Коментари - Привикаха украинска медалистка на разпит заради снимка с шампионка от Русия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ще и е важен урок как политиката е преди хората. Като нищо да я видим в американски екип някой ден. По-добре роб на корпорациите отколкото на политиците.

Техните македонци май са по- мръсни от нашите…

а не са техните македоци, а те са киевска рус

деца, съ мене не се снимайте, моля!!!! а че "демокрацията" ще ме навре в гугъл гъз! :-)))

оставете децата да се радват на успехите си с когото те решат! това не ви е като да бучите всеки с "демократичната" ви векторна помия по бакалиите, недоклатени психопати!!! някой снимач на шибаните ви медии ги е снимал и сега намерете и него, и го опечете заедно с "вещиците" на кладата ви! :-))) на "демократичната" ви клада, другарки и другари психопат-джендър-педофили. знам какво сте говорили с детето. че няма да има бъдеще, но и на вас не се полага такова!!!! !!!

Точно че е демокрация могат се забавляват,тъпанар. Иначе ще бъдат инструктирани как да се държат и с кого.

Глупак. Това ли разбираш под демокрация?

баси "демокрацията", това и комунягите не си го позволяваха. да ме привикват на разпит от кгб, защото съм се снимал с американка на олимпиадата. които "по принцип" са враг на комунизъма. :-))) такова долно, гнусно падение трябва да бъде разследвано съвсем сериозно, а не това дали някой е организирал парти или е излизал без маска от кибуца на олипгеймърите... вместо да се радвате на снимката на успеха на две хубави деца, вие ги съдите като "светата" инквизиция. ще я горите ли на клада? а педерасчета, "толерантни"? на кладата на майдана. но вие давайте де! падението ви ще бъде отчетено дори по скалата на рихтер... :-)))

В кой филм живееш?

Украинските политици живеят с разбиранията за живота от преди век. Ярослава Махучик с чиста съвест поже да поиска политическо убежище. Това е абсолютна гавра с човешкото достойнство!

Всеки един политик, който разделя хората и нарушава свободата на отношения трябва да бъде линчуван и прогонен. Всяка една политика, която се меси в спорта трябва да бъде съдена.

Държавите са в "комфликт" верно ли? А ш*баната политика трябва да бъде забранена и да изчезне от лицето на земята!

Ами нормално е да се снима с най-близката, както американците се снимат с африканските си братя и сестри

Баси фашизма. Ако ще да се снима и с Ким Чен Ун голям праз

Ако това не е ясен пример за "разделяй и владей", не знам! Политиците нямат интерес, хората да се разбират. Трябва да се делим.

Има и още нещо- дали пък по протокол и изисквания на МОК, медалистите не трябва да се снимат заедно? Ако е така, що тормозят момичето? Само на 19 години е. Какво искат? Бива простотия, бива, ама тези удариха в земята всички! Все пак, тя е отишла там за да се състезава за Украйна, а не за шайката политици.

Укри и македонци - една и съща комплексарска история.

Аналогията хич не е правилна. Украинска нация има много дълго време преди Коминтерна да вземе решение през 1934г. за създаването на 'македонска нация'. До XX-и век ние и сегашните 'северномакедонци', освен всичко друго, сме имали един и същи писмен език. Ситуацията с украинците и беларусите е много различна. Те, от една страна, и руснаците, от друга, имат отделни собствени писмени езици още от XIV-и век, когато днешните беларуски и украински земи попадат във Великото литовско княжество. Първото литературно произведение на съвременен украински език е от края на XVIII-век, много преди комунистите да измислят 'македонската нация'. Аналогията на украинците с македонците е една глупава русофилистическа опорка.

Хубавото на славянските езици е ,че общо взето са разбираеми за всички славяни, каквито сме и ние в края на краищата. Къде видя тук отделна нация в държава наречена .. на края(украйна) . Опитите да се измисля език, история и култура за няколко години ,при положение ,че няколко века си бил част от държава и манталитет на общност от сродни племена е жалка. Приликата с т.наречените македонци е 100% . Колкото има връзка между населяващите вардара и античните македонци, толкова има и отделна украинска нация. С пълно основание може да не се съгласяваме с името Македония и да признаваме македонска нация . По скоро им отива името западна покрайнина и покрайбългари.

Какъвто и бой да й хвърлят все е малко. Все едно сръбкиня да се снима с косоварка, арменка с азербайджанка или палестинка с еврейка…

Шило

Що да не се снимат? Спортисти са, не са политици.

Пич, такива като теб трябва да ги препарират и в музея, като пояснение отдолу да се напечата изпльосканото от теб? Хайде обясни защо примерно българка и туркиня, палестинка и еврейка или спортисти от северна и южна корея да не се радват заедно и да празнуват? Аз мога да ти обясня защо е съвсем нормално, но надали ще разбереш.

Работил сьм над 20 години с хора от бившя СССР. Не знам защо ,но като цяло Украйна е доста комлексирана и агресивна нация още преди руснаците да анексират Крим. Разбира се това са лични впечатления и имам много приятели украинци

ПИПО

Горкото момиче.

Деснобережните открай време са измекяри и продажници.

умните и красивите от украина са пример за модерен комунизъм

Бандеровците така разбират европейските ценности.

Да вземе руско гражданство и да се състезава за Русия, ако тез са толкова тъпи да и правят проблеми...

Шило

Като нищо и това може да стане. Или да я откажат от спорта. А е перспективна спортистка

Демокрация, Баце :))))))))))))))))))))))))))))) Нали мъжа на белорускинята която избяга в Полша, беше избягал от политически преследвания в Украйна, където е истинска демокрация :))))))))))))))))))))

Няма какво да я питат. Направо разстрел. И на родителите и приятелите и. Така, демократично, се действа в У Крайна.

тц тц тц, колко демократично, какви евроатлантически ценности. А вражески радиостанции могат ли да се слушат, както на времето гонеха ако си пуснеш радио Свободна Европа? И тва ли е свободната Европа?

Мисля от април са забранени руските излъчвания, както и говоренето на руски от държ. и общ. служители, иначе глоба.

Добра новина! Скоро и в Казахстан. А накрая и в Беларус. Руският - само в Русия, това е тенденцията.

Очевидно и в Украйна е пълно с "македонци" .

Бандеровците май още не се разбрали че Олимпийският спорт е алтернатива на политиката Така пише в устава на МОК - спорта извън политиката. Още от древността този принцип е водел до спиране на войните по време на олимп.игри. Ама какво да ги правиш, съри, идиоти.

Шило

Бах ти тъпаците се оказаха укрите! Вместо да се радват на успехите на своята спортистка, ВКР ще се занимава с нея! Идиоти!

Украйнците са боклуци и го доказват! Какво лошо има ,че са се снимали момичетата?!? Пътят по който са тръгнали ще ги доведе до разбита икономика ,бедност и престъпност! Пример...знаете !!

Шило

Ма не беларуската трябваше да емигрира, а тази млада дама. Демокрация, сър!

Истинската демокрация

Красивата украинка да дойде да се състезава на България! Тук може да се снима дори с мадам Мустафа и никой няма да и направи забележка.

Нещо сега ,,демократичната" общност да започне рев за санкции срещу Киев ?