Коментари - Пропадането на "Левски" продължи и на крепостта "Тича" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говедата са много слаби.

мутрите не държат футбола наведен има някакавъ прогрес и обратното... Откакто дойдоха онези европейските граждани за развитието и еврата, футбола в БГ залиня... Никой от тези граждани не искаше и НЕ ИСКА силни футоблин отбори, агитки и масови движения... освен софийските им примадони.

Тройна комбинация, тройка спатия, тройка с гарнитура - да изреждам ли още, айде стига им.

И кое е пропадане - изплащат си дълговете и успяха да са в шестицата пестейки всячески и без особена селекция. Ако успеят истински да променят школата си и изваждат дори един класен играч дори на средно европейско ниво ще е е безспорен успех и модел за всички чакащи на "бащицата", който е най-често изпечен престъпник. Аз уважавам и модела на Лудогорец - и там превърнаха футбола в печеливш и се самоиздържат, печелят и успяват. Жалко, че така и не набраха фенове, но още години ще трябват и за това. Надявам се и с ЦСКА нещо положително да се получи. Най-крещят провал на заложените модели все пак е футбола в Бургас - ярък пример как да не се прави.

zizus

Голова разлика от последните три мача 2-10

Никиту много изнервен, явно усеща шута отзат.

Насо кацата с мед пълна ли е,насо.гепи колко можеш и усвет

Прибирай Гано говедата.

От Сините планини идваме ние - Мелиса Нашенвенг . Има двама изявени специалиста по футбол в България : Илиян Илиев и Станимир Стоилов . Ако ДПС не се меси в спорта и остави спортните деятели сами да определят и издигат кандидати - вероятността българският футбол да постигне международни успехи е много по-голяма . Моля извинете !

Докога ??????? Оставка !!!!!!!!!

Защо се скача срещу Левски, а срещу Лудогорец и Ловеч лягат? Защо на Левски се пречи? Много просто. Ако Левски е силен, на някои хора от Ловеч и Разград им е неудобно. Затова всеки скача на нас и ляга

Напротив - пазят ви от високо ниво. Ако някой ви "скачаше", щяхте отдавна да ритате за здраве във В група - НАП трябваше да са се погрижили за това.

Говедата пак ги препарираха, тройка с гарнитура.