Пулев пред британска медия: Отивам на война! Вторият нокаут на Джошуа е близо

Българинът разкри, че мачът изглежда ще е на 5 декември, и отправи люти закани

Обратно в новината

Коментари - Пулев пред британска медия: Отивам на война! Вторият нокаут на Джошуа е близо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...всеки може да се радва на силния , а когато губи -го подкрепят истинските пичове , кривите го плюят....в бокса няма непобедени. Желая му успех , но годините....

Кобрате, нидей тъй мама, че ще те завиват в овчи кожи след тупаниците после....

Кобра ли си, бил ли си някога влечуго незнам, ходи си спретнете един уличен бой в Англия стига само си, говорил вафли

Ти срещу румънеца нищо не направи, щеше да окъпеш котка срещу един човек, който ходи на работа и се занимава с бокс пилупрофесионално. А представи си да се изправиш срещу Джошуа-машина-убиец! Ще мине през теб още в 1рунд. По добре като удари гонга направо лягай, че иначе ще е трудно на докторите да те съберат. Никакъв шанс момче, ти не си от тази класа боксьор. Да бе добра визитка, много победи и само 1 загуба, и то от Кличко, но пък ти с кой си играл... Чисора уреден мач от всякъде, а и всички знаем, че той е "подкупен" играч, а и не беше във форма. Всъщност той беше в ужасно състояние излезе за пари и всички които малко поне разбират от спорт, знаят това. Но за Ей Джей не си дорасъл, нито пък си достатъчно богат. Не можете да го купите, той е спортист със сърце на шампион! Доказа го в последния си мач, съвзе се от кошара и се изправи срещу него подготвен! Успешно! Заслужена победа! А ти кобра, помниш ли си думите преди този мач в студиото, защо се скри после, защо не застана пред камерата и да си признаеш, че сбърка с оценката си...? Защото, такива като теб, се самозабравят, - самохвалковци, вземи пример от най великите като Холифилд, Тайсън, Ленъкс, братята Кличко, тези хора показват уважение към противника без гразни думи и неипълними закани. Пък било то и да си ходят без уши. Респект към тях.! На всички ни се иска ти Пулев да не посрами България, но знаем, че е невъзможно.... Затова уважава по добрите от теб и се старай да ги достигне, а не да шляпаш глупости!

По скоро следващия смешен нокдаун в 1ви рунд

Мачкай Кобра! Тези които се чувстваме българи, сме с теб. Я си спомнете как беше преди Световното 1994 година.

Стига вече бе... Да го еа в простака. Разбирам да е добър ама.... Тоя нашия не се ли усеща че е едно голямо лайно без голям успех в профисионалния бокс... КЛИПКО ГО РАЗМАЗА ЗА 3 РУНДА... А ТОГАВА КОБРАТА БЕШЕ ОЩЕ МЛАД.. И МЕДИЯТА ЧЕ ПОСТОЯННО ГО ОТРАЗЯВА И ТЕ СА ЗА ЕБАНЕ.

Каква война, това е бизнес спорт.Преди гонга на мача с Кличко 1 минута си удряше ръкавимине да се надъхва,а още в 1 рунд беше свален два пъти.После Влад разправяше как Пулев се държал с все сила за него и не искал да го пуска.

Абе за след това немисли, оти може да е страшно.

Размажи го Кобра ! Твоя момент ще дойде !

Неговия момент беше като беше млад. Сега на дърти години се пъчи на Джошуа... Айде разбирам че човек трябва да се надъхва... Ама тва неговото е няква мозъчна травма

Мутрата Пулев подкрепя ГЕРБ.

Туй муй минуса иначи радва.

1 година се уговаря боя. После1 година се уточнява датата на срещата. Накрая мач 10 минути. Баси спорта, а.

10 минути са много. От първа до трета серия боят може да бъде решен, и то не в полза на Пулев.

Хубаво се пенявиш ся ама като ти нашокат канчето кво ше кажеш? Не си ли научи урока с кличко?

Ти пък...,_"продължаваме напред"...ще каже

Пульооооо пак ли изпълзя бе мутро проста чалгаджийска .

хубо де Джошуа си знае че е класа и си има цели не му се дрънка въобще даже и не му се занимава с нашия кво толкоз неясно

Зная че подобно на Кличко и негърът ще ме млати като шкембе в дувар и ще се търкалям като мечка на панаир. Преди да ме просне на ринга като чувал с картофи обаче,силно ще му се изплезя застанал на един крак! Възможно Джошуа да падне от смях и да му взема поясите. Нали все пак трябва да се още да се попреча преди да стана на 40 догодина.

смешник!

"В последните месеци хората около Ей Джей основно "тупкат топката" и не спират да говорят и за двубой с Тайсън Фюри - доста неуважително, тъй като първо трябва да бъде победен българинът." Ами прави са хората около Ей Джей - не спират да говорят и за двубой с Тайсън Фюри, защото двубой с нашто момче ще си е финансов провал. Та и затова имам чувството, че Кобрата се опива да вдигне интереса/мизата! Да ама срещу него няма да е Андреа, или някой тюфлек от Африка, ......поне на мене още ми държи топло от излъганите надежди и урока на Кличко.......

е няма такъв смешник

то като се замисля колко ли мераклии по светъ има да убият от бой шампиона и да му вземат колана и аййде да са новите царе на ринга ...ми то много тегаво да си шампион ве мое ли да обръщаш внимание на всички дето им шанса на живота да се бият с теб а Анди Руис беше много забавно копеле дали е дрънкал толкоз много глупости кат нашия за цялата си кариера

На Пулев спешно му триабват пари

А на теб спешно ти трябва учебник по български

червея какато е по известен е близо до инвалидноста

Започвам да си мисля че тоя Джошуата бяга прекалено дълго,сякаш наистина се страхува.Ако е толкова ербап,щеше до сега да е отупал Пульо и да мисли за следващия не да отлага само.Това не е шампион.А иначе успех на нашия !

нали нали - :

продължаваме напред

Стане или не стане,при всички случаи Кобрата уверено и непоколебимо продължава напред към притежанието на всички пояси! Докато навърши 50 г.

Усещам как накрая ще излезе Андреа и ще Ви набие всичките !!!

За пари вс.може да се случи ..

Какъв бой те чака да знаеш,само !

г-н Иван били ли сте се с противника? Били ли сте на мач на негов мач?

Незнам защо не каже тогава- да той ще ме бие, по-силен е от мен и да го размаже щом може.... ще е по-мъжкарско най-малкото....

Абе свърши си работата, пък тогава го вади голям! Като го свалят на земята буквално и преносно, пак ще му се смее всеки. Дали сам се надъхва или поддържа интерес да не пропадне мача и изпусне хонорара?

След две разминавания досега с Джошуа, когато нахрани Молина и Такам с неочакван за тях хонорар,Пулев трети шанс няма да има.Декември е далече, а обстановката е динамична.

Пак ще увие националтото знаме около потното си тяло и ще вика продължаваме напред с надута от бой и отоци глава.

На приказки го докарва. Нека да видим след първото дълго кроше ... Иначе успех!

Такава и държавата. Завистливи, злобни и прости.

Не че нещо,ама и преди Кличко ги говореше такива работи. Не може ли да се говори след това?

Това са нормални неща и част от бизнеса.

Кой нормален ще завижда за това че няма и той да яде 45 минути бой от 2ву метрова мечка... Айде мерси, не благодаря...

Ще ти нашокат репата Май като преди от украинеца

Това, което ще видим в предстоящия мач, ще е физиономията на Пульо, разкривена и сплескана точно като на герой от анимационен филм при съприкосновение с твърда повърхност. Точно както в мача с Кличко...

Той така говореше и преди злополучния мач Кличко.За сведение Пулев няма тито един нокаут - КО в аматьорския и професионален бокс,дори когато игра с кръчмаря Петрович, прасето Питър и последния му мач със затворника, който беше излязъл само за единия хонорар.

Само факта че стигна до такъв мач е достоен за уважение и ни прави горди че сме българи.

Пулев е играл само с един класен боксьор и това беше Кличко.

Ще се бие със световния шампион. Това нещо лошо ли е или е повод да му пожелаем успех.

Ако разликата в класите на шампиона и претендента са очевидни в полза на шампиона, това не е добре за претендента, особено когато намесва и името на България.Кличко го нарече засерник-посерко нещо което не е изричал към никой друг победен от него съперник.Каза също, че с по-голям глупак от Пулев не се е бил.Въпроса тук е до цялостно поведение, не само до боксови умения.

Ква война бе олигофрен. Отиваш да те набият и да вземеш някой лев за пенсия.

Еми ще го бият ама през това време ще стои на един крак и ще се плези. Това видяхме, че го може.

Оставка

Стискам палци за Пулев! Но Джошоа е скала!

Идват кат аслани ,тръгват си нас...ни

Не разбирам захласа по него, но най - вероятно се дължи на мозъчната недостатъчност на прехласващите се. Това е заради залозите, които той със сигурност ще направи за Джошуа, но събира балъци да залагат за него. Който е имал работа с букмейкъри знае какво говоря. Този е издишнат балон отвсякъде.

Добре че това ще е последния ти мач, Пульо ... та да се отървеме и от тебе и от устата ти ... Бездарен, жалък, нещастен некадърник !!! Малко те би Кличко ... трябваше накрая след късото ляво кроше да ти вкара и един ДЕСЕН ПРАВ, та да ти разбие празната кратуна.

Ако иска почваме наново никакъв проблем поостаряхме но все още съм на крака!

Чак пяна ти е избило. Типичен чикияр

Фюри е бедствие в бокса. Грозен, дълъг палячо. Стилът му е неандерталски и смешен. Жалко, че Уайлдър не го просна, за да му затвори циганската уста.

Да та еа и разбирача ! Много важно колко е грозен стила - накрая се брои кой колко туката е хапнал. Кличко да не беше голям техничар ? - ляв прав с дългите ръце и това е. Като искаш красота гледай леките категории.

И какво толкова е направил Пулев? Млати се за пари. Колко тъпо!

MoneyII

Пулев, пак ще те изнесат на носилка! Явно си забравил Кличко?!

Пулев е наясно, че няма да спечели срещу Джошуа, защото не му е на нивото. Всички тези приказки са, за да създадат интирес към мача. С интереса идват повече реклами, а с тях и по-голяма кесия за боксьорите. Това е правилния ход лично за него, особено като се има предвид, че той никога не е бил интересен за международния фен на бокса, защото това е и последното му голямо заплащане, което ще получи в професионалната си кариера.

За това е прав: "Мисля, че има психологически проблем." Като цяло в каквото и да погледнеш Пулев е по-слаб. Но психически е много по-силен от Джошуа. Умее да се мобилизира в закучени мачове и да излиза краен победител. Джошуа си е фаворита, но ако излезне във формата с Руис и в двата мача, нашият си мисля, че има шансове. Колкото и да хвалеха Руис във втория мач с Руйс, ако Руйс не се бе съвсем разпуснал, сигурно пак щеше да го бие.

Харесвах Пулев,но след изцепките с Андрия не че нея я харесвам..мисля ,че е лъжец.

Джошуа търси упорито спаринг партньор и той е....Пулев :-)...Преди да скочиш никога не казвай: - "ХОП" !!

Прост, По-прост, най-прост , ПУЛЕВ КОЙТО ЩЕ СЕ УУПУЛИ.