17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двойно подаване с Нсймар май беше и онзи се казва гуйе...

Браво на Меси и целия отбор на Пари Сен Жермен, много добър мач направиха! Реализирах добра печалба от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен и имат отлична успеваемост и високи коефициенти: http://prognozi.free.bg

PSG imat 4 tochki

и да плюете великия Меси... не можете да избягате от факта че ТОЙ ви го подаде,,,, и вие го налапахте. Няма по велик от това малко човече и това ви вбесява....и ще се пръснете че НИЩО не може да промените. Браво Меси.

Явно само лапане ти е в главата. Има и други велики спортисти, които на терена, ринга, стадиона или залата показват големи резултати. Това обаче не им пречи да са меркантилни егоисти. Ако Меси беше завършил кариерата си в Барселона щеше да е една от легендите на клуба. Сега е поредния играл за тях футболист.

В Барса решиха да чистят дъртите и Меси беше просто част от тази кампания. ПСЖ се възползваха, защото имат почти неограничен ресурс от петродолари. Снощи водещият по Зи-Рок пусна много яка шегичка - мачът Ман сити - ПСЖ може сериозно да повлияе на цените на петрола :)

Шерифа застреля Реам Мадрид в Мадрид.

Отварям аз дир-а и водещата новина - Гей бележи, смея се на глас

Само гей може да вкара на Сити...