Ракетата на Израел, която носеше само радост

Рони Розентал помогна и на футболна България, а днес навършва 60 години

Обратно в новината

Коментари - Ракетата на Израел, която носеше само радост | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Става въпрос за футбол бе хейтърчета. За ЛИВЪРПУЛ. Йън Ръш, Греъм Сунес, Крал Кени,Сами Лий,Брус Гробелар,Рони Ракетата......Защо само мрънкате в тоя ИНТЕРНЕТ!?!?!?

Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от виагра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ерекция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами-------> https://mub.me/medik

Искам да напомня . Преди Франция Израел и Франция България имаха среща петлите Швеция в Стокхолм . Та там се случи един равен мач . Съвсем спортменски и във феърплея си разделиха по точка . Шведите се класираха , а Франция им трябваше само една точка от последните два Мача . Да , но не стана . Постановката в Стокхолм неше ясна както и статията за розентал . Всеки ден някой известен футболист става на 50-60-70 , но няма статии за тях . Да е жив и здрав Рони !

до вчера ни натрисаха през 5 минути укрите, сега евреите!!!! едни от най-отвратителните хора на планетата заедно с поляците !!!

Гацо-бацовщината е апотеоз на простотията.

Всякаш живеем в шибана американска продукция. Две години вече ближем дупетата на тъпите украинци. Сега ще купуваме сигурно и еврейска стока за да подпомагаме "братята" евреи..

Аз пък ближа на варненски мангал.

Дааа, извадете всичко от архива де-що намерите, за да възхвалявате еврейската .

... ОБЩНОСТ, имах предвид. :))))

демек човекът е навършил 60 години днес, само за да го пуснат в дир? не знаех, че може така