17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо особено ,, това си е характерно за нашите фенове особено за тези на Левски.

футболни фенове от цял свят се удивляват от действията на "синия" фен Наречете нещата с имената им - Говедо проби тунела . За сведение на П.Колев този щеше да е лишен до живот от посещения на спортни мероприятия . Кажете си го а не ги покривайте за пореден път.

Вчера подпийналия Перукан се беше просълзил, че се сбъднала мечтата му - барабар с комшиите сме щели да кандидатстваме за световно 2030 г. Като гледам предизборната кампания започна. Цял свят се запозна с българския футбол.:)

Винаги съм се чудил на този тип фенове, за които "отбора е техния живот" и едва ли не всичко заради което са се родили. ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ БЕЗ НИКАКЪВ СМИСЪЛ. А всъщност всички знаем истината каква е. Агитките са просто едни банди които почти 100% от получовеците вътре са криминални типове. А да ...и пет пари не дават какво всъщност се случва на терена. Това са чисто и просто едни гамени които по нищо не се различават от бандитските групички в циганските гета. Освен всички останали фактори, това е един основен фактор българското футболно първенство да е най-малко посещавано. Честно казано на нашите клубове никакви нови стадиони не им трябват при условие че така наречените им фенове не отиват да ги гледат а да си избият комплексите че изобщо не стават за нищо в живота освен да крадът, бият, убиват и ....друсат.

Аз не видях нищо провокативно в поведението на Моци. Просто човекът се радваше на попадението. Какво искат феновете на Левски, да отиде да им се извинява за това, че е вкарал гол?

Какво искат феновете на Левски, Хем да са ужасно слаби хем да са шампиони - НО СИНЯ ТИШИНА ВЕЧЕ10 ГОДИНИ

Момчето не е виновно, просто некачествен плексиглас! ;-)

Наказание за Левски

Говедото скочило към тревата да пасе.

Тоя калъф ми оправи деня :)

горе на екрана кърти мифки. иначе индивидът е ясен що за стока е.

След като не могат с футболни постижения, това е единственият начин говедата да влезат в световните новини!

шопите пак ни посрамиха пред света............

А защо го няма името на фена, който скочи точно в обятията на полицай в тунела? Това не е димка, не е дребно хулиганство - можеше да убие човек. Неизвестен извършител ли е? Ясно е, че сме хуманно общество и тоя геренопитек няма да е пратен да чука чакълчета в Бойчиновци два месеца. Но говедото не трябва да помирисва мач повече.

Тук това поне се ядва! Да ги видите "феновете" в баскетболната зала... пълна излагация! А този т.н. фен защо е анонимен?

Отново петно върху майка България от скачащи, плюещи, псуващи, чупещи циганета... Докога привържениците с лилавите венци ще тровят родината ни?! Нищо българско и патриотично няма в тези измекярчета нагли.

Скачащ дебил. Нормално. Левскар.

Напрежението започна от съдията за немаркираните: дузпа и удар с крак на главата на капитана на Левски

Дай тогава да чупим стадионите и да се бием с полицията при всяко грешно отсъждане на съдията, така ли?

Интересното е че този съдия винаги свири "правилно" за Лудогорец.Дори коментарите по телевизията бяха ,че не са виждали да се отсъжда дузпа срещу Лудогорец.Рендетата от Делиормана рядко ги наказват.Така е защото крепи перуката и е челн за Изпълкома и командва съдийските наряди.Интересно кога ще го проверят данъчните и прокуратурата за неговите кражби.Лошото е че има силно лоби във властта.Управляващите измениха цял закон заради него пък да не уреди един съдия да свири правилно.Чорбарите са тъпи тъй като ако Левски беше победил те щяха да са първо място.Но това в акъла на чорбар не може да се вмести тъй като 100 % нямат такъв.И те ще бъдат порязани от съдиите в срещата с обрязаните.

Какъв гръбнак са хуни и чорбари? Край на номенклатурата с пагони!

евроидиотите периодично влизат в световния обмен - къде с резултат, къде с изцепка на феновете. Кръвта вода не става.

си е говедо!!! А тук има цяло огромно стадо говеда, които мучат тъжно и грозно заради некадърността на своите чужди наемници от отбора на Гей-арена.