17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас.       Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Преди търсех заем и те по-късно ме подлъгаха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и искаше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добър здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл: (joseluisloans@gmail.com или joseluisloans@aol.com)

Мачът е уговорен вече. Пулев нокаутира Джошуа, за да вземат големите парите и с клаузата 2рия мач Джошуа нокаутира Пулев и пак си взимат парите, а Джошуа взима и титлите и става 3 кратен световен шампион!

този е голям простак каза Кличко и е много прав,ако не за друго то поне зяради голямата уста.Разбирам да говориш че си най-добрия,но поне малко да имаш подплата. Келеш Бг патриотар

Българи, нека да спрем да се подценяваме. Разбира се не трябва и да се надценяваме. Трябва ни вяра и хъс. Трябва ни надъхване, обединение и подкрепа. Да не би Фюри преди няколко години, пък и сега да изглежда боксьор. По скоро уличен боец. С това шкембе и отпуснати гърди. Но беше надъхан. Имаше огромно желание за победа. Потренира доста за да не се измори още в 3ти рунд предвид телосложението и килограмите и победи. Имаше късмет че противника му беше тотално неподготвен и че е роден с глава от бетон. Та към Кубрат. Ние трябва да сме зад него. И при победа и при загуба. Той си е наш и ние това имаме. Трябва да мислим все едно ние сме на негово място. Оставете парите. Така един народ се обединява, израства и става по-силен.

На изказвания сме или най-зле или най-добре, но никога нещо между тях. ;) А то е най-вероятното. На Пулев това му е шанса. Дори да загуби, ще знае, че е опитал. Иначе сигурно ще съжалява. А и вероятно е съвсем нормално за спортист, да е уверен в себе си.

Ще поживеем и ще видим. Кубрат може да се справя с тези под върха. Но въпросът е, може ли да се справи с тези на върха. Има сумати недостатъци, но и много здрава психика. Във всички закучени двубои накрая той е победител. Проблемите са му, че не е нокаутьор и от там е малко очаквана изненада. А мачове при тежките се решават от един удар. Гъне му се китката при удар и играе със сгънат лакът надолу и китка нагоре. Няма предаване на удара от тялото през рамото нататък. Има слаба защита. Сравнително стандартно провежда боевете. Един два удара и спира. Но е свикнал на дълги мачове и май е издръжлив. Както казах е много психически здрав и може да се мобилизира. Джошуа има малко по-дълги ръце, което е предимство. В бокса дори мерят разпер на ръцете. Джошуа е фаворит, но ако излезне във формата срещу Руйс, може Пулев и да го опука. Не е с нулеви шансове. Много зависи от самият Джошуа. Ако се правеше на слаб Пулев, щеше да има по-добри шансове. ;) А той изкара най-доброто от Кличко. И онзи мач реално се реши още с първият нокдаун и после бе неадекватен.

Кво каза, кво!?!??! Гъне му се кое!? Със сгънат лакът и китка каквооо!? Егати анализа честно... Хвани се застреляй и не коментирай бокс, моля те. :-D

Викат му Кобрата заради името Кубрат. Но всъщност и движението на ръцете му поне бе такова, като на кобра. Лакътят надолу китката нагоре, клати ръкавиците и се изстрелва. Само чу удря малко колкото за точки, като при аматьорите. Пулев почти няма удар при който китка, лакът и рамо да са в една плоскост. Както на мача Фюри-Уайлдър коментатора говореше, че ударите на Уайлдър идват още от движението в краката, а там те бяха омекнали. Но поне от кръста може да се придава удар. Пулев няма чист прав удар. При удар му се гъне китката и още омекотява. На Кличко му викаха Чукът. Най-добре е Пулев да си знае недостатъците и да работи върху тях и прикрива в боеве.

Затова и Пулев при победите си в повечето мачове няма нокаути, а от тях повечето са технически - противникът се отказва, заради натрупани удари. Това му е една от силните страни, че ударите се трупат и не издържат противници. Докато на другите големи, при победите почти 100% завършват с нокаут. Уайлдър имаше една победа без нокаут, без равният и загубата. Антъни Джошуа май същото, без загубата от Руйс. Докато Пулев няма половината при победи. И Фюри няма много нокаути, но пак е с много повече от Пулев.

Заглавието уцелва десетката - мача е договорен, победителя е ясен, знае се точно в кой рунд какво ще се случи, кой колко пари ще получи и т.н. Айде сега матр'яла да си залага там и да се забавлява...

Ти не правиш разлика между Договорен(с подписан договор) и Уговорен(със скрити клаузи и ясен изход)

Пульо е една обикновена раздувка Ние защото му подбират сами по-слаби противници Също както Тиквата на тенис

Да паднем и да бием пак ще се напием...

Спок, утре ще пишете че има проблем, вдругиден че онези ги е страх и т.н. Отговорния редактор ще се пенсионира с тези новини.

Има ли вече комитет, който да организира официалното посрещане на Кобрат в България след мача? Ще има ли шпалир по Царигардско? Обеко ще изпраща ли правителствения самолет за него в Лондон? А почтено звание полковник от запаса ще му връчи ли шкембевойводина дето не е ходил в казарма?

Пулев сте падне 100% ама ще си трагне от Лондон с много Money or Dinero

Да си претендент за световна титла е огромен успех! Защо неглижирате трудът и талатна на момчето!? Да,Кобрата има свойте недостатъци като боксьор и ще му е тежко да победи! Нека обаче го подкрепим !

Ако не говореше толкова много и не се имаше за велик щях да го подкрепя, прави се на големия българинобаче всичко му е за ПР.

Да го подкрепяме ли, когато започне да се прави и на народен представител?

Боксът ще стане като кеча!

Той стана такъв отдавна

Подписали ли са вече или все още всичко е на етапа на "официалното оповестяване"?

на Кубрат. Нека сбъдне мечтите си и зарадва нас - БЪЛГАРИТЕ ! Невероятно е постигнатото от един БЪЛГАРИН - да си на върха в ТЕЖКА КАТЕГОРИЯ НА БОКСА !!! РЕСПЕКТ !!! Да е здрав и жив още дълги години !

Какъв връх? Човека е претендент с който никой не иска да се бие. Само дето не от страх.

"Прости му господи, той не знае какво говори" - като, че ли за теб е написано. Дори не се напрягаш да мислиш. И ако ти знаеш само настоящето, то аз помня годините на М.Али, Форман, Холифийд... Все американци и "цветни" ако "вдяваш". Едва напоследък допуснаха някои бели и англичани. Дори да си претендент за малка страна като нашата ТАМ си е ВРЪХ. Допуснали са те до там. Да, става дума за много пари, но представи си - никой няма да влага пари в нещо, в което не вярва ! Мислете, мислете "грийнхорни" !

искам Кобрата да победи,но реалноста е съвсем друга.Кобрата е целия закърпен.Жена му ще му отвори аркада та какво остава за Джошуа.Отварят му аркада ,немогат му спрат кръвта мача се прекратява в между 4-6 рунд.технически нокаут Джошуа победил Кобрата се отегля с достойнсво и няколко милиона.Отдавна бокса вече не е същия

Браво, нека победи че да затвори устите на хейтърите :D

Сигурен съм че всички българи искат той да победи, но не всички са мечтатели

Както говореше че ще размаже Кличко ли....

браво

и да пишем правилно не можем. ....В новия стадион... Дори в оригиналния текст в мрежата е написано ...НА новия стадион... !:))))

Уф, сега нашия пак ще трябва да се "контузва" мистериозно по време на подготовката, за да не се излага на ринга... А, беше толкова лесно да разправя пред българските медии, че Ей Джей е страхливец и знае, че ще загуби от нашия, затова избягва мач между тях (надявайки се, че всички сме склеротици и не помним, че преди няколко години Ей Джей беше приел такъв мач, а заради измислена "контузия" на нашия той не се състоя...). Нищо, де, ако не стане с "контузия" тоя път и си изяде боя, винаги може да претопло манджата за "мафията"...

И ти как разбра, че "измислена"? Контузията.

По измислена от тази контузия неховата нямаше. Как така си тренирал 6 7 месеца и седмица преди мача да скъсаш мускулна гърдата. Мускул се къса ако не е бил в движение и си го натоварил, да не говоримче възстановяването е дълго, а той няколко месеца след това почна да тренира за друг опонент. Ее кажи ся

Мачът е договорен - и кой е победителят?

10% нормални българи желаем успех на Кубрат.

Какво ви е нормалното? След мача ще се изпокриете като чушки пак.

Сега Кубрат да наблегне на хореографията - гайди тъпани ямурлуци и прочие неща с които да го запомнят в Лондон !

Норално е Пулев да е щастлив - като падне пак ще прибере едни милиони. Няма как толкова титли да отидат в залязващ боксьор като стареца Пулев.

Чета коментарите по-долу и наистина не мога да схвана каква е тази омраза към един български спортист? От какво се поражда тя? Българин ще излезе и ще се опита да победи световния шампион по бокс. Защо има българи, които изпадат в неконтролируема бяс от това? Дори да не е фаворит, дори да падне - защо тази злоба?

Дразни ме голямата му уста и глупавия му ПР че се биел за българите... Бие се за пари... Както преди е бил бандид и е бил за пари. Да се бие но без да приказва как щял да мачка всеки....Това е поведение на ОЛИГОФРЕН

а реалност. Злобата е у Пулев.

Повечето са "българи" само по паспорт. Другите са юроди, класически. И така.

аз го разбирам,че на 20 юни кобрата се отегля от бокса.Поне кажи в кой рунд ше паднеш,че да хванем и ние добър коефициент,нали сме българи ,трябва да се подкрепяме.

Е, няма да има разбира се. Щегаджията Пулев утре пак ще каже, че Джошуа бяга по тъча. Важното е, че медиите у нас пишат. Кобра вземи се в ръце. Хубава работа ама ....

Айде дано да е последната новина за тоя че вече ми втръсна, и дано да падне яко че да млъкне че само се излага а така и нас излага

Китайчето към Джейсън Стейтъм - Видях го как се бие. Лош бизнес за теб Дано нашия издържи 2-3 рунда на крака

Решили са да трансформират професионалния бокс във формат, подобен на КЕЧ-а! Това ще е един от последните истински мачове!

В ББС още не са получили информация по случая, явно дирник са по-добри от най-добрите

Залозите са 100 към 1 ... че такъв мач изобщо няма да има

Това, в коя паралелна вселена!? Чалгаджийската, дрогарска, тъпанарска, злобарска ли.

Всеки ден , ще има , няма да има . Я вземете и се уточнете накрая , че нещо много шизофренно се пише

малко преди 20 юни!

последния мач /ако изобщо се състои/ на Сульо.Взима не малко пари за България и бой по кръчмите. Елате ме вижте /ако остане жив или инвалид/.99% такъв мач НЯМА ДА ИМА.Разходите са повече от приходите ,а и кой е Пулев? Пенсионер на 38 г. с мачове от представители на крайпътни шкембеджииници.

Ти си виртуозен хейтър......вероятно с хемороиди, които също се мразят по между си ;)

И в кой рунд са се договорили да падне Пулев?

Няма нужда от това. Eй Джей ще му откъсне главата без предварителни уговорки.

Айде да минава 20 юни и да се вършва с нашия лаладжия. Дотегна на всички с просташкото си поведение.

Аз докато не видя, че излизат на ринга, няма да повярвам.

Дано Сульо не умре на ринга.