Ракетата откровено: За приятелите, наркотиците и как се става №1 по снукър с бягане

Интервю пред "Гардиън" на най-харизматичния и странен шампион в съвременния спорт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рони е от хората, които не се взимат на сериозно, обикновен в бита си, всеки ден е сред природата, тича и...според мен тези, които често са сред природата са свободни и обикновени, защото я ценят и осъзнават колко уязвим е човека, колко зависим е от нея, той не се кефи на лъдкави коли и лукс, това го прави изключително чсровен, симпатичен и ценен.

Голям праз че е пушил трева, голям играч, за мен най-великия в снукъра.

Браво на Ракетата, гигант в този спорт!

Велик снукар играч! Да е жив и здрав и още дълго да ни радва и да помага на хората.

Симпатяга е Рони, истински, земен, кадърен, умен и човечен. Нима може да се хареса някой преуспял хвалипръцко, изкуствен, нагаждач, егоист....не си струва човек да се променя заради кариера и пари. Рони е такъв, какъвто трябва да бъде един преуспял човек-да има желание да помогне на скромни хора в беда, в каквито ситуации е изпадал той самия многократно през живота си. Читавите хора ги смятат за глупаци, за наивници, които непременно трябва да бъдат употребени-погрешно, мнооого погрешно. Бъди жив и здрав Шампионе, ги си бил, Си и ще бъдеш No 1!

На масата за снукър ми е любимец!Не подозирах, че е имал проблем с наркотиците!Да е здрав и никога да не се повтавят лошите му моменти!

Велик е Рони!!!

Всяко нещо, което не те убива, те прави по-силен... Е, Рони е силен! Да е жив и здрав и да ни радва още дълго. На талантливите хора им е позволено да бъдат и малко луди ;-)

Великите хора не са напълно нормални. Айнщайн, Бетовен,Ван Гог....Затова великите са изключение от нормалната маса отлични учени, но не гении.

Когато си "черна овца" ... те сочат ... с крак. А действително когато човек се окаже на ръба между материалното и "отвъдното" става различен и у нас нормалните считат за луди, "Борба"-Хр. Ботев.