17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаците сигурно само с дузпи можеха да ви бият, Рамос, но вие и без дузпи не можахте. Да бяхте се понапънали да вкарате някой гол, вместо да падате като гнили круши при всеки минимален досег с руснаците.

По-слаба игра от испански национален отбор скоро не бях гледал! Впрочем играеш толкова, колкото ти позволи противника. Един мач изиграха на това световно, с Португалия, и то пак не победиха! А глупотевините на Рамос не ми се и коментират - даже не вкараха гол! А в статистиката на мача в края се видя, че руснаците, без да блестят с нещо, са пробягали с около 10 километра повече от испанците!!! Т.е. всеки техен полеви играч има по километър над испанските играчи!!! Плюс сърцата игра и раздаване на терена, плюс подкрепата на публиката, плюс чудесно представяне на Акинфеев и всички руснаци при дузпите...... Какво повече иска Рамос? Руснаците сами да се бият? За да си голям играч, трябва да умееш и да губиш с достойнство! Просто надменността на т.н. фаворити за пореден път беше наказана на това световно! Не случайно част от тях вече са си в къщи и гледат остатъка на първенството по телевизора!

Високата класа на испанците личи още от този абсурден коментар. Да са научат да губят достойно преди да се правят на голяма работа! Руснаците победиха със силна игра, но и при загуба нямаше да циврят и мрънкат.

Значи не могат да губят достойно. Търсят оправдание. Забравили защо са били назначени дузпите. Защо беше 1: 1. Предвид тяхната високата репутация както и руската това почти загуба. А дузпите е завършек.

А вие можехте да ги биете само на белот, ама си забравихте тестето с карти вкъщи нали Рамос?

В тоя мач Русия вкара два гола, нз въобще какво повече може да се коментира.

Глупаво детинско изказване на големия Рамос. Руснаците победиха, защото с много усилия и добра игра заслужиха тази победа. А какво направиха шпаньолите? Не им ли стигна времето да покажат висока класа с поне един собствен гол, не случайно подарения от Сборная. И на дузпите се издъниха. Та кой беше по-добрия???

Пике доста нелепо игра с ръка за дузпата и така спря движението на топката към вратата. Според мен беше неволно, но си беше дузпа. А падането му в руското наказателно поле беше съмнително, артистично и предизвикано. Така обаче ще останат съмнения, че съдията е подпирал руснаците, на които сега с хърватите ще им е много трудно да победят.

Е що не ги бихте вие с игра в редовното време

Добър футболист със глупаво изказване! А испанците със какво можеха да бият руснаците!? Смешно е!!!!!!!!!

Русия е добра и победи заслужено. Геройски се бореха до последно и въпреки изтощението успяха да победят. Поздравления за страхотните вратар,защита, дузпи и силния дух през цялата игра!

Дааааа, Русия може да бие Испания само с дузпи, а Испания и това не може! Нали така?! Освен това, руснаците все още не са забравили битката за Москва. И тогава бяха много по-слаби, но накрая намериха сили и победиха. Както сега. Нали така?!

"Рамос: Русия можеше да ни бие само с дузпи" Скъпи ми Серхио , Като гледам вие дори с дузпи не можете да биете. Единственото за което ви бива е да скачате около съдията като декоративни петлета и да искате дузпи. Такава ви е практиката от 10 години на всички шпаньолци, особено на Педал и Катуня. Разбира се и на националния.

Дайте да не се заблуждаваме, На терена имаше едни посредствени и беззъби испанци испанци, които владееха топката през 100% от времето и не знаеха какво да правят с нея. Там беше отборът на руснаците, който практически не игра. Имаха два удара към испанската врата от които единият беше от дузпа. Всичко друго беше чистене на топката. Жалко че няма правило при което да изпаднат и двата отбора защото никой от тях не заслужаваше да продължи напред.

Шило

Ами след като сте ги превъзхождали тотално, се са ви головете? Оправдания! Руснаците едва ли са се надявали да продължат, ама испанците заслужено си тръгнаха

Руснаците определено се надяваха да прродължат и със силен хъс за победа смачкаха испанците. Атакуваха и имаха непробиваема защита. Оправданията на Рамос са глупави, защото Испания не успя да вкара нито един собствен гол и дори на дузпите се издъниха! Руската победа е заслужена.

"Как е Рамос спиш ли добре, завиват ли те?"

Това е така

"Руснаците не ни затрудниха", обаче така и не можахте да вкарате гол... имахте късмет с автогола, че иначе можеше да ви бият и без дузпи.

Тъп каун ...ако са лотария за вас са и лотария за тях...

интересно е да каже те как можеха да ги бият след като за 120мин вкараха нула гола, а руснаците 2. и това като се има предвид, че от много години руснаците след 70-тата минута са вече без въздух. като се оправдава поне да бяха вкарали един гол от кумова срама.

едва ли ще се изказват толкова глупаво. жал ми е, че отпаднаха. хубав отбор.

Като му гледам "статистиката" - Двокаджия ...а и без нея, все тоя ...

Рамос се оправдава, но истината е, че руснаците не им оставиха никакъв шанс за победа. Честито на братушките.

Да не се вири много ,добре че руснаците си вкараха автогол , нямаше да има продължения !!

90 минути плюс две продължения, ако бяха толкова гениални, все да бяха били без да се стига до дузпи. има един хубав виц за черногорците, дето като ги погнали османлиите един разправял после на внуците си: те търчаха след нас като к*ви, а ния бягахме пред тях като сиви соколи.