Коментари - Расистки обиди за Хамилтън след спорния момент на "Силвърстоун" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПРОБЛЕМА НЕ Е ПРОИЗХОДА И НАЦИОНАЛНОСТТА....... ТОЯ ЛИГЛЬО Е ЛАНСИРАНАН И ПОДДЪРЖАН ОТ ЛГБТ ОБЩТНОСТА ОТИ Е ПИДАААРААС-ВЕГАН.... КАКТО И ОТ РЪКОВОДСТВОТО В ФОРМУЛА 1.....ЯВНО ШЕФОВЕТЕ НА ТИМЪТ ИМ ПЛАЩАТ ЯКО ЗА ДА СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ ЗА НАРУШЕНИЯТА ОТ СТРАНА НА ХАМИЛТЪН.... ТОВА НЕ Е СПОРТМЕНСКО... ПОЛОВИНАТА СИ ТИТЛИ И СЪЗТЕЗАНИЯ ГИ Е СПЕЧЕЛИЛ ПО ТОЗИ НАЧИН......

Ако някой черен обиди някой бял как ли ще се реагира? Много обидчиви станаха тия негри...

Той дори не е негър,а е мелез. Още по-зле.

Волф изглежда приличен човечец, ама май май и той е севрноатлантическа ценност!

Ох горките нежни душици. Ако беше станало обратното каква ли щеше да е реакцията на черньо и Мерцедес ?

Брей този расизъм ... По щатските филми от преди няколко години, черните все на негро и чернилка си говореха. В Африка също се подиграват едни на други на маймун, както ние тук си казваме свиня, кокошка и прочее. Тези в САЩ и Англия съвсем изтерщяха. Много важно че са му пратили символ на маймуна, да си направи фланека с друго животно и готово.

И на какво основание ще те осъдят или глобят за слагане на имотикон маймунка в коментар. Ами фейсбук да ги махнат тези иконки ако са незаконни и расистки. Щом ги има ги използваш. Те след някой месец могат да решат и усмихнато човече че е расизъм

Тва е някакъв бизнес план явно. Да караш да те намразят, кат се праиш на м.........а.

Светльо решил да регистрира нова марка : Only Black Lives Matter За малко да убие бял и да я наложи глобално...

Ако Верстапен бе поел към вечните ловни полета, но правим. Или WLDM.

Маймуно мръснаааа!! Ти колко си долен! :) До тук беше черния... изгуби всякакво уважение, което имаше в по-неутралните фенове на Ф1. Не бях за Верстапен, но сега искам да го спука черния във всяко състезание до края на сезона. Победа повече да не види тоя мангал надут. Заслужи си цялата омраза.

Какъв точно ти е проблемът? Това си беше чист състезателен инцидент, не е както Шумахер ги блъскаше, за да не му вземат точките! Освен това си го наказаха, както всеки друг за подобен удър. Факт е, че се движеха с висока скорост, но нали не ичаквш да го изгонят от състезанието?

Тоя е много нагъл мелез.

Що?

Всички маймуни в Африка да се приберат че от тях улиците отесняха

Викали са му мангал?

Мерцедес стана циг отбор Евати резила

При условие, че плавят коли за цигани и джагали, правилно са си нацелили аудиторията. Като видя S класа на Запад, шансът от нея да слезе брадясал джагал и омотана джагалка е много по-голям от този да слезе банкер с костюм. Какво е при нас пък да не говоря...

Та то има ли по голям расист от тая черна маймуна?

Имаше един филм ...."Белите не могат да скачат" ...Холивуудски ...да се забрани ! И без това ,ако видиш тяхното НБА ...все църни 2++метрови шебеци ...

А черните не знаят да смятат, да правят коли, даже и да бият дуспи

А ти не можеш да пишеш грамотно.

Грозна черна мутра... няма какво да се обижда от истината.

Неудачниците трябва да излеят злобата си по някакъв начин.

Беги бе snowflake

инселче, не се фрустрирай прекалено много, за да не направиш някое масаово убийство

Споко , най-много да минем масово през майка ти

Само не разбрах кое е расистко ????!! Явно вече не можеш и да кажеш нещо срещу с по-тъмен цвят на кожата. Пълна демагогия.

Една е истината: Белите са виновни, че са създали всичко, накратко казано: цивилизацията! Държавите, машините, науките, колите, и т.н. Дори това понятие- дискиминация. Бели поведоха и борбата за равенство на расите...Впрочем, какво са създали черните? Е, ако питаме рап-феновете, това е най-голямото постижение на човечеството! Така че , виновни са белите, мамка им! Така си е! Та кой написа "Чичо Томовата колиба"? Кой ги освободи от робството в Америка? Кой ги продаде в робство за стъкълца и оръжия? Не бяха ли техните черни вождове в Африка? Прави са черните! Дават ли ти, искай още!

Твърдо настоявам във Формула 1 да има само пилоти негри, едновременно с това гейове, вегани и инвалиди. Всичко друго е неприемливо!

И ние искаме F1

И всички да са с поли

е що дискриминираш така жените?! искам 50% женска квота за пилоти и за поддържащи екипи! и искам на женските болиди да има сенник с огледалце!!!!!!!!

Как пък "спорните ситуации" се разрешават все в услуга на Хамилтън.

Аман вече от глупости за "Расистки'" обиди - вече не можеш да напсуваш черен или педал без да е конкретно "расистко"/"хомофобско". Дори еврейн не можеш да напсуваш, щото тогаз вече си антисемит.

Това е първата добра новина за деня! Тоя маймун най-безцеремонно удари прекия си съперник! Добавените 10 секунди бяха подигравка с всички фенове на Ф1 !

Да бе! Точно го блъсна! Ти изобщо гледа ли състезанието? Ако беше гледал, щеше да видиш, че си беше чист състезателен инцидент. Не видях Хамилтън да завърти волана, че нарочно да го удари! Айде прекалявате вече с омразата!

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈????????????? ┈┈╱▔▔▔▔▔╲┈┈┈?????????? ┈╱┈┈╱▔╲╲╲▏┈┈┈?????┈ ╱┈┈╱━╱▔▔▔▔▔╲━╮┈┈ ▏┈▕┃▕╱▔╲╱▔╲▕╮┃┈┈ ▏┈▕╰━▏▊▕▕▋▕▕━╯┈┈ ╲┈┈╲╱▔╭╮▔▔┳╲╲┈┈┈ ┈╲┈┈▏╭━━━━╯▕▕┈┈┈ ┈┈╲┈╲▂▂▂▂▂▂╱╱┈┈┈ ┈┈┈┈▏┊┈┈┈┈┊┈┈┈╲┈ ┈┈┈┈▏┊┈┈┈┈┊▕╲┈┈╲ ┈╱▔╲▏┊┈┈┈┈┊▕╱▔╲▕ ┈▏┈┈┈╰┈┈┈┈╯┈┈┈▕▕ ┈╲┈┈┈╲┈┈┈┈╱┈┈┈╱┈╲ ┈┈╲┈┈▕▔▔▔▔▏┈┈╱╲╲╲▏ ┈╱▔┈┈▕┈┈┈┈▏┈┈▔╲▔▔ ┈╲▂▂▂╱┈┈┈┈╲▂▂▂╱┈

Мангал мръсен!

Еййй покрая тия негри излезе лошо име на маймуните ...

Ами чернилка, нагъл, лицемер, и прати в болница целенасочено свой съперник, а англ. боклуци от трибуните ръкопляскаха след катастрофата.Накрая тоя цървул се държи все едно нищо не се е случило.Защо ли го мразят ?!

Когато засегнеш интереса на човек, той търси как да засегне обратно. Най-лесно е с цвета на кожата, защото е видим признак. По-трудно е да се обижда по характер или душевност. Иначе ми е смешно, че хората, които обиждат Хамилтън с маймуна, са вероятно хиляди пъти по-неуки и близки до маймуните от него.

Мога да го обидя и по други признаци. Веган, кучето му било веган ( мъчи животинката). Преди дни излезна е дрешки на гей от гетото. И да си кажем директно - удобен на Мерцедес защото тия каруци предимно всякакви получерни и черни, както и бели негри ги купуват. Откакто се появи във Ф1 много се промени. Самозабрави се последните години и като всеки прост спортист с пари си мисли, че света се върти около него.

Черен ли е ? Приличат ли чисто физически негрите на маймуни?

Ма той Хамилтън професор ли е бря ?

Не, инженер. За да караш такава топ машина се изисква невероятен разум и скорост на мисълта.

Имам висше образование и научна степен и със сигурност съм учил повече, но въпреки това ненавиждам Хамилтън от дъното на душата си!

Няма как на черното да кажеш бяло ...