17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега и тя ще роди от него

Като я спипаха с мелдония и бързо-бързо приключи.

Я забравяме.На деда си пила хапчетата...айде бегай се.. пързаляй

Ти може и да я забравиш. Но в социалните мрежи тя има доста повече последователи, отколкото са избирателите в България. Има подкрепа не само в Русия, а и от всякакви държави. По ледени шоута и състезания пълни залите, мнозина ходят специално заради нея, пред екраните вкъщи я гледат милиони. Почитателите на фигурното пързаляне са единодушни, че талантът ѝ е нещо невиждано до момента. Вчера навърши на 16 години, от година е в професионалния спорт и е милионерка, не само в рубли, а и в долари/евро/всяка "световна" валута. Животът е пред нея, бъдещето е пред нея, но ти спокойно я забрави. За теб има салата, ракия, български "футбол", турски сериали. Какво повече му трябва на "човек"?

Посредственячка, представяна за мъченица.

Така е. Има допинги за издържливост, за сила, за бързина. За точност даже има - например на стрелците с пистолет им е забранен алкохолът. Но няма измислен допинг за талант и грация ! Това момиче е прелестно. Дано не спре да работи, дано се развие, дано получи достойни награди за труда си !

Хубаво момиче, което превръща всяко свое движение в изкуство. Като балерина е върху леда. На бялото не можем да кажем черно, каквито и да са политическите ни пристрастия ... макар че явно някои могат, след като поставят минуси на коментара Ви.

_stankow

Нека поставят. На мен ги поставят, аз съм стар волнодумец ! :) На момичето и те не могат да поставят минус, и те я признават, сигурен съм ! :) Това са два свята - Камила Валиева и Кончита Вурст. Сблъсъкът е идеологически, титаничен. Единият свят е излишен и ще си отиде !

Щом Свети Путин го е казал, значи е истина.

Ако не се постигне с допинг се постига с новичок. :)

Да. Трябва да са прекрасните руски гени. Жалко, че на тебе не ти стигнаха да стигнеш до 1.70 поне...

от Кремъл помпат яко своите спортисти с мелдоний, който не слуша гълта полоний. Две -три години преди войната на руските фашисти , повечето от техните спортисти бяха изхвърлени от олимпийското движение. Само с лъжа, измама и избиване на съседите фашистка Русия няма да просперира

Такова съвършенство на 15г не се постига само с допинг...а с много допинг :)

Путлер, няма значение в случая дали си прав, светът те мрази и очаква краха на руската клоака

Че джуджето обича млади яренца:))))))))

Е то джуджето обичаше и Кабаева, ама тя го паряса, както и женщината му. Нали си няма пишка....

Не е имало такъв недомисле педеруга в Кремъл. И съветските вождове поне първи дами имаха....

Щом великият лидер каза така..

Руски свини. Толкова години като ви подпираха съдиите, пак съвършени ли бяхте!?!?