воля да пърдиш и да коментираш успели българи .

Може и да е боклук, но не той отказа боя м/у двамата.

прав е мангото.

Той Пулев че не е класа за световен шампион - не е. Ама този пък къде е тръгнал да се изказва, да не би да има някоя титла?

Ами вярно си е. Няма пари за това ниво човека и фенове няма за това ниво. Иначе е талантлив.

Нещо много боксьори и то все звезди начело с Кличко който каза че в цялата си кариера не е срещал такъв простак пък дали не са прави но нали се готви за политиката ще видите до 2-3 години

Кой ти забрани да ползваш запетаи? Честно, нищичко не ти разбрах.

ТАКА Е

Боклук ама я каква жена до него-Андреа ! А до него некой травестит седи.

Aйде още един влюбен в Тодорка Руменова!

Този да иде на дискотека в Перник и тогава да се прави на отворен!

Той Кубрат беше ходил и на дискотека в Дупница и резултатът не беше добър.

Многоточие...

Прав е

Уайт имаше почти уговорен бой с Пулев, от който избяга и сега лае като бездомна Maстuя по преминаващите коли? Това говори доста за достойнството му, без значение дали е прав или не!

Само Джошуа е свестен, образован и интелигентен, всички други сте боклуци!

Интересно ако нещо кафяво идва от шитхол, какво ли е - уоукинг шит? Много ги бива черните за бой. Те и без това за друго не стават.