Коментари - Проблем с авторските права може да провали концерта за откриването на "Колежа" | Корнер.dir.bg

Коментари - Проблем с авторските права може да провали концерта за откриването на "Колежа" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 7

Музикаутор не е регулаторен орган, а юридическо лице с нестопанска цел. Не може да налага глоби, а да подава жалби и искове срещу нарушения на авторското право и сродните му права. Глоби се налагат само от административни органи. Така че може да лаят колкото си искат...

По-важно е, говедата да го сложат в клетка без седалки, за да ме разрушат хубавия стадион.

Затова пък се превърнаха в цирей на гъза на българската музика...

Не знам кои са тези Мусиктур но да си играят мача и да не мислят за концерти . Дано си открият стадиона община Пловдив с победа .

Всичко зависи от него.

no maane for yellow gypsies :( освен концерт , няма ли да се проведе културно-обществена програма спонсорирана от общината? Или да минат самолети от Граф Игнатиево? Все пак 50 милиона държавни пари се изисипаха за Ботиев , колко са още няколко милиона? Важното е общината да дава, майна На едни дават 50 милиона, на други за 10 милиона дълг всеки ден ги фалират :) Това е България САМО ЛЕВСКИ! П.С> Много ще ми е приятно жълтури, да ви надъним 0:1 така да ви е вечно гадно за "откриванИто на колИежа" Макар че всеки път се чудя какъв колеж точно може да се свърже с потни жълти бесни селяндури, каквито са феновете на Ботиев ама едно мучене повторено 100000000000 пъти дава резултат, гледам и кмета приглася за "КолИежа"