Коментари - Пробвах да си прережа вените и да се самозапаля, играх пиян срещу Надал. И спечелих | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не го харесвате, защото е черен, а вие сте славяни, православни християни

Не мога да разбера защо англосаксонците пият бързо и до припадък? Нали само руснаците са така?

Аз съм му фен

Как стигна до извода че Ник Кироьс е англосаксонец

Как при толкова допинг тестове човек, който взема наркотици, не е засечен, че употребява? Или този толкова отговорен човек е вземал само някакви странни наркотици, извън забранителния списък? Не виждам да е хващан официално, имал е някакви странни паузи, в които може би може да изчисти нещо. И щом така са се случвали нещата при него, за който 100% е имало хора в тениса, които са подозирали, че взема нещо - как ли се случват нещата при други? Примерно при две сестри с лекарства за терминално болни, които са ги пили години, там разбирам - много зле със здравето, закъсали го един вид, пък накрая едната стана легенда, поне на ниво успехи. За впечатляващите постижения в тичането като луд по корта, главно на един испанец, имаше съмнения през цялата му кариера, обаче очевидно всичко това са градски митове.

не е за тениса вече

Някак си благородно му завиждам! Живее на макс това момче, в спорт за сноби. Това е рядкост. Едно ми е чудно, но може би просто Господ му е помагал, защото е знаел, че не го е правил целенасочено да печели, а просто да живее своя си живот - та, как, аджеба, не са го пипнали, след като сам признава, че е вземал дрога?

Да бе, да, пиел, друсал, и нито един допинг тест не му е хванал нито алхокола, нито коктейлите наркотици. Пил до пет сутринта, после пиян бил Надал. Хайде холан, ние падаме от небето. На приказки за продаване по книжарниците ми изглеждат тези разкази.

Глупости. Майка му е от Малайзия а баща му е грък.

Друсал и пил до сутринта и после бил Надал, пуска бомби на поразия и сензации, нали няма допинг контрол, нищо, спорт за милиарди и разни наркомани по корта развяват ракети. Че дори алкохолът е забранен стимулант, как ще се изчистиш на др. ден??? Все веднъж са го тествали след запой... По-вероятно леко преиначена историйка с аверчето, да се радват идиотчетата като си купят книжлето. И ние навремето поукрасявахме историите в стил:"Последният ерг. запой", ама книги не сме издавали.

Значи да ни осведомяват за простотиите на някакъв презадоволен пик льо е нормално, но да ни покажат по телевизора притичваща гола красавица по терена за 15 секунди е, О ужас. Определено ни пренастройват мозъците, но в грешната посока.

Англосаксонците не ги тестват, те са от шарената крава

Зодия риби. Не се учудвам. Нептун им дава толкова много креативност и талант, на са избухливи, емоционални, често алкохолици или хазартен тип хора. Въобще пристрастяванията са част от живота им. Дано новата го търпи с всичките му екстри, макар че всяка жена до такъв пъстър човек изглежда семпла.

И като всеки такъв е много луд.

Няма зодия брат , психолозите го наричат Borderline Personality Disorder ( BPD ) Мисля че ма Български се нарича Гранично Персонално Разтройство

Жените винаги вземат боклуците, важни са парите. После искали равни права и да управляват света. Че те ако управляват света няма да излезем от камената ера и ще има световна война на 4 години. ЖЕнят се за наркобарони и масови убийци и създават деца с тях. нашите мутри с техните мутреси, парцал до парцала.

На 27 април е роден… Телец!

При някои знаци, границите се размиват повече, други контролират повече…

Мангал,Чалгопитек ,а и е усетил като хитър индиец,че пари падат и от интервюта,шоута и да се правиш на луд...

Всеки припечелва както може.

А ти имаш ли представа колко православни християни има в Африка? Аз лично познавам две семейства от Еритрея.

И точно защото баща му е грък, най-вероятно е православен християнин.

Огромен талант и класа има и това е вън от съмнение. Видя се миналата година как ако си изчисти демоните от главата може да постигне много (справка - достигането до финала на Уимбълдън)

Ник е велик. Ти смятай да утрепаш онова анаболно зомби... пиян. За какъв спортен гений говорим.

Не той е луд, ами ти си тъп и си пробутваш тъпите обяснения, за обяснение на поведението на един гений, според твоите си вижднаия.

Голям майтап.Явно трябва малко градус и после без да ти пука го отнасяш....

Това да си боклук, не е привилегия на един от двата пола. Има ги и в двата и както казва поговорката се надушват през девет баира.

За мен Ник е един от най-истинските хора, стъпвали някога на корта. Див, неподправен, с огромен, нечовешки талант. Не му пука от снобарщината в тоя спорт, нито от глобите, нито от освиркванията на англосаксонците. Респект!

Леке!

Готин е. Говори открито по теми, по които останалите мълчат.

Оффф , пак ли този посран австралийски циганин ни навирате! Престанете, излагате се. Ама той бил велик (по думите на някой пишещи тук) , защото имал добра година. И какво постигна , в тази добра за него година? А от колко години е в големият тенис, и колко титли има? На кое място е в ранкинга? Нито е добър в тениса, нито е интелигентен( този спорт не е за простаци) , нито е добър човек. Всички сме гледали просташкото му поведение световните кортове. Когато усетят ,че идва неизбежният край на кариерата им, негодниците като Кириос, започват да разчитат на една изпитана техника - рев по медиите. Ама пиех, ама бях в депресия, ма гаджето ме заряза, ама ще се самоубивам - все някой друг му е виновен. Скоро очаквам, да напише мемоари, и задължително да спомене, че е бил насилван сексуално като малък!!! Представяте ли си , такива идиотски постъпки от Маестрото , Надал , Джокович, Медведев или Мъри???