17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бомбите и убива войници, но иначе в "истинския живот" не бил убиец!!!

това са новите евро "спортни" новини. Досущ като обикновена спортна новина са придружени със солидно количество обидни, фашистки и т.н коментари, нищо, че става дума за изперкал убиец

+ триене на смислените коментари

Малоумният нацист, дори и снимката си качил! Абе бунак, нали утре ще те "изгасят" бе! Лошото е, че ,краварите възпитаха цяло поколение такива олигофрени , в покрайнината! Доста време ще трябва да ги чистят. Боже ,колко мъка има по този свят,Боже!

Не спирай да мачкаш орки.

не спирай, щото и без това за друго не ти стига акъла

Този яко отмъщава за масовите гробове, кланета и зверства в Буча и Мариопул на невинни украинци!

яко, просто си прави кефа, както са го научили

Докато САЩ им дават оръжие ще играят, ама американското кранче ще спре.

Ами да му пуснат една бомба и в тях. Педал. То в баскетбола и в двата коша влиза.

Ма ни могат го хванат ах аха ха ха ах аха хаа

Убивайки оркиите на путя няма как да си убиец. Защото това не са хора а орки. Орки, които ако не ги убиеш ще крадат изнасилват и убиват наред. Този младеж върши праведни дела! Чистенето на родината си от налазили орки е повече от задължително за всеки човек!

Аз виждам тук украинците колко са гнусни и долни. Та не ми обеснявай за Путин. Малоумник. Предпочитам 1 лв по евтин бензин и без украинци и афро африканци в бг. Сащ и англосаксонския свят какво са дали на бг ? И като говорите за хладилници и телевизори :) китайски са !

Дали след като путя ти го натъпче със се макарите ще остзнаеш тъжната истина? Най вероятно и тогава ще квичиш от болка но ще се правиш че ти е кеф. Тъй сте комунистическите утрепки. Не можете да поднесете,че има хора с характер защитаващи родината си. И познавам повече Украинци от теб!

Най-малкото защитава собствените си деца от смърт, или робство!

дневната смяна защитници на свободата се включва в играта. жалко за възможностите на младите. освен да убиват друго няма да научат

Няма такава държава.

да бе, светец го изкара убиеца

Поредният кравофил за Слава Кокаине Хероине Слава!!!

Тия да не би да имат ядрени гранати. С 300 грама грешната хвърлена от дрон унищожава танк. Този си мисли че никога не сме виждали танк. Спонсорите им правят ракети за по 60 хил. парчето и нямат 50% успеваемост. Този с грешната по висока успеваемост. Смях.

главата ма този еевреин от усрайна!

Много ми напомня на убиването на нацисти през ВСВ

Добре. А клането в Буча на какво ти прилича?

На Холивудски сериал.

Поне сменихте тъпото заглавие....

уплашиха се явно от подвеждане под отговорност. жалко че само това ги кара да се въздържат с изливането на помия

Това са пак типичните украйнски тъпи фейкове. Гледал съм клипове на укросите и на руснаците - закрепят граната за дрона ама трудна работа - може да уцелиш някой само ако стои и те чака, а и трябва да е глух да не чуе дрона. Ако пък дрона е много високо гранатата може да падне много далеч от целта.

А колко руснаци са убили украйнци….май са в пъти пъти повече

Седим со на канапето и сваляме самолети д дрона! Велико ама зимата иди!

Имаше един "Призрак от Киев" , който укрите признаха, че е плод на медийна пропаганда и не е реален. Това новият медиен проект ли е?

Руснаците в момента обграждат Харков - скоро ще бъде освободен

Държава Украйна не съществува - това е руска територия, която временно краварите са обособили като някакво подобие на държава. Оттам нататък всякакви оправдания за защита на родина отпадат. Македонците също твърдят, че българите са фашисти защото това са им набили краварите в тъпите пачи. Укропите са същите-

Фашизма на този капут няма, какво да се коментира, обаче да се изтъпаниш така срещу руснаците означава, че си подписваш смъртната присъда, както много други укроси преди него. Означава и също, че на ръководителите на укрорайха въобще не им пука за техните слуги като този. Въпрос на време и чест е за руснаците да ликвидират този кретен и да се похвалят с това.

Къде.. какъв фашизъм видя, ма гнидо русофилска? Човекът не се страхува открито да каже че защитава народа си, обаче за русофилските аборигени това е нещо абсолютно неразбираемо.

И фашистите на Хитлер са си мислели, че защитават Германия навремето. Въобще тъпаците сте милиони по тая земя.

кво се мъчите да му обяснявате на тоя тъп трол-олигофрен? той е с промит мозък изобщо няма и да разбере, нека да ходи да си пие рикията да слуша чалгата и да си мисли, че знае всичко

Чрез Митрофанова до Шойгу 2 милиона украинци се прибраха в родината си - РФ, други 8 милиона се изпокриха като мишки по света и у нас. В Украйна останаха само тези, които искат да убиват като този фашист. Войната се точи вече 6 месеца и гинат руски солдати, а и дълбоката държава използва тази ситуация за да мачка Русия. Тъй или иначе фашистите от Киев и покровителите им ще взривят атомни централи и ще предизвикат катастрофа, насъсквани от западните им покровители. Изходът е един - час по скоро въоръжените сили на Шоигу да предотвратят този апокалипсис и да унищожат тази фашистка държава Украйна с каквото оръжие могат. Когато американците видяха съпротивата на Япония унищожиха два града и ония капитулираха. Безчовечно, но ефикасно. В името на спасението на света! Смърт на фашизма!

Даваш ли си сметка, че след това умираме всички? Това, че Русия изчезва от картата до минути не ни грее, защото по-късно и ние ще умрем. Аман от болни мозъци.

Ако някой нападне България - вие няма ли да убивате нашествениците? Кажете бе , мурзилки!? Или ще се наредите на опашка за сюнет и ще питате дали има ваучери за намаление в Грабо!?

Руснаците отиват да освобождават други руснаци, какво нападение кви пет лева.

Ти тая тъпотия сериозно ли я изтропа. ха ха ха

Молодец

Аха, той този убива войници, но не го прави в реалния живот... Ъъъъ... Кокаин?

Оня ден Азовци ми пръснаха халката. Медведев беше много доволен ама аз не можах да сера една седмица.

Този е много щастлив, че убива хора. Това само доказва че наистина е имало нужда от тази война. За съжаление много невинни хора си отиват за нищо. А на този самодоволен малоумник му пожелавам да е жив като свърши войната, за да види докъде са докарани украинците. То е ясно, че не е здрав психически и няма и да стане .... .

Дебил, от кое какво следва? Убиваше ли допреди войната? Радвам се че му е забавно да тепе орки, сега това му е работата!

Нападнаха му държвата и сега е принуден да си остави успешната кариера в спорта да защитава народа си. Обаче русофилските аборигени виждат реалноста през недоразвитите си маймунски мозъци както им е удобно.

АКО ЦЯЛАТА ЕНЕРГИЯ НА ДИВАННИТЕ ВОЙСКИ НА НАТО .. БЕШЕ КОНЦЕНТРИРАНА В ЕДНА ТОЧКА .. ... РУСИЯ ЩЕШЕ ДА СЕ ИЗПАРИ ОТ ВЗРИВА ... ОБАЧЕ , ФАКТА ЧЕ ДИВАННИТЕ РУСОФОБИ САМО ТРОЛЯТ А НЕ ХВАЩАТ ОРЪЖИЕ .. ... ПОКАЗВА ЧЕ ТЕ САМИТЕ НЕ ВЯРВАТ В ПОБЕДАТА НА ВЕРМАХТА .... ТАКА Е БИЛО И ПРЕДИ И НА 9-ТИ СЕПТЕМВРИ

алюююю проруското садистично и иZперкало келеменце ,което Zове да се удари киев с атомно оръжие ! чуй много добре : предупредили сме москалите начело с плешивио 70-се годишен бункерен ботоксов джуджак , че само ако се опитат да полZват дори тактическо ядренно оръжие , ще иZтрием и Zаличим тотално целата евраZийска меча бърлога со се бандата на путята ! капиши , анадъмо , ферщенден , панимаеш ? какво ми сравняваш Япония , която е на хиляди мили от САЩ и то по океани и морета , с Украйна , която е на прага на Москалия , на една рука раZстояние е от уж великата москалска армия ! явно не си на ясно , какво е да превZeмеш една островна държава със сто и тридесет милионно население каквато е Япония и една сухоZемна държавакоято е на прага ти с 45 милионно население каквато е Украйна ?

Голям експерт, голямо чудо. Точно такива като теб решават ... Не савравяй че при ядрена удар целия Балкански полуостров ще е засегнат, не само Русия или Украйна.

Слава кокаина :)

винаги и навсякъде в последните 50-60 годин амерка е била най-големия агревсор и подпалвач на войни... ако войната спре и американската икономика спира... нещо което не важи за руската

Дирници, нали си знаете че няма да ви се размине тази фашистка пропаганда?

Гаврят се с укропитеците :)

ЧИСТА АНТИПРОПАГАНДА Всички драйфаме дружно.

Нали знаеш че ще те изнасилвам докато не си изпълниш стомаха.

Приемаме залози кога този "спортист" ше се раздели с пишката си :)

След като изчисти 100-тина вати ще го пенсионират с почести

Дано го гръмнат по-бързо че да се свърши и с него ! Ега си Боклука !

Няма да го гърмим ... Подай ми макетния нож ...

КВО ГИ ЧАКА РУСОФОБИТЕ В БЪЛГАРИЯ ... ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И НАКАЗАНИЕ ... МНОГО СМЕШНО ВИДЕО ... МУЗИКАНТИТЕ УЧАТ МАЛКИТЕ ПРАСЕТА ДА ОБИЧАТ РУСИЯ ... СТАВА ИНТЕРЕСНО СЛЕД 40 СЕКУНДИ ... https://youtu.be/HjuOopH3-sQ

Смърт за укрофашистите !

И за техните семейства!

Главичка на орк. Оптуп още една... Още една.

А у нас во дворе листопад, Листопад, листопад, Только песня звучит невпопад, Невпопад, невпопад, невпопад :)

Посланикът на Украйна в Япония: Започнахте война, която ще сложи край на проклятието от предишните три века – Русия Вие сте орда, нация от орки, маскирани като цивилизовано общество, но няма да удряме в гръб, ще се срещнем лице в лице, но няма да ви хареса. Сергей Корсунски е украински дипломат. Бил е щарже д'афер по въпросите на Украйна в Съединените щати през 2005 г. и извънреден и пълномощен посланик на Украйна в Турция. Директор на Дипломатическата академия на Украйна през 2017-2020 г. Сега е посланик на Украйна в Япония. Това е неговото обръщение към руснаците във Фейсбук, качено и в Медиум: Министърът на външните работи на Украйна призова тези украинци, които говорят руски, да апелират към съвестта и разума, които би трябвало да имат ходещите изправени двукраки, за всеобщата трагедия, която се случва тези дни. Нямате нито едното, нито другото, но не мога да не изпълня молбата на министъра. Аз говоря руски. И много по-добре от повечето от вас. Девет години от десет училищен живот учих в "Руското училище" номер 71 в Киев. Това е на Шулявка, където днес са взривени мостове и двуноги същества избиват украинци Вчера сред тях имаше шест деца. 110 ранени. И днес, няколко десетилетия по-късно, мога без проблем да цитирам Пушкин и Лермонтов, Есенин и Блок. Прочетох целия Чехов и смятах Куприн за гений. Това са писатели, не сте чували за тях. Това, което чудовището, което вие с глупава упоритост отново и отново поставяте на своя окървавен трон в продължение на 20 години, създаде, не е просто престъпление. Това е планиран, хладнокръвен геноцид Вие, хихикайки в своята Москва за сметка на останалата Русия, снизходително наричайки хората, които са ви родили, "хохли", всички заедно извършихте престъпление срещу човечеството. Сега, в този момент, във Вишгород, където е моят дом, се водят боеве. Това е градът, в който се намираше резиденцията на княгиня Олга, много яростната владетелка на Русия, която изгори враговете, убили съпруга й. И сега нашите жени ще горят твари като вас Защото убивате съпрузите им. Олга, Таня, Наташа и Марияна, Светлана и Надя, Вера и Нина, Люба и Богдана, Анна и Елена, Мария и Галя, приготвят коктейли Молотов, които да налеят на всеки от вас лично, възпитанието не ми позволява да кажа къде. Ще ви посрещнем и с бетонен хляб, и с барутна сол. Олга беше и принцесата, която първа прие християнството, и то във Византия. Тя донесе голяма култура в Киевска Рус. През десети век. Тогава не сте съществували. И нашите жени оттогава предават тази култура на децата ни – от ръка на ръка. Няма да разберете как става това, защото вие сте орда, нация от орки, маскирани като цивилизовано общество. Станахте съучастници в престъпление, което ще доведе не само до наказание, но и до унищожаване на собствената ви страна! Вие бомбардирате Киев, в който Владимирската катедрала е изрисувана от Васнецов, а църквата "Св. Кирил" - от Врубел, града, в който се намират Киево-Печерската лавра и Киево-Мохилянската академия, където е спасената през Втората световна война “Света София”, където са основите на някога разрушената от монголската орда Десятна църква. Това е до църквата "Св. Андрей", израдена в памет на Андрей Първозвани, който видял златоглавия Киев в своите божествени видения. В София има саркофаг на Ярослав Мъдри, а княз Владимир и съпругата му Анна Корсунская са погребани в Десятната църква. Корсунская, защото именно тя донесе от древен Корсун (Херсон) иконата на Корсунската Божия майка. Близо до Нова Каховка, която се опитвате да завземете в момента, се намира Корсунският манастир. Надявам се дори да откажат да ви опеят там. Като съименник лично ще попитам. Разбирате ли, че оттук нататък всички сте глобални изгнаници Разбирате ли, че оттук нататък, където и да сте, ще ви плюят в лицето, а вие трескаво ще се обръщате, очаквайки удар в гърба. Няма да удряме в гръб. ние не сме вие. Ще се срещнем лице в лице. И няма да ви хареса. Разбирате ли, че вашият охолен живот е свършил, вашето потомство няма да завърши Харвард и Оксфорд, и вече няма да пиете кафе на Монмартър? Вече няма да карате мерцедеси и лексуси, да почивате в Слънчев бряг, и дори Северна Корея ще откаже да приеме вонящата ви рубла? Вашият сладък живот свърши. Сами си го причинихте! Вие превзехте атомната електроцентрала в Чернобил и ни заплашвате с ядрено оръжие. Вие – нас! С ядрено оръжие! Имате 6000 бойни глави. Ние нямаме. Това не ви ли притеснява? Разбирате ли, че цялата ви сила е мит? Един-единствен наш въздушен ас вече свали 10 от най-новите ви самолети, въпреки че има старичък МиГ-29. Всеки ваш сенилен старец над 50 знае, че украинците винаги са били най-добрите воини и командири, а вие винаги сте били пушечно месо. Гени, нищо не можеш да направиш. Сега има опашки на пунктовете за отбрана и кръводаряване. После ще намерим всички онези мръсници, които са взели пари от вас, които продадоха душите си на дявола и ви помагат да убивате, коригирайки обстрела ви и хвърляйки играчки с експлозиви. Знам, че вие самите ще ги застреляте по-късно, когато избягат, но и вие, и те, ще си го получите! Да, започнахме да намираме детски играчки с експлозиви. Прочетете това изречение отново. И това сте вие! Ако някъде сред останките на вашата съвест все още има нещо човешко, поне спасете тези останки. Отстранете това подло джудже от властта! Шойгу, Лавров, Наришкин, Толстой, Володин, Скабеева, Кисельов, Песков - нека си спомним всички поименно в Хага, на военния трибунал. Вие започнахте война, която ще сложи край на проклятието от предишните три века - Русия. Миналата година започна панихидата, тази ще приключи. Героят на украинския епос Тарса Булба каза на сина си предател: „Аз те родих, аз ще те убия“. Затова обичам нашия епос - той винаги е пророчески. Целият свят, Бог и Вселената са с нас! Няма да пиша повече на руски. Научете украински!

Няма за кога да учиш усраински :)

Видях за Харвард и ми призля

вместо да се изказва неподготвен от япония да земе да иде на фронта.... ама май не му стиска както и на повечето фашаги... само знаят да лаят и ривът от некое скрито место.... сигурно копират президента си

Последните изречения си казват за какви богоизбрани се смятат, имаме пример с такива съседи. Христос учи човекът да е смирен и да бди да не се заблуди, че е голямата работа и си помисли, че може да си прави какво си иска. Всичко е допуснато да излезе наяве кой какъв е, като героя на статията например, и в оставащото му време ако пожелае да се промени.

Сергей Медведев "Русия загуби тази война (и) чисто визуално. Безкрайни сиви колони бронирана техника – мръсни, трополещи, димящи, неугледни, като някакви призраци, изкопани изпод земята, изпълзяли от бойните полета то ли на Втората, то ли на Първата световна. Камиони, наблъскани с човешко месо – озлобени и наплашени войници, повечето от които си били мислили, че ги пращат на учения. Проблеми с логистиката, снабдяването, със заповедите, с ориентацията – колони, ориентиращи се на терен по пътните табели. Вътре в камионите – някакви шперплатни плоскости, дървени столчета, просрочени консерви, и войници, мародерстващи и тероризиращи местното население. Всичко това е някаква безнадеждна архаика, която вече две десетилетия цари в главите на хората в Русия и сега се е разпълзяла по полетата на Украйна – като ръмжащи тиранозаври от някакъв Руски Джурасик парк. Унищожават ги в движение, наведнъж цели колони, стотици и хиляди камиони и бронирани коли с буква Z по канавките на украинските пътища – като че ли цялата остаряла, железна, механична руска цивилизация, изкована през последните триста години, от Петър Първи насам, е превърната в камари старо желязо. И бомбардировките на украинските градове – архаичен геноцид, с военните престъпления от времето на масовите войни, механизирано убийство в промишлени мащаби, някакъв дълбок ХХ век. Картини, каквито не бяхме виждали повече от осемдесет години. Когато в Кремъл са замисляли тази операция, вероятно си представяли нещо от типа на американската война в Залива – високотехнологичен блицкриг от въздуха, някакъв триумф на висшата цивилизация. А вместо това руската армия прилича на зле обучените, дезориентирани и демотивирани танкови армии на Садам, разбягващи се и горящи в пустинята, пълен обрат на медийната картинка: вместо на американците, руснаците замязаха на иракчаните. И изтребването на мирните градове – та даже и това е от арсенала на Садам срещу кюрдите. Да, това действително е цивилизационно поражение на Русия, която, с това дълго дундуркане и отглеждане на своята собствена архаика, произведе тази допотопна война, едновременно чудовищна, нелепа и неефективна – танкови батальони, седмици сражаващи се за някакви селца, и губейки десетки единици техника и стотици хора. Впрочем, а откъде го взехме това, че войната ни е трябвало да бъде ефективна? Ефективно в Русия могат само да лъжат и крадат. А всичко останало е нещо като тази война. *Сергей Медведев е руски журналист, политолог, писател. Доктор на историческите науки, професор във Висшата школа по икономика в Москва.

И като имаш впредвид, че седят на една трапеза....

Кой ще го чете това бе! Я си мрете тихо и не досаждайте :)

А у нас во дворе листопад, Листопад, листопад, Только песня звучит невпопад, Невпопад, невпопад, невпопад :)

Путин, изтегли си орките от Украйна и ще има мир! Чий го търсиш там? Не разбра ли , че си окупатор в чужда държава. Даже и рускоговорящите в Украйна не могат да те дишат и се бият срещу теб и Империята на злото!

Не става! Има още доста недоубити укросвине :)

Гледам ги по телевизиятя руските генерали и се връщам 40 години назад. Същите ръбести, безизразни, тъпи, безчувствени физиономии от миналия век. Минимум 25 000 убити и около 60 000 руски войничета са осакатени без крака, ръце и очи! Сега Путин да отиде и се изправи пред почернените руски майки и да започне да им обяснява за неговата “специална военна операция и после да спретне един фашистки митинг на стадион”Лужники” в негова подкрепа!

По укротелевизията ли :)

И едните и другите все в името на мира вършат неща против мира. Като тоя дето се успокоявал като ги убивал с бомбите. Е по същия принцип можем да оправдаем и руското нахлуване щото и те така като "○свободят" рускоезичните територии и ще се чувстват спокойни. Накрая войни четата от двете страни барабар с косвените жертви - упокоени.

БЛА БЛА ПРАСЕНЦА ... ВЧЕРА ВЕРМАХТА НА ФАШИСТКА УКРАЙНА УБИ ШЕФА НА ЧВК ВАГНЕР , ПРИГОРЖИН ... ДНЕС ТОЙ ТЪРСИ ТРУПА СИ :))) ... https://t.me/RVvoenkor/23054

Ама верно си ги пука ушанките като на BF4. Евала на човека. Ха ха ха.

И тоя ще го стигне лустопада :)

Да, и прави видеоклипове и ги качва, и се изказва че му е като игра, ама иначе не бил убиец. Евала

Агресора определено е Русия! Питай грузинци, молдовци, украинци, арменци, сирийци и още 140 поробени народа в самата Русия. Да не говорим, че московитите(руси) избиха и коренното население чукчите(местнитеи индианци) и ги унищожиха до крак! Самите ние българите бяхме под половинвековно руско робство!

Путин е виновен, естествено и фашиската му сган, която вероломно нападна Украйна!

Винаги е добре да мрат укросвине :)

де се беше скрил га американците бомбардираха белград?? или то тва не беше агресия.... ако е така ми начи и русия не е гресор

И това ли е героят на Украйна, който да служи за пример? Отврат. Няма да съществува още дълго тая държава Украйна с такива герои от компютърни игри и с такива открити призиви да се убиват руснаци. И после нямало в Украйна нацизъм. Заради тая подкрепяна от Запада омраза към Русия го докараха до това положение на фактически разпад на държавата. Украйна вече съществува само в пропагандните материали, Там на практика държава няма.

“Каквото повикало, такова се обадило!” Какво правят руските орки в независима, свободна и горда Украйна!

А у нас во дворе листопад, Листопад, листопад, Только песня звучит невпопад, Невпопад, невпопад, невпопад.

Така един самолет с руски музиканти и танцьори “народни артисти” на Руската федерация излетя от Крим с общо 120 души на борда да весели руските главорези за Нова година, бомбардиращи в Сирия жени и деца. Та този самолет се разби и падна в Черно море. Ако се съмнявате, че има Господ, то вече можете да сте сигурни в това. Има възмездие! Долу Путин, свобода за Навални!

Виждаме какво се е обадило, ако и да не са били повечето млади националистически настроени украинци такива, сега виждаме че им се дава шанс да станат като тоя

Страхотен човек. Мачкай блядове наред.

Кид, това не ти е игра, въпреки, че големия български новинарски сайт ти а представя като такава

Не мога, станах на тор!

Труп! Му ха ха ха :)

Този яко отмъщава за масовите гробове, кланета и зверства в Буча и Мариопул на невинни украинци!

Мхм, сигурно с дрона обикаля и намира извършителите на зверствата за да им отмъсти. Ама като не успее - да не е капо...

ТОЯ НЯМА ДА ДОЖИВЕЕ ... ДА НАУЧИ ХИМНА НА РУСИЯ ...

Наемници на Путин са черкезите-чеченци бе, малоумник! Изпрати дивите орди да избиват цивилно християнско население!

Няма русите да си цапат ръцете с укосвине я :)

А у нас во дворе листопад, Листопад, листопад, Только песня звучит невпопад, Невпопад, невпопад, невпопад.

Така един самолет с руски музиканти и танцьори “народни артисти” на Руската федерация излетя от Крим с общо 120 души на борда да весели руските главорези за Нова година, бомбардиращи в Сирия жени и деца. Та този самолет се разби и падна в Черно море. Ако се съмнявате, че има Господ, то вече можете да сте сигурни в това. Има възмездие! Долу Путин, свобода за Навални!

мисля че е нормално дирниците веднъж на три месеца да минават на психо преглед може да са развили я съдизъм ,я мазохизъм или кой знае какво

тая новина е за рубриката Спорт и Музика

Те вече във всяко направление ще ни учат кое е според режима и кое не